Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין קניית איסוזו טרופר (שנים 99-01) קצר עם מנוע דיזל או מנוע בנזין. הבנזין כמובן שותה יותר דלק (3.5 ל', 215 כ"ס) אך מכיוון שהקילומטרז' השנתי שלי נמוך למדי (בסביבות 10,000 ק"מ בשנה), ההוצאה שלי על דלק לא תהיה נוראית גם אם אנהג בזולל דלק.

השאלה היא עד כמה במקרה הנ"ל מנוע הבנזין חזק יותר מאחיו שותה הסולר? הדיזל אמנם רק 3.0 ל' עם 159 כ"ס אך אלו מושגים כבר ב-3900 סל"ד ויש לו יתרון מומנט קטן (34 קג"מ ב-2000 סל"ד בדיזל מול 31.6 קג"מ ב-3000 סל"ד בבנזין). בהתחשב בכך שמדובר בג'יפ ולא באיזו הוטהאצ', קשה לי להחליט האם באמת יש צורך בכוח העודף שמציע הבנזין.

האם למישהו יש מושג (או השערה) עד כמה ההבדלים מורגשים ברכב הזה (מדובר, אגב, בעיקר על נסיעה בכביש, פחות בשטח)? מבחינת גיר - הרי שהבנזין אוטומט. הדיזל בא גם בידני וגם באוטומט.

אשמח, אגב, לשמוע עוד הערות והארות על הטרופר. תודה!

פורסם

מנסיון בטרופר בנזין 3.5,האוטו מרגיש מאד חזק,אבל מאד..האצה שמדביקה אותך לכסא למרות שהוא ג'יפ וגם בשטח הוא לא רע בכלל בגרסא סטנדרטית לחלוטין (כל זה מתייחס לגרסא הקצרה שנת 2000)

לצערי לא יצא לי לנסות דיזל אז לא יכול לכתוב רשמים.

פורסם

בקילומטרז הנ"ל בכלל לא בטוח שדיזל יהיה יותר זול מבחינת הוצאות שוטפות (כולל דלק)

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

• תוכן חדש...