Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה אתמול באיילון AUDI R8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי כבר לראות שני R8 בארץ

אחת כסופה של בחור שעובד בבורסה ולפעמים חונה בחניון תת קקרעי במסגר (זאת שעברה את התאונה)

השניה שחורה חונה קבוע ליד הבית שלי והרבה פעמים ילד בן 20 נוהג בה (מאה אחוז הבחור היה שכבה מתחתי)

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
  • תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו באמת, מה הסיכוי שהנהג אפילו נשרט? תראו את האוטו, הוא שלם.

ומה הבעיה בסרטונים שהועלו? נהג הR8 נראה שקול מספיק, בטח ביחס לסובבים.

כנראה שהוא נכנס לשלולית עמוקה עם אחד הצדדים של האוטו - אם זו שלולית מספיק רצינית, כלום לא עוזר - aquaplaning ולמעקה. לא צריך אפילו לסוע מהר מדי בשביל זה, גם ב140 אפשר לאכול אותה חזק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

להוריד את המספרים של הרכב מהתמונות ומהר.

מצער ככל שתהיה התאונה רכוש הוא רכוש ובזה מסתכם ערכו ולחיי אדם אין ערך.

ותוסיף לכך שיש ביטוח הבעיה נפתרה.

אם היה מדובר בסוסיתא סטיישן היחידה בארץ שהתרסקה (לצורך הארגיומנט) הייתם בוכים?

בנושא הפורשה- זו בכלל רלוונטית לr8 או וייס ורסה מבחינת ביצועים? לעניין הפורשה אינני יודע עם מדובר בטורבו או אטמוספרי ד"א .

אז מה היה לנו כאן? טעות אנושית ותאונה נו אז? שוין.

זה קרה קורה ויקרה.

לצערי, גם לכם ולי.

אל תהיו צבועים!

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

כל מי שאומר שזה רק פח יכול לחזור על זה עוד 100 פעם, העובדה היא שכן כואב ליראות רכב כזה מתרסק. נקודה. כל חובב מוטוריקה ירגיש משהו בפנים כשיראה רכב כזה מרוסק ועוד בארץ!

פורסם
בטוח יעלו את הביטוח לאופנועים אחרי זה.

LOL...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
בטוח יעלו את הביטוח לאופנועים אחרי זה.

אז מאיפה ייקחו כדי לכסות את הנזק של האודי והפורשה?! ברור שמאופנוענים.:-)

נראה שהנזק לא כזה גדול, הבעיה היא עלות החלקים. :lol:

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

אני לא מבין מה כל הדיונים פה. האם למשהו יש ספק שאם הרכב היה נוסע במהירות שבא נסעו שאר הרכבים בכביש הוא עדיין היה נוסע היום?

האם למשהו יש ספק שנהג הרכב עבר את המהירות החוקית, אבל חשוב מזה - עבר את המהירות הנורמלית בהתאם לתנאי הדרך, בכביש רטוב כמו שהיה אתמול??

ה R8 רכב עם אחיזה מצויינת וצמיגים טובים. אם המיאטה עברה במקום במהירות 140 קמ"ש אין שום סיבה בעולם שה R8 לא תצליח.

יכולים להיות לנהג 100 סנגורים, אבל עובדה מרוסקת אחת: רכב על עשה תאונה במקום שבו אלפי רכבים עברו באותו היום מבלי להתרסק.

במקרה גם שמעתי על המקרה היום בצהריים ממשהו שמכיר את הנהג, שמעתי גם מה הייתה מהירות הנסיעה. ללא ספק רשלנות לנסוע במהירות שכזאת בכל רכב בגשם, גם ב R8. על כביש יבש זה עוד לגיטימי, על מה שהיה אתמול זה חוסר מחשבה שהסתיימה בצורה סבירה - נזק לרכב בלבד ולא לנהג או לרכבים ונהגים אחרים...

פורסם
אני לא מבין מה כל הדיונים פה. האם למשהו יש ספק שאם הרכב היה נוסע במהירות שבא נסעו שאר הרכבים בכביש הוא עדיין היה נוסע היום?

האם למשהו יש ספק שנהג הרכב עבר את המהירות החוקית, אבל חשוב מזה - עבר את המהירות הנורמלית בהתאם לתנאי הדרך, בכביש רטוב כמו שהיה אתמול??

יכולים להיות לנהג 100 סנגורים, אבל עובדה מרוסקת אחת: רכב על עשה תאונה במקום שבו אלפי רכבים עברו באותו היום מבלי להתרסק.

מסכים עם ניב לגמרי, על אף האמפתיה של כל ההנעות האחוריות פה בפורום...

גם מהסרטון מול הגולף וגם לפי התוצאות מאתמול נראה שהוא לא מכיר לגמרי את הרכב. [למי שיש ספק - מספר הרכב זהה]

מצטער בשבילו על השיעור הלא נעים, אבל באמת הצד החיובי הוא שזה נגמר בזה ולא בפגיעת גוף, מקווה שעם הR הבאה הוא יספיק לצבור יותר היכירות עם הרכב.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
שימחה לאיד, זו תופעה ישראלית נפוצה.

מאחר ואני חבר של בעל ה R8, אבקש מכם קצת כבוד, וכל אותן תגובות של סוג הרכב, ו"רייסים" באיילון, לא היו או נבראו בסיפור הזה.

"זה רק פח" הכי חשוב שהם יצאו מהתאונה בשלום.

נסיעה באיילון , בלילה, וכניסה לתוך שלולית גדולה, עלולה לגרום לכל אחד מכם לאבד את הרכב.

שיהיה לכם סופ"ש נעים וחמים

תמיר

פייביש, זתומרת תמיר, השמחה לאיד הייתה רק בראש שלך, כרגיל. ותרשה לי לגלות לך שה"חבר" שלך, בעל ה-R8, עבד עליך. אין מצב שהוא נסע במהירות נורמלית באיילון. היה לו הרבה מזל, זה כן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...