Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 2003 - איתור גורם לנזילת שמן וטיפול

qhtyvsdz
שימו לב! השרשור הזה בן 5590 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב וחג שמח,

רכשתי טויוטה קורולה 2003 GLI, ברכב ישנה נזילת שמן שדיווח עליה המוכר.

המוסכניק שלי שבדק את הרכב, אמר שאי אפשר לתת הערכת מחיר אמיתית לטיפול בנזילה מבלי לבדוק בצורה מסודרת (שטיפת מנוע, פרוק של כמה חלקים וכו') ואמר שזה יכול לנוע "בין 100 ש"ח במקרה קל ולאלפי שקלים במקרה הקיצוני"

היות וגם המוסכניק אמר שבכל פרמטר אחר הרכב מצויין, בסופו של דבר קניתי את הרכב, עם הימור מסויים על עלות התיקון.

הצלחתי להוריד את המחיר המקורי ב 2000 ש"ח (נעזרתי גם בטענה על שפשופי צבע שהיו וגם כי זה מכר משפחה - החלטתי שאם אני מחזיק רכב ל-5 שנים אני מוכן להשקיע בו בהתחלה.

שאלותי הן:

1. עד כמה יכול להיות טיפול בנזילת שמן יקר, ומה הגורמים השכיחים לכך?

2. הרכב טופל עד היום במוסך מרכזי של טויוטה, האם כדאי ללכת לאתר לטפל אצלם? או לפחות רק לאתר את התקלה

באמצעותם?

3. במידה ולא ממליצים דווקא על מוסך מרכזי, האם יש מוסכים טובים באיזור המרכז (אני מפ"ת) לטיפול בטויוטה?

4. האם טויוטה נחשבת לרכב שמורכבות הטיפול בו גדולה וגורמת לעלות טיפולים גבוהה במיוחד?

תודה

שמוליק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5590 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...