Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אוקטאביה 2004 וההגה מתבלה מהשמש לאט לאט. כאשר אני מסובב את ההגה ע"י החזקת ההגה בנקודה אחת וסיבובו, נשארים בכף היד נקודות שחורות מההגה...

רציתי לקנות כיסוי להגה באוטו דיפו, אבל כל הכיסויים שם רחבים מההגה ואני לא רוצה כיסוי למשאית (שבא כפס אחד וקושרים אותו לבד...)

האם יש חנות באיזור חיפה קריות שאתם יודעים שיש שם כיסויים בקוטר קטן יותר המתאים להגה של האוקטאביה?

ועוד- האם ידוע לכם על דרכים לשימור ההגה חוץ מהסתרתו מהשמש?

תודה לכל המגיבים!

פורסם

אין עוד דרכים והמצב שאליו הגעת דורש את כיסוייו המיידי.

במקום ללכת לאוטודיפו גש לחנות של אביזרי רכב שם יתאימו לך כיסויי מתאים וגם אם לא יהיה להם יזמינו לך ויגיע תוך כמה ימים.

לגביי מיקום מדוייק, חיפוש קטן בדפי זהב שאני אפילו טרחתי לעשות בעבורך-

http://www.d.co.il/h-c27930-e0-p0-l0-city4000/

פורסם

האמת שאני נגד הרכבת כיסוי להגה מטעמי בטיחות ומניסיון מר אישי שלי.

ניתן לבצע ציפוי מחדש של גלגל ההגה מעור או מכול חומר אחר שתרצה אצל רפד רכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא הייתי מסתבך בכלל - עדיף לקנות גלגל הגה שלם מפירוק.

רכשתי אחד כזה לקסארה במקום המתפורר והעלוב שהיה שם כשקניתי את האוטו. אחת הרכישות הנפלאות.

פורסם

לא רק שניתן אלא שיש עסק ביהוד בשם "אוטו אלגנס" שאיכות עבודתו לא פחות טובה מהגה שכוסה בעור אצל היצרן. נדמה לי שחיפוש כאן בפורום יעלה גם צילומים של עבודה כזו.

פורסם

או שאפשר אפילו לעשות לבד, לצלם ולהעלות לפה בתור פרוייקט. (חשבתי על לעשות את זה פעם, ציפוי עור להגה, אחרי שעשיתי לידית הילוכים, אבל זה עדיין לא יצא לפועל)

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...