Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני די חדש בתחום,ולכן אבקש המלצה לשני זוגות קומפוננטים ''6.5 (שני סטים לדלתות קידמיות ואחוריות) שייעבדו עם המגבר JBL CS60.4,בן ארבעה חודשים שקניתי ממש לפני חצי שעה ב 350 ש"ח.

באופן כללי בשלב הזה אני לא מתכוון להשקיע הרבה כסף על מכלול האלמנטים,ולכן התקציב הוא פלוס מינוס 1000 ש"ח לשני הזוגות.

הדרישה המועדפת:רמקולים אמינים ושישמעו חדים כמו סכינים אם יש.

תודה.

פורסם

"חד" זה אולי הדבר האחרון שאפשר לומר על הפולס. דווקא הם ביחס לכל שאר המתחרים הזולים ממש לא חדים, בעיקר תודות לטוויטר משי.

לפוקל יש אופי חד, הרץ אנרג'י חד וגם רוב הרמקולים של JBL חדים אבל אני בספק ששני זוגות יכנסו לך בתקציב. אם איכות היא לא בראש מעיינך, סטים עמידים וחדים הם הסטים הפשוטים של כל היצרנים המוכרים, קנווד, פיוניר וכו'.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב.יש לא מעט חילוקי דעות פה בהמון אשכולות בנוגע לסוגייה הנ"ל,ובעיקר ההמלצות הן בין החברות מורל פולס/טמפו לבין gbl gto 6507.(כמובן בהתייחס לתקציב שדובר)

ממה שלמדתי מהאשכולות פה,

המורל רמקול מצויין שמתאפיין בצליל מרוכך עדין חם ונעים בעל גוון בשרני הן בצליל הנמוך והן בצליללים הגבוהים.

לעומת ה gbl שמתאפיין בצליל יותר קשוח ומושחז ופחות יורד לפרטים בנמוכים ובצלילים הגבוהים די דוקר.

אני טועה ?

פורסם

בשביל מה אתה צריך עוד סט קומפוננטים ? ליושבים מאחור ? אני אישית חושב שזה סתם בזבוז, כי אתה זה שאמור להינות מהאיכות.

חשבת אולי על סאב במקום סט שני של קומפוננט ?

בתקציב הנ"ל אפשר לקנות קומפוננט לדוגמת המורל טמפו שישב מקדימה, וסאב עם תיבה לדוגמת הקיקר C12.

קח תקבל הרבה יותר צלילים נמוכים, מה גם שהמגבר שלך יוכל לנצל אותו בצורה טובה- 160 RMS בגישור.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

בשלב הזה עניין הבאס קצת פחות מעניין אותי,ולכן לא חשבתי על סאב וופר,אבל אתה בטוח שמה שהצעת מועדף על שני זוגות קומפוננטים שהתכוונתי להרכיב בארבעת הדלתות ? כלומר זוג קומפוננטים קידמי והסאב שהצעת לי ישמעו מספיק טוב וסביר עם המגבר הנ"ל ברכב ? (ביואיק לה סייבר עם חלל פנימי לא קטן)

ושאלה אחרונה.בהנחה שהבאס לא כ"כ נחוץ ומהותי בשלב הזה ,איך זה זוג קומפוננט קדמי ו -9/6 אחורי ?

פורסם

קודם כל- אם אתה רוצה צליל איכותי, תלך על קומפוננט קדמי- חובה.

6X9 יתנו לך במה אחורית, אבל לדעתי הם מיותרים- מה שחשוב זה הבמה הקדמית, ככה שבמקומם הייתי שם סאב כמו הקיקר C12- המגבר שלך ינצל אותו מצויין והוא יתן באס טוב גם בבגאג' של לה סייבר.

אבל אם אתה לא רוצה לוותר על הבמה האחורית בשום פנים ואופן- תוכל להתקין 6X9 ולחבר אותם ישירות לרדיו דיסק ללא הגברה ( בנוסף לקומפוננט וסוב- במידה ותרכוש אותם ).

תראה את המערכות האיכותיות שיש לאנשים בפורום: בנוסף לרדיו דיסק ומגבר, ברוב הגדול שלהן יש רק קומפוננט קדמי ( בעל 2 או 3 חלקים ) וסאב.

ואיזה רדיו דיסק מותקן אצלך ברכב ?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

חלק מהאיכות תלוי גם הפאנל עצמו.

יש לך אחלה דאבל דין.

אז מה החלטת בקשר למערכת ?

פורסם

טוב סופית.אני שומע בעצתך ואני ממש עכשיו יזמין את המורל טמפו והקיקר C12 שהמלצת.אגב יש לך המלצה/קישור לתיבה מתאימה ?

אני מחכה לתשובה ממך.אני מעדיף להזמין הכל יחד.

ותודה על הסיוע.

פורסם

את הקיקר את יכול לקנות עם תיבה מקורית.

אם לא- אז אתה צריך:

תיבה אטומה בנפח שבין 28.3 ל- 35.4 ליטרים.

תיבה פתוחה בנפח שבין 49.5 ל- 63.7 ליטרים.

:wink:

פורסם

בשונה ממערכות רדיו דיסק סטנרד שאני מכיר,החיבורים להגברה פה קצת שונים.

לדוגמה:יש בפנל אופצייה לשליטה ישירה רק על הסאב וופר,כמו כן לכל יציאה בנפרד.לכן צירפתי פה תמונה ואשמח להסבר מה ילך למה.כי אני מעדיף לעבוד בצורה כזו שכל יציאה שצריכה להתחבר תגיע למחוז חפצה אם אפשר בלי קיצורי דרך.

ועוד שאלה קטנה.לא הבנתי מהי יציאת ה PL 3.5 שכתוב עליה OE REMOTE.

jpg.gifתמונה 037.jpg (270.6 KB)

תמונה 037.jpg

• תוכן חדש...