Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

HU - HEAD UNIT, רדיו דיסק בז'רגון שלנו.

-לדעתי הרמקולים על המגש האחורי מיותרים מכיוון שיש לי קומפוננט מוגברים ובמה קידמית כמו שצריך.

-על יכולת השליטה מההגה שומרים רק עם HU של ALPINE אם אני זוכר נכון ואני ויתרתי בשביל הECLIPSE.

-ברכב האופציה היחידה בערך היא בתא המטען, מתחת לאחד המושבים לא נוח כי כשמזיזים את הכיסאות כדי שאנשים ישבו מאחורה הם יכולים לדרוך עליו.

-אני ממליץ כמו רוב הפורום על יוסי (שם משתמש ALPINE), התקנתי אצלו וממליץ בחום.

-המערכת שלי רשומה באחת התגובות הקודמות.

-שוב אם אתה מאיזור המרכז, אני מת"א, תבוא תשמע, אותי גם מעניין לשמוע את המערכת המקורית. ואז תמשיך הלאה.

דורון

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

היי,

אקפוץ בשמחה, אני מת"א.

למה דרך אגב הטויטרים בקורה ולא במקום המקורי שלהם בדשבורד?

אני מניח שהקומפוננט הם אצלך בדלתות קידמיות, מה עשית עם הזוג שמאחור (לצידי המושב האחורי)?

יש לך מושג מה טיב\ מותג הרמקולים המקוריים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המיקום הטוב ביותר הוא בקורות ומותאם במיוחד לטוויטרים שלי.

הרמקולים מאחורה גם במגש וגם ב"דלתות" מנותקים, ומיותרים.

כשאני קניתי את הרכב הייתה מותקנת בו מערכת שהבעלים הקודם התקין, שגם הותקנה גרוע וגם הייתה גרועה באופן כללי ככה שאין לי איך להשוות למקורית. אבל אני מניח שזה לא מותג כלשהו.. (זה עדיין לא אלפא/אודי)

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...