Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שזה קרה כבר מספר פעמים אני חייב לשאול -

אחרי מספר ימי מנוחה לאוטו (חניה במקום מקורה, ללא תזוזה) האוטו פשוט מרגיש טוב יותר. סוף שבוע של רביצה בבית (יום וחצי ללא תזוזה) והכל מרגיש טוב יותר - ההגה, הגיר הידני, המתלים ואפילו המנוע.

בפעמים הראשונות ייחסתי זאת לתחושה מוטעית, אך לאחר פעמים רבות - אין לי ספק.

ייתכן ו"מנוחה" מספקת לרכב זמן "רגיעה"?

כיצד זה ייתכן? עוד מישהו נתקל בתופעה דומה?

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם

נתקלתי במשהו דומה בהתנהגות של הגיר. לאחר כמה ימים של מנוחה, ההילוכים נכנסים חלק בהרבה.

לשייך את זה לתפעול גיר שגוי? שמן גיר שצריך החלפה? מה עוד יכול להביא לכך?

דרך אגב, הרכב הוא רנו אקספרס 94 (ידני..)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

טל,

זה אכן מאוד דומה למה שאני מתאר. ההילוכים אצלי נכנסים באותה קלות, אבל הקפיץ המחזיר של המוט הילוכים יותר "חלק".

ואגב - מדובר בגולף ידנית, בציר 01.

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם

זה מצחיק, אני כל פעם אומר לחברים שלי שאחרי שאני לא נוסע ברכב שבוע/שבועיים הוא נוסע הרבה יותר טוב. לפחות ככה זה מרגיש. במיוחד התאוצה שלו. אם אני נוהג ברכב יומיים רצוף אז ביום השניהוא מאיץ פחות טוב לעומת זאת אחרי ששבוע לא נגעתי באוטו ואני נוהג כל קיק מורגש פי כמה. מוזר...

פורסם

זה אכן פסיכולוגי, הרבה אנשים מרגישים כך ולא - אין איזו פיית שיניים (/צילינדרים) שבאה בלילה ומלטשת לכם את הרכב. חבל שכך:-)

מעיין אותי לדעת אם אנשים עם רכבים מבאסים (נגיד טרנטות) מתבאסים עוד יותר מהרכב אחרי כמה ימים של מנוחה?:-D

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

גם אני נתקלתי בזה אחרי שהייתי סוגר חמשושים בבסיס כל שישי הקורולה הרגישה כאילו היא 2010 מוזר אבל זה רק בראש

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

גם אצלי - אותו הסיפור .

מכיון שהשרייד לא נמכרה ויש לה הרבה זמן לנוח בחנייה , עליתי עלייה שלשום ונסעתי לתדלק ולשטוף אותה , ההרגשה הייתה טובה בהרבה , התאוצה הייתה מצויינת בהרבה מאשר כל השנתיים וקצת שהיא הייתה אצלי .

אותו הסיפור חוזר על עצמו באקסנט (2006) לגבי התנהגות הרכב והגיר , שלא לדבר על תאוצה .

כנראה שכולנו צריכים טיפול פסיכולוגי :)

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

כן גם לי זה קורה.

כל פעם שאני שוטף את האוטו הוא נוסע חלק יותר, שקט יותר והופך למרצדס.

זו הדרך של המנוע להגיד לי תודה.

פורסם

אין שום הסבר פיזיקלי בעולם שיכול לתמוך בהרגשה הזאת.

מה, הפלדה נחה יומיים אז היא יותר חזקה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...