Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש גנבו לי את 2 הסמלים של האוטו, ובנוסף הילדים עשו עבודה כל-כך "נקייה"

שהם שברו לי את כל הגריל הקדמי של האוטו (אלפא 156) נזק של 600 שקל!.

היום ישנתי אצל חברה שלי, בצד השני של העיר, חזרנו ממועדון ברחובות ב 4 וחצי לפנות בוקר, החנתי את האלפא ואיחלתי לה לילה טוב. כנראה שלחבורה של מיץ זבל של ילדים שלא רגילים לראות מכוניות כאלה בעיר היה משעמם, וכשירדתי לאלפא חשכו עיניי! מראה ימנית שבורה ותלויה על חוט החשמל וסימני בעיטות על הדלת (!) של הנוסע.

מה יהיה הסוף? מה לעזאזל יש לילדים בשכל הרקוב שלהם כדי לעשות דברים כאלה?? ואלה ילדים בוודאות לפי סימני הנעליים שעל הדלת!

למה לעזאזל הם ערים בשעה כזאת מאוחרת?

נשבר ה ז' ! מראה כזאת עולה יותר מאלפייה!:x

חרא של ילדים. :evil: אני קורא לחוקק חוק שיאפשר להורים להרביץ להם ומומלץ עם חפצים כהים, שילמדו בדרך הקשה, אתם פשוט לא מבינים מה קורה עם הנוער בתקופה האחרונה.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאוד חבל לי האבל שנגרם לך ולמכוניתך, אבל זה משהו שאתה צריך לקחת בחשבון כשאתה קונה מכונית בישראל שהמראה שלה עולה 2000 שקל. המראה של הרכב שלי עולה 170 שקל ואין לי בעיה לקנות כמה כאלה בשנה.

פורסם

מבין אותך, זה כ''כ מתסכל לשלם על נזק שמישהו אחר גרם לך...

שבוע שעבר החנתי את הרכב שלי (מאזדה 6) ברמת אביב למשך הלילה, כשחזרתי לקראת הערב ראיתי שמישהו עשה לי שריטות עם מפתח על המכסה מנוע, ממש מעצבן.

פורסם
מאוד חבל לי האבל שנגרם לך ולמכוניתך, אבל זה משהו שאתה צריך לקחת בחשבון כשאתה קונה מכונית בישראל שהמראה שלה עולה 2000 שקל. המראה של הרכב שלי עולה 170 שקל ואין לי בעיה לקנות כמה כאלה בשנה.

זה נשמע לך הגיוני?

אז אסור לי לקנות שום דבר עכשיו כי יש אנשים שכואב להם לראות את זה?

emotion of motion

פורסם

זה פשוט מטריף היחס המזלזל הזה ברכושו של האחר.

השבוע בעודי יושב באוטו בחנייה של הסופר אני מרגיש בום קטן. אני מסתכל במראה ומסתבר שאיזה מטומטם נכנס בי עם העגלה של הסופר (:twisted:). מהר יצאתי מהאוטו, האידיוט התנצל ולמזלו לא נגרם שום נזק.

אם היה נגרם נזק משהו הייתי מכניס אותו לעגלה, קושר אותו בפנים, ומעיף אותו מהמדרכה לכביש הסמוך!!!!

פורסם

זה קורה לא בגלל שמשמעם לילדים/סתם אנשים שאין להם מה לעשות או חוסר ערך של אנשים, אלא בגלל שאין התרעה וכל אחד יכול לעשות מה שבא לו. קרה לי לא פעם ולא פעמיים ששמתי את הרכב בחנייה מסודרת וכשחזרתי ראיתי שיפשופים על הטמבון עקב אנשים שחושבים שהם יודעים לחנות.זה פשוט עיצבן אותי. ולא נדבר על כל מיני שריטות למיניהם.

פורסם

בחניה ציבורית כמו בסופר אני מעדיף לחנות הרחק מכולם בפינה הכי רחוקה כי אף אחד לא מסתובב שם הרי כולם מנסים לחנות כמה שיותר קרוב לכניסה. כאשר חונים במקומות קבועים כמו בבית או אצל הורים או אצל חברה אזז כדי להכיר אנשים בשכונה לפחות להחליף איתם שלום , מה מצב. זה לא מבטיח שלא יגרמו לך נזק מתוך קנאות או שעמום אבל מוריד קצת את הסיכון.

פורסם

הכיסוי יכול להיות מאוד מועיל בהסוות הרכב ממבטים הבלתי-רצויים. אצלנו בחצר כבר חוללו רכבים ואני זוקף את שרידות רכבי לזכות הכיסוי. הכיסוי המטונף והמלוכלכך גם מרחיק את המתיישבים על מכסה המנוע, הנשענים על הרכב וברוב המקרים גם מציל את הצבע הרכב מזריקות הדלת. לדעתי כאשר מדובר ברכב בעל צבע בלתי-שגרתי או דגם בלתי-שגרתי הכיסוי הינו בגדר של MUST.

פורסם

מצטרפת לדעתו של הדוקטור.

כיסוי יכל למנוע הרבה נזקים ע"י עוברי אורח ברחוב, גם עבריינים צעירים שמטיילים ברחוב, יחשבו כמה פעמים לפני שירימו כיסוי של רכב, כי הרי קל יותר ופשוט לעבור על יד מכונית עם מפתח ולשרוט אותה מאשר להרים כיסוי.

:roll:

תשתדל להחנות את הרכב במקום מרכזי בו יש תנועה של אנשים ובמקום מואר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לפני חודש גנבו לי את 2 הסמלים של האוטו, ובנוסף הילדים עשו עבודה כל-כך "נקייה"

שהם שברו לי את כל הגריל הקדמי של האוטו (אלפא 156) נזק של 600 שקל!.

היום ישנתי אצל חברה שלי, בצד השני של העיר, חזרנו ממועדון ברחובות ב 4 וחצי לפנות בוקר, החנתי את האלפא ואיחלתי לה לילה טוב. כנראה שלחבורה של מיץ זבל של ילדים שלא רגילים לראות מכוניות כאלה בעיר היה משעמם, וכשירדתי לאלפא חשכו עיניי! מראה ימנית שבורה ותלויה על חוט החשמל וסימני בעיטות על הדלת (!) של הנוסע.

מה יהיה הסוף? מה לעזאזל יש לילדים בשכל הרקוב שלהם כדי לעשות דברים כאלה?? ואלה ילדים בוודאות לפי סימני הנעליים שעל הדלת!

למה לעזאזל הם ערים בשעה כזאת מאוחרת?

נשבר ה ז' ! מראה כזאת עולה יותר מאלפייה!:x

חרא של ילדים. :evil: אני קורא לחוקק חוק שיאפשר להורים להרביץ להם ומומלץ עם חפצים כהים, שילמדו בדרך הקשה, אתם פשוט לא מבינים מה קורה עם הנוער בתקופה האחרונה.

בהחלט מתחבר לתחושה שלך. ואם אפשר הערה לשונית, בתקווה שאף אחד לא יכעס : השימוש הרווח ואני מעיז לנחש, אליו כוונת, הוא חפצים קהים בניגוד לחדים ולא כהים בניגוד לבהירים.
פורסם

:roll: אמת... העצבים השתוללו... מותר לטעות

ולגבי האזעקה, יש לי אזעקה מקורית. בעבר היתה לי ה MVP אבל היא בלתי נסבלת, כל הלילה השלט היה מצפצף ומעיר אותי

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תוכן חדש...