Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טווינגו היא אחת המכוניות המדהימות ביותר מבחינת ניצול נפח פנים. בפעם הראשונה שישבתי באחת מאחור הייתי המום - אפשר לשים את המושב הקדמי הכי אחורה ועדיין יכולתי לשבת מאחור בנוחות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
טווינגו היא אחת המכוניות המדהימות ביותר מבחינת ניצול נפח פנים. בפעם הראשונה שישבתי באחת מאחור הייתי המום - אפשר לשים את המושב הקדמי הכי אחורה ועדיין יכולתי לשבת מאחור בנוחות.

אפשר גם להזיז את המושב האחורי קדימה ואחורה, איך לא חשבו על זה במכוניות אחרות?

תמונה של המזרון יותר מעניית לדעתי

התמונה תגיע בחלק השני, אבל המזרון לא נכנס לאוטו, אני קושר אותו על הגג.

פורסם

תלוי מה הגובה שלך - אני יכול לספור על יד אחת מכוניות שאני יכול לעשות את אותו דבר.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

.

לא יודע מי היתה המכונית הראשונה אבל אני יודע שבסיטרואן ZX היה ניתן להזיז את המושב האחורי.

טווינגו באמת אחת המכוניות היותר מדהימות מבחינת ניצול פנים.

פורסם

חשבו על זה, בטח חשבו. אין לי בשלוף מכוניות מלפני עידן הטווינגו שעשו את זה, אבל היום יש את זה בלא מעט מכוניות. למשל טויוטה יאריס (דור קודם ונוכחי).

תלוי מה הגובה שלך - אני יכול לספור על יד אחת מכוניות שאני יכול לעשות את אותו דבר.

אפשר למצוא בקלות מכוניות גדולות שעושות את זה. מכוניות קטנות שעושות את זה הרבה יותר קשה למצוא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בסדר, טויוטה יאריס זה לא דוגמא, זה חיקוי של הטווינגו, גם בצורה , בלוח שעונים הדיגיטלי במרכז, ובקיפול המושבים.

פורסם

הטווינגו באמת מאוד מרווחת.

ארבעה גברים 180 + יושבים בה בנוחות.

יש מקום לרגליים מאחורה יותר מרוב המשפחתיות.

פורסם

הרבה אנשים לא יודעים להעריך את יכולת נשיאת המטען של הרכבים הקטנים. הדלת השלישית בצירוף המושבים האחוריים שמתקפלים אל תוך הרצפה יוצרים שטח העמסה גדול. עם קצת מחשבה ותכנון אפשר להעמיס לא מעט לתוך הרכב, וגם בתמונות שצורפו לשרשור אפשר לראות שעם סידור קצת יותר טוב היה אפשר להכניס עוד הרבה ציוד לרכב מעבר למיטה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עם כל הכבוד לטוינגו או לכל רכב אחר לצורך העניין.

זה אולי חמוד במצב עמידה.

אבל מאוד מסוכן במצב נסיעה.

חלק משמעותי משדה הראיה שלך לצד ולאחור חסום, ואני לא רוצה לחשוב מה היה קורה עם קרש העץ הזה אם חלילה היית מעורב בתאונה.

התופעה של העמסת תכולת בית ברכב (וראיתי דברים גרועים יותר) כדי לחסוך בכספי הובלה מבחינתי מיותרת במקרה הטוב.

GOT סחוג?

פורסם

אתה צודק ואני מודע לבעייתיות פה מבחינה בטיחותית, את נסיעה חד פעמית וזה סיכון סביר, אני אסע בזהירות.

דרך אגב גם במכוניות מסחריות משאיות וטנדרים שונים אין אפשרות להשתמש במראה האמצעית, וגם אם יושבים אנשים מאחור אז השדה ראיה מוסתר.

אם היית יודע איך מעמיסים מכוניות ברומניה...

Romania(8-03)(004).jpg

פורסם

כבעלים לשעבר של טווינגו, מדובר ברכב קטנצ'יק ממבט ראשוני, מרווח מאוד מבפנים ומצחיק מאוד. חלון קדמי ענק, פשוט מאוד לקפל את הכסא הקדמי, מאחור יש מרווח עצום יחסית (אולם 2 מקומות בלבד). צריכת דלק מזערית, אולם מהירות מקסימלית נמוכה לכביש מהיר. ובקיצור, רכב עירוני מושלם! אני מתגעגע...

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...