Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה: פרקים חדשים בקווסט האפי Curse of Monkey Island

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזקנים שביננו זוכרים את סוף שנות השמונים העליזות, בהם ההורים שלנו היו כל כך מחוקים מקראק וגלאם רוק שלנו לא נותר אלא לשבת מול המחשב ולשחק בקווסטים תוצרת סיירה. לארי לימד אותנו על הדוניזם וסקס (אני עוד זוכר את עצמי בן 8 קורא שוב ושוב את ההגדרה המילונית לprophylactic), קינגז קווסט החדיר שאיפות מגלומניות ופוליס קווסט הראה לנו שלמרות שנורא רוצים אי אפשר להכנס לגן ציבורי ולהתחיל לירות.

שנות התשעים הביאו איתם את Day of the Tentacle שסימן את השיא הכמעט בלתי מעורער של הג'אנר (מי שלא שיחק לא ידע אושר מימיו). עם הזמן הגיעו שיפורי הביצועים המטורפים ואיתם המשחקים שמטיחים בך כל כך הרבה גירויים בשנייה שלשבת מול המחשב וללחוץ על Look, Use ואלמנטים של דיאלוג נראה לנו כמו משהו שעושים במחלקה גריאטרית. העם בחר להשתעמם מקווסטים והם מצידם הפסיקו להתקיים.

עברו כמעט עשר שנים והיום קורה משהו הפוך. חלקים נרחבים מעם הגיימרים מאס במשחקים הרדודים שמספקים ריגושים רגעיים - מחפשים קצת עומק, משהו שאפשר להתחבר אליו רגשית. אומנם הצורך לדרוס ילדים וזקנות ב- GTA קיים ותמיד יהיה קיים, נוצר בנו גם מקום שקט. כזה שמאפשר לנו להתעמק בדיאלוג, להבין אינטריגות, לחשוב על חידות ולפצח אותם - גם בלי walkthrough שיביא אותנו לסוף המשחק בכמה שפחות זמן.

השוק הבין את זה והתחיל שוב להזרים טיפות של כסף להחייאת הקווסטים. זה התחיל מכמה פרקים של הסדרה החמודה Sam and Max ונגמר בהחייאה מחדש של Monkey Island - הקווסט השני במצחיקותו (זו מילה, אני בטוח). בינתיים יצאו שני פרקים (מתוך חמישה מתוכננים) והם פשוט מקסימים. תענוג צרוף לשבת מול המחשב, לנשוף החוצה, להירגע, להחזיר דופק למצב ישיבה\שינה ולשקוע חזרה (או פעם ראשונה) לעולם של הפיראט המגושם גייברש ט'ריפווד בחיפוש הנואש שלו להכרה. אני מחכה בקוצר רוח מטורף כבר לפרק השלישי - בעולם של סיפוקים מידיים, זה ממש מיוחד.

35$ לחמשת הפרקים (אפשר גם להוריד פיראטית אבל אז נהיים עיוורים, חבל).

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

גם אני קניתי דרך STEAM.

מהפרק הראשון מאוד נהניתי והתרשמתי.

השני היה קצר מדי, אבל שנון בהחלט.

אני מחכה לשלישי שנשמע סופר מבטיח.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני דווקא קצת התאכזבתי מהחידוש, אבל הוא אכן מרענן.

אגב, מישהו זוכר את הקווסטים של הקומודור?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מעניין אותי לשמוע ממה התאכזבת. כמובן שהמשחק רחוק ממושלם (יש בו קצת פשטנות קריקטורית לשם הנגישות), אבל הכתיבה שנונה והוא מעורר בי המון תקווה לעתיד הג'אנר.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

• תוכן חדש...