Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לוקס בלמים מקוריים של מאזדה - מעולים וקצת יקרים 250 ש"ח

רמסה תחליף טוב ועולה 130 ש"ח

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

הרמסה בהתחלה שקטים מאוד ובולמים חזק, אבל אחרי נסיעה ארוכה הם מתחילים לחרוק.

לבלמי תוף מאחורה, קניתי רפידות תוצרת איטליה באמת משהו טוב, לא חורק והבלימה חזקה.

פורסם

האמת שיש הצדקה משתי סיבות עיקריות.

הרפידות המקוריות מחזיקות הרבה יותר ק"מ מרפידות חליפיות, אני יכול להגיד לך שרפידות מקוריות של הלאנטיס החזיקו לי ברכב כ 75K ק"מ ועוד נישאר בהם "בשר" והחלפתי, כמובן שזה משתנה בהתאם ללחיצות בבלימה.

הסיבה השניה היא שהרפידות המקוריות אינן חורקות.

החסרון היחיד הוא שהבלימה ברפידות המקוריות מעט חלשה יותר, לעומת רפידות חליפיות של REMSA שבהן הבלימה יותר חזקה.

סט רפידות של רמסה עולות 100ש"ח לסרן הקדמי.

פורסם
חברים היום בדקתי דסקיות מקוריות למזדה עולות בסביבות ה345

האם יש הצדקה למחיר הגבוהה?

אני לא יודע מה בדיוק ואיפה בדקת, אבל לחבר שלי יש מאדזה לנטיס 96 וסט רפידות בלם קדמיות במוסך מורשה עלו לו כ-270 ש"ח לפני עבודה ומע"מ...:roll:

אני מציע שתבדוק במקום נוסף...:oops:

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

• תוכן חדש...