Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אנו עומדים לפני רכישת רכב משפחתי. רציתי לקבל חוו"ד מסודרת לגבי הרכב, אמינות, עלות טיפולים, צריכת דלק וכו' .

מצאתי 307 XR שנת 2002 אוטו' יד ראשונה ללא תאונות עם 123 אלף ק"מ ב 34000 שקל שזה 8 אלף מתחת למחירון בערך(!!!). הבן אדם אומר שהכל ברכב תקין אין שלדה ואין כלום גיר תקין והוא מוכר במחיר הזה כי הוא רוצה כסף מזומן כמה שיותר מהר בשביל לשלם על רכב אחר שהזמין, כמובן שנחכה לבדיקה. היתרון הוא שיש מצב להחליף איתו את הרכב שלי כיום (קצת קשה לי למכור אותו) פלוס הוספת כסף מצידי.

מצידי אני זקוק לרכב אמין כמה שיותר זול לאחזקה, צריכת דלק קצת פחות חשובה לי (שתעמוד על הממוצע), משפחתית נוחה ובטיחותית (ולא גדולה מדי בבודי כדי שהאישה תוכל להתמודד איתה), שיהיה מקום גם לעגלה וכו' כי יש תינוד בדרך.

תודה מראש !!!

פורסם

חפש דגם XT , רצוי עם מנוע 2000.

תקבל 6 כריות אויר במקום 2 ב XR.

לגבי כל היתר, אתה מוזמן לעשות חיפוש בפורום, תמצא הרבה ביקורות לגבי הרכב.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הרכב הוא טוב,ואמין בצורה מספקת אם מטופל כמו שצריך.

כמו שאמרו לך,עדיף לחפש XT,כי XR זו רמת האבזור הנמוכה ביותר שנמכרה בעיקר לציי רכב.

V5

פורסם

לא מבין, הוא צריך את הכסף בשביל אוטו שהזמין והוא גם מוכן להחליף איתך את הרכב?

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

בסיפורים כאלה נא לנקוט משנה זהירות.

רק כדי שבעוד חודש לא תראה אם הרכב שלך לשעבר מופיע ביד 2 עם חצי מהק"מ שהיה לו,ואחרי חודשיים תגלה שה307 החדשה שלך הורכבה מחדש מ4 רכבים שונים.

נ.ב

כשאדם הנחשד כסוחר אומר לך "אין שלדה" מה שהוא בעצם מתכוון זה שאין שום זכר לשלדה המקורית :lol:

V5

פורסם

שלום, לפני כשנה היתה לי 307 מודל 2003 מנוע 2000 סמ"'ק.

מבחינת נוחות נסיעה וביצועים אני יכול להעיד שזהו אחד הרכבים הטובים שהיו לי.

יש לחבר שלי 1600 סמ"ק וההבדל הוא שמיים וארץ! הרכב מרגיש כבד יותר ומתאמץ יותר.

גרסאת הXR היא הפשוטה ביותר ועדיף לך למצוא את דגמי הXT והXS המאובזרים יותר והיפים יותר.

ועכשיו לחיסרון האמיתי.... הרכב הזה לא סחיר בכלל! אני אישת קניתי אותו ב11 אלף ש"ח מתחת למחירון מאדם שניסה למכור אותו במשך חודשיים וחצי! הרכב שהיה לי היה יד 1 מטופלת בראשי מיומה הראשון עם 82 אלף ק"מ. שניסיתי למכור לקח לי כמעט 3 חודשים, עם 102 אלף ק"מ ומכרתי אותו ב5 מתחת למחירון ומה שהציל אותי זה שקניתי אותו במחיר נמוך במיוחד.

אם אתה נעול על הרכב הזה ישנם המון "מציאות" ותוכל להשיג במחיר אטרקטיבי אם תלחץ.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

יונתן אין לי יותר מידי מה להוסיף לך חוץ מי זה שפי'גו 307 בחירה נכונה.

אחלה של מכונית הייתה כזאת לחברה שלי ונהנו מאוד מהנסיעה של הרכב מזל טוב :oops::oops::oops:

only god can judge me

פורסם

אמינות סבירה עם אכן הרכב טופל כמו שצריך לאורך השנים, חלפים לא הכי זולים, צריכת דלק סבירה.

תבדוק היטב את מערכת הפליטה! יש נטיה לשבירה של המחיצות בסעפת פליטה (יכול לקרות גם כתוצאה מבמפאר בכביש) שעלות תיקונה היא כ 2000 ש"ח והרעש לרכב שלא תוקן הוא בלתי נסבל.

תבדוק כמו כן את הגיר! ב1600 הגיר אוטומטי לכן הוא פחות נוטה לצרות מאשר הגיר הטיפטרוניק שקיים בדגמים אחרים של ה307.

ושוב כמו שציינתי, אם אתה נעול על הרכב הזה תתמקח ! אם תעקוב אחרי המודעות ביד 2 תראה כמה אנשים מוכנים לרדת מצד אחד ומצד שני ישנם הרבה רכבים עם ק"מ נמוך מאוד מזה שמצאת שתוכל לקנות.

אישית לפי הסיפור שלך אני לא היתי ממהר לקנות את הרכב הזה הספציפי כיוון שהסיפור מעט תמוה וכמו שכבר ציינתי תוכל למצוא טובות ושמורות יותר.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

היה לנו את הרכב בליסינג. ללא ספק מכונית מפנקת, מאובזרת ונוחה מאוד - מאוד נהננו ממנה, אבל היה לה דאונסייד אחד גדול - אמינות. ואתה מחפש 307 משנתון מוקדם, עוד לפני שהם התחילו להשתפר באמינות.

כמובן שאקזמפלרים מושקעים שטופלו רק במוסכים מורשים יכולים להפגין אמינות מרשימה, אבל רוב הישראלים לא נוהגים כך עם המכוניות שלהם. קח לתשומת לבך ובדוק את הרכב היטב לפני הרכישה.

• תוכן חדש...