Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי אישור בלמים -

צריך ללכת למוסך , לבקש שיעשו בדיקת בלמים, אני מניח שיש כאלה שעושים בדיקה רצינית ומקיפה ויהיו כאלה שרק יעיפו מבט,

בכל אופן הם ימלאו טופס מיוחד עם הפרטים וחותמת של המוסך (מוסך מורשה כמובן) ואותו תתן לפקיד/ה במכון הרישוי יחד עם הרישיון וטופס הביטוח חובה.

לפי מה שהם אומרים במכון הרישוי הטופס בתוקף עד חודש , כלומר יש לך חודש לפני הטסט לעשות את זה

תנסה לתזמן את זה שיעשו את זה יחד עם טיפול תקופתי ואז בתקווה לא ייקחו עוד כסף על זה.

לי יש מוסכניק קבוע, אז הוא עושה לי את זה בחינם גם אם אני בא אליו במיוחד בשביל זה.

מצד אחד זה יכול להשמע כ"כיסתוח" וטרטור, מצד שני, מבחינתי אני מקבל בדיקה כפולה של הבלמים

פורסם
לפי מה שהם אומרים במכון הרישוי הטופס בתוקף עד חודש , כלומר יש לך חודש לפני הטסט לעשות את זה

לא נכון.

תוקף אישור בלמים, כמו גם אישור רכב מיושן, הינו ל-90 ימים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
דווקא חוק מצוין. רכבי האספנות רובם ככולם במצב מצוין והם רכבי תחביב נטו.

אני בעד להפוך את חוק 2 הטסטים לחובה גם לרכבים מעל גיל 15. ככה תהייה יותר מוטיבציה לזרוק גרוטאות לפח.

וכן, אני מודע לזה שיש רכבים מתוחזקים מאוד. ועדיין - עדיף היה אם היה יורד ערכן של הגרוטאות הנ"ל עד לרמה שעדיף היה להעיף אותן למגרש הפירוק.

רק שתדע לך שזה ממש לא ככה, יש רכבים בני 15 ו20 שאנשים שומרים עלהים ומתחזקים אותם ברמה הרבה יותר טובה ממה שמתחזקים רכבים חדשים למינהם (ליסינג וחברות השכרה), יש רכבים יד 2 וראשונה (בני עשור וחצי ויותר) שנראים כאילו אתמול יצאו מהמפעל, והם במצב מכאני פנימי חיצוני כמו חדש, לא הכל צריך להיות קר ,רכב חדש ואחרי 5-6 שנים יזרק לפח,

רכב ישן, זה לא סתם , זה משהו מיוחד , אי אפשר להשוות אווירה ברכב ישן לאווירה של רכב חדש, ואל תגיד" כן הכיסא שוקע ברכב ישן", כי זה חלק מסויים מכל העניין.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
רק שתדע לך שזה ממש לא ככה, יש רכבים בני 15 ו20 שאנשים שומרים עלהים ומתחזקים אותם ברמה הרבה יותר טובה ממה שמתחזקים רכבים חדשים למינהם (ליסינג וחברות השכרה), יש רכבים יד 2 וראשונה (בני עשור וחצי ויותר) שנראים כאילו אתמול יצאו מהמפעל, והם במצב מכאני פנימי חיצוני כמו חדש, לא הכל צריך להיות קר ,רכב חדש ואחרי 5-6 שנים יזרק לפח,

רכב ישן, זה לא סתם , זה משהו מיוחד , אי אפשר להשוות אווירה ברכב ישן לאווירה של רכב חדש, ואל תגיד" כן הכיסא שוקע ברכב ישן", כי זה חלק מסויים מכל העניין.

ברכב ישן יש היסטוריה...

מכיוון שאני ממש אוהב את חברת ב.מ.וו לדוגמהת הייתי מעדיף את ה E30 M3 על פני ה E92 M3.

למה? כי לE30 יש היסטוריה של נצחונות בראלי, אפילו המראה של ה E30 מושך יותר..

זאת פשוט דוגמא.

ESTK פשוט צודק לדעתי..

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם
לא ולא.

כל רכב אספנות שתאריך הרישוי שלו הינו בין ה-3.8(שהוא התאריך שכולל 90 ימים לפני חובת הבדיקה שמתחילה ב-1.11) -28.2, פטור מבד' חורף.

עמית, תוכל לפרט יותר בנושא הזה?

במידה ותוקף הרשיונות של רכבי הם עד תחילת מרץ והטסט נעשה לפי תום פברואר, האם גם אז יש פטור מבדיקת חורף?

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...