Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי בלפטופ, קיבלתי מבזק את הנתב הנ"ל, ואני מנסה להיתחבר ונתקל בבעיה מוזרה.

המחשב הנייח מחובר לאינטרנט באמצעות תשתית בזק - מודם (+ B-FOCUS ROUTER 312) וחיבור חיוג משתמש וסיסמה.

מה שעשיתי זה ניתקתי את המודם BFOCUS, וחיברתי במקומו (למחשב הנייח) את הנתב האלחוטי SL2-141,

מבחינת מחשב נייח לא השתנה שום דבר, כלומר אני מתחב על אותו חיבור לאינטרנט והכל טוב ויפה, הדבר המוזר קורה עם המחשב הנייד :

הוא מוצא את הרשת הזאת (SIEMENSׂ), מתחבר אליה, אבל אי אפשר לגלוש, זה כאילו משהו בהגדרות חוסם את הנתב עצמו לתת לנייד גישה לאינטרנט למרות שהנייד מחובר עליו בצורה אלחוטית.

בכדי לבדוק שהבעיה היא לא הנייד, התחברתי לשכנים - גולש מצויין, עוד צעד שעשיתי זה חיבור הנייד לנתב בצורה חוטית, וחיבור ע"י חיוג - הצליח וניתן היה לגלוש.

מקווה שסיפקתי את כל המידע הדרוש.

מה עלי לעשות?

בברכת שנה טובה.

פורסם

לא שמת שום הגדרות על הראוטר האלחוטי?

קראת בכלל את ההוראות הפעלה ?משהו? סתם לקחת וחיברת?

תקרא את ההוראות לגבי איך כל המערך הזה צריך להיות מחובר , רמז קטן - הראוטר אמור לחייג דרך ה BFOCUS או דרך עצמו - ואז לחלק את קו הגלישה בין המחשב הנייח לכל המחשבים שעובדים אלחוטי.

ישנן הגדרות אבטחה , כתובות IP שצריך לחלק ועוד

פורסם

:shock: כתוב כאן אחד לאחד מה לעשות.....RTFM.

אם אתה לא מבין בכלל - כדאי שמישהו עם קצת יותר ידע יגיע אלייך ויתקין לך את הכל - חשוב מאוד להשתמש בפרוטוקולי אבטחה גבוהים ככל האפשר עד כמה שהראוטר שלך וכרטיס הרשת שלך יכולים לעמוד.

בכל אופן יש לך כאן תמונה כללית על איך הכל צריך להראות בסוף :

wireless_network_setup.jpg

פורסם

תנסה לשנות לרשת את השם ואת ההצפנה

במידה ולא תעשה HARD RESET לראוטר - אבל תצטרך להגדיר אותו מחדש

ואם גם זה לא עוזר מצטער אבל תתקשר לבזק להחליף את הראוטר

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם
עוד צעד שעשיתי זה חיבור הנייד לנתב בצורה חוטית, וחיבור ע"י חיוג - הצליח וניתן היה לגלוש.

בברכת שנה טובה.

נשמע קצת מוזר, עם נתב אתה לא אמור להשתמש יותר בחייגן - לדעתי פשוט לא הגדירו את הנתב בכלל ז"א אתה מחייג אליו באמצעות החייגן (אפשרי טכנית) והוא מתפקד כמודם לכל דבר.

אתה צריך לעבוד עם המדריך שצירפת באחת התגובות שלך - יש שם הגדרה ראשונית.

ואחר כך כמובן להגדיר את ההצפנה האלחוטית אם זה חשוב לך.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

אז לדעתי משהו עשית לא נכון, כי זו המשמעות של ראוטר - הוא לא צריך חייגן, החיוג נעשה אוטומטית דרכו.

תנסה כמו שאמרו לך לעשות לו הרד ריסט, הגדרה ראשונית + הצפנה אלחוטית מחדש ותנסה שוב.

אם אתה צריך מדריך יותר מסודר לזה, תכתוב את המייל שלך ותקבל מחר בערב מדריך מפורט מהתמיכה.

פורסם

הארד ריסט זה איפוס חומרה של הראוטר - איפוס כללי (ריסט רגיל זה איפוס תוכנה בלבד), נעשה ע"י לחיצה ממושכת על הכפתור מאחור איפה שרשום RESET.

המהדרין (ז"א אצלנו) מבצעים אותו כך:

לוחצים על הכפתור חצי דקה, מוציאים מהחשמל. מחזירים לחשמל - מחכים שיעלה כלומר נורת PWR תתייצב - וחוזר חלילה.

אחרי שמחזירים לחשמל (בפעם השנייה הכוונה) אפשר להתחיל להגדיר לפי המדריך.

לגבי הצפנה: לא חייב בכלל, אבל אז כל השכנים יוכלו להשתתף איתך בגלישה בלי לשלם את החשבון...:evil:

בבקשה בכיף, שנה טובה וחג שמח!

פורסם

אחרי שאתה ממלא את הנתונים ( שם משתשמ וסיסמא) בראוטר תבדוק שהסיומת בשם משתמש אחרי ה@ היא נכונה! זה חשוב ואחרי ההגדרה תבדוק בססטוס אם אתה מקבל איפי שהוא לא 10.0 או 147.0 בהתחלה במידה וכן אתה לא תגלוש אתה מחובר לרשת הפנימית של בזק

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם

בוצע הארד ריסט, והגדרה ראשונית מחדש - ללא הצלחה של גלישה מהנייד.

אני צריך אולי לשנות משהו בהגדרות של המודם עצמו ((+ B-FOCUS ROUTER 312) ?

פורסם

ה B פוקוס מתחבר לאינטרנט?...

יותר פשוט לדעתי לחבר אליו ישירות את הראוטר שלך... (ולכוון בראוטר שיתחבר לבד... ).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...