Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחשב של איביזה טורבו קיבל רטיבות ומאז המצערת מנוע מסרבת לעבוד,כמובן שעם מחשב תקין היא עובדת 100%.

עדיפות לאיזור המרכז.

תודה!

• ספונסר פורום
פורסם

ניסית למצוא מחשב משומש כזה בפרוקיית רכב ?

מחשב כזה עשוי לעלות כ 1500-2000 שח .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
פנה לאייל הוא מכיר את המחשבים הללו אני אישית ראיתי אותו מתקן שלושה מחשבים של אותו דגם הרכב בדיוק למוסכים שונים במרכז.

אני אישית הייתי ממליץ לך לרכוש מחשב מפירוקיה שלא נפתח מאשר לנסות לתקן את המחשב שאינו בר תיקון לפי הנחיות הייצרן.

האם אתה בטוח שחדרו מים לתוך המחשב ? אולי הפינים של המחבר התעקמו או קיבלו קורוזיה.

בכול מקרה בכדי למנוע נזק עתידי נקה היטב את פתחי הניקוז בשני הצדדים וגם בדוק שהטורפדו (כיסוי הפלסטיק שלם וגם הגומיות בצדדים).

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק ורון אתם יודעים שאני מעריך מאוד את דעותיכם אך קשה מאוד למצוא לדגמים האלה את מחשב ניהול המנוע, אז אני מציע שינסה ואם מצא שיחזור לכאן לכתוב שמצא גם ואיפה.

ובמידה ולא מצא אייל מתקן את המחשבים הללו לא ע"י ניקוי קורוזיה שזה אכן פחות טוב אלא בשיטות שלו.

פורסם

כבר קנתי מחשב מרכב שעבר תאונה,פשוט חשבתי לנסות לתקן את שלי שהיה לי ספר.

המים נכנסו בגלל שטיפה עם גרניק,טעות שלא תחזור עליה יותר!

תודה רבה!

• ספונסר פורום
פורסם

אתה לא תצטרך עוד מחשב ,האיביזה טורבו לא סובלת מבעיית

המחשבים הידועה של האיביזות בעלות מנועי ה 1600 AKL/AEH

המקרה שקרה אצלך הוא חריג .

פורסם

על זה אני יכול לענות לך כיראיתי את זה במציאות כאשר המחשב היה פתוח לפני אצל אייל.

מתקע החיבור שלו חודרים המים ומה שזה עושה שם פשוט מנפח את כל הכרטיס האלקטרוני לרמה כזאת שאין הרבה מה ואיך לתקן.

• ספונסר פורום
פורסם

אכן כן ,במחשב של האיביזה הזאת המים חודרים דרך המחבר של המחשב .

פורסם

המחברים האלה לא אטומים או שעם השנים האטימה נפגעת?

אגב ניסן מעגל מודפס (PCB) לא יכול להתנפח. FR4 (לרוב) הוא תערובת של אפוקסי וסיבי זכוכית- חומר עמיד מאד. אני מניח שמה שראית זה קורוזיה שמתפתחת על הרכיבים והמוליכים.

פורסם

זה לא הגיע למצב שזה ניפח את כל הכרטיס האלקטרוני,היו סימנים של אדי מים.

זה התחיל בזה שהיתה לי סוג של קוד תקלה מאוד מוזרה במחשב, שפעם היה מניע ופעם לא,לפעמים היה נכבה אחרי דקה שתיים.

שהייתי מוחק אותה הכול היה עובד מצוין!

פתחנו את המחשב היבשנו אותו טוב טוב,וזה עבד למשך עוד שבוע בלי שום תקלה אחת.

אחרי שבוע הרכב עבר עוד פעם שטיפה עם גרניק ,שלמחרת היא כבר לא הניעה יותר, בגלל שהוא כול הזמן נותן תקלה על בעיה במצערת,שעם מחשב תקין זה לא היה קורה.

הכול התחיל בגלל השטיפות עם הגרניק הזה!חוזר בחזרה לשטיפות במכונות.

פורסם
המחברים האלה לא אטומים או שעם השנים האטימה נפגעת?

אגב ניסן מעגל מודפס (PCB) לא יכול להתנפח. FR4 (לרוב) הוא תערובת של אפוקסי וסיבי זכוכית- חומר עמיד מאד. אני מניח שמה שראית זה קורוזיה שמתפתחת על הרכיבים והמוליכים.

אביב יכול להיות שלא הסברתי את עצמי נכון, היכן שנכנסות הרגליים ומולחמות לכרטיס, מהצד השני יש מעיין שכבה בצבע שחור כך שאתה לא רואה את ההלחמות כלל, אז אייל הסביר לי שכאשר רואים שזה התנפח זאת אומרת שחדרו מים למחשב, דרך אגב למנוע תגובות המחשך הוא הראה לי וגם כרטיס של מחשב תקין ששם "פס הבידוד" שטוח ממש ואילו במחשב התקול היה הפס נפוח מאוד.

ולגבי י השאלה כפי שהסביר לי אייל המיקום הלא חכם של היצרן הוא תחת הטורפדו ומה שקורה כאשר נכנסים מים מתחת לטורפשו יש ניקוז אך אם הניקוז נסתם כתוצאה מעלים וכדו' המקום הופך למין אמבטיה, וכולנו יודים כי מים הם דבר שנחוץ לחיים תקינים אך יכולים להיות אכזרים.

• תוכן חדש...