Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי פנס יחיד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שקנינו לא מזמן [מודל 2006] יש פנס אחד נקי מאוד והשני מלוכלך איך אני יכול לנקות את הפנס מבלי לקנות את הערכה שהיא רב שימושית ועולה יותר מ200 שקל, ואני צריך בסה"כ טיפול לפנס אחד, יש איזה תמיסה ביתית שאפשר להכין משהו כמו סיליט בנג ואקונומיקה ?

פורסם

ניסית מים, סבון ומטלית?

אם כן, אני ממליץ לך שלא להתעסק עם כימיה ביתית, וגם לא לפתוח מלטשה (יש כאלה שיציעו לך, קרוב לוודאי, ללטש בניירות לטש או מים ההולכים ומתעדנים, וכך להשיג 'פוליש'). קנה את התכשיר המוצע במחיר ההגיוני הזה, וסמוך עלי שכשתצטרך לו שוב - ותצטרך - לא תתחרט.

אמרו חכמינו: 'טוב תכשיר אחד רב שימושי בבגאז' מביקור לא צפוי בחנות החלפים'

או: 'מה שקונים בזול - עולה ביוקר'

בהצלחה.

אלירן.

אם שותים - לא מקיאים על האוטו

פורסם

עם משחת שיניים זברה עובד מציון עברתי עם זה טסט.קשה להשגה אני מצאתי ברשת יינות ביתן

תמרח תן לזה 3דקות להתייבש ותנקה עם מטלית לחה של סנו.

פורסם

תקשיבו אני עושה את זה בחנות שאני עובד

אני לוקח נייר אפס עם סבון ומשפשף עד שהפנס חלק ואחרי זה אני עושה לו פוליש ואחרי הפולים אני עושה טפלון ובוא מחזיר את זה כחדש , כול הסיפור הזה עולה 75 ש'ח לפנס

פורסם

עדכון:

קיבלתי את הערכה בדואר.

בערכה יש חומרים ל2-סוגי טיפולים:

1> לפנסים עכורים קלות

2> לפנסים עכורים במידה רבה.

לאחר התלבטות אם הפנסים שלי עכורים קלות או לא התקשרתי למוקד החברה (טיפ טופ פתרונות), לשירות התמיכה לקבל יעוץ.

באדיבות וסבלנות רבה הוסבר לי שכנראה הפנסים במצב ביניים שבו אי אפשר לקבוע איזה טיפול לעשות.

הומלץ לי להתחיל עם הטיפול הקל, ואם התוצאות לא יהיו משביעות רצון אז לעבור לטיפול הרציני.

לאחר ניסיון בטיפול הקל הפנסים יצאו ממש לא רע בכלל, הברק חזר ונתן מראה יותר יפה לרכב.

עדיין לא 100 אחוז , אבל לפחות 80-90 אחוז זה שיפר, ולכן החלטתי לא להמשיך לטיפול השני עד שהמצב "יחמיר" יותר

ואז אצטרך טיפול מאסיבי יותר.

חשוב להיצמד להוראות, יש הסבר מפורט ולא מסובך כלל בשפה פשוטה להבנה.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

תודה על המידע אני חשוב שאבצע גם את המצב הקל לאור מצבו של הפנס .

הערכה נשמעת מאוד משתלמת לאור העובדה שאוכל להשתמש איתה גם בעתיד הרחוק

פורסם

במצב "הקל" תפעיל לחץ קל+ אל תהיה עדין מידי, אני עבדתי על כ-5 ס"מ בשטח הפנס ולא 3-4 כפי שכתוב.

לא היתה לי סבלנות.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

אני עשיתי את זה היום, "אתר החברה" ושירות הלקוחות שלה זה לא יותר ממשרד תיווך שיושב בקיריית אונו, (הייתי במקום לקנות את הערכה)

בסה"כ יש שם 3 סוגים של ניירות ליטוש שניתן להשיג בחניות המתמחות, ועוד 2 בקבוקונים שמספיקים לניקוי של שני הפנסים ולא יותר.

אני עשיתי את הטיפול השני הפנסים יצאו כמו חדשים!

עכשיו אני רק מנסה להבין איזה חומר היה בבקבוקון הקטן יש לו ריח של איזה דבק אני די בטוח שזה חומר חארטה ושעושים על כולם קופה רצינית ולכן אם מישהו יצליח להבין איזה חומר זה סביר להניח שניתן לקנות אותו בכמויות הרבה יותר גדולות מהבקבוקון המסכן שמגיע בערכה ובהרבה יותר זול.

• תוכן חדש...