Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי קליאו ספורט דור שני עם מערכת מקורית של רנו.

האם מישהוא יודע איזה רמקולים ניתן להתקין מבלי ליצור חורים חדשים (במידות המקוריות) על מנת לקבל סאונד טוב ומלא יותר?

אני שומע בעיקר מוזיקת רוק, בד"כ בווליום בינוני פלוס, חשוב לי סאונד מאוזן עם בס הדוק יחסית וצלילי ווקל ברורים.

אני חושב שיש ברכב כרגע 6 רמקלים, הכוונה היא לא להכנס לפרויקט גדול אלה שיפור סביר,

תודה,

נתן.

פורסם

טוב,

מצאתי שמידת הרמקולים היא 5.25, אים רמקולים על מדף אחורי.

האם יש המלצה לרמקולים טובים במידה זאת?

האם כדאי להתקין רמקולים גדולים יותר על קרש אחורי (דורש חורים)?

תוד,

נתן.

פורסם

טוב,

מצאתי שמידת הרמקולים היא 5.25, אים רמקולים על מדף אחורי.

האם יש המלצה לרמקולים טובים במידה זאת?

האם כדאי להתקין רמקולים גדולים יותר על קרש אחורי (דורש חורים)?

תודה,

נתן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה מוזמן לבוא לשמוע אצלי, אותו רכב,

המערכת:

ECLIPSE 8445

קומפוננט קלארוס 5.25

מגבר סאנדאון 100.4D

סאב באזוקה 6.5

אני השקעתי בהתקנה, איטומים בדלתות וטוויטרים בקורות.

אין שום סיבה לשים רמקולים על המגש..

אחלה תמורה למחיר

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

האמת שאני לא יודע למה לצפות.

כרגע הסאונד די דל עם המערכת המקורית.

אני רוצה סאונד סביר כפי שאמרתי למוזיקת רוק.

עד היום ברכסים קודמים השתמשתי ברדיו דיסק של סוני\רוקפורד\קנווד , רמקוליים 6*9 של קנווד או JBL עם זוג טוויטרים של קנווד וזה סיפק אותי.

ברנו אין מושג מה כלול במערכת המקורית, אין רמקולים על המדף האחורי.

רציתי לדעת אם ניתן להשיג סאונד טוב מבלי להתקין זוג נוסף מאחור, ואם כן מה תווכי המחירים או מדרגות המחירים השונות.

תודה,

נתן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש רכיבים לכל רמת מחיר, יותר נכון להגדיר תקציב ואז להתחיל לבחור.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

ב 600 ש"ח ניתן להתקין זוג קומפ' ברמה בסיסית.

ב 1200 ש"ח ניתן להתקין זוג קומפ' ברמה בינונית/ זוג בסיסי עם מגבר בסיסי/ זוג בסיסי עם בידוד אקוסטי בדלתות.

מתחדשת*

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בסכומים האלה לא יודע אם כדאי להיכנס לזה, השיפור לא יהיה כזה משמעותי..

כל עוד אתה נשאר עם הHU המקורי ובלי מגבר, גם קומפוננט טוב לא יישמע כמו שהוא אמור/יכול להישמע.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

כמו שאמרתי, עד היום הייתי מרוצה מאד מרדיו דיסק סביר ורמקולים סבירים, מה שיש היום נשמע פחות טוב.

היום אני כבר לא מחפש סאונד מדהים ברכב.

השאלה היא מה הדרך הקצרה והפשוטה לשפר את מה שיש ברכב בין שצי האופציות:

1. החלפת ה5.25 האחרים ואם כן איזה נחשבים טובים יחסית ומה סדרי הגודל של המחירים.

2. התקנת רמקולים על קרש אחורי.

המערכת נשלטת מגלגל ההגה ואני די אוהב את זה ולכן לא הייתי רוצה להחליף אותה.

לגבי מגבר, אין לי בעיה להוסיף מגבר השאלה היא אם המערכצ המקורית תומכת ביצאת פרה-אמפ למגבר? מנסיון שלי עם רכבי עבר, לא הייתי ממש זקוק למגבר ואני חושב שעדיין יש לי אחד או שניים בצד לא מותקנים, שוב אני לא "מפציץ" סכ"ה רוצה לשמוע סביר.

תודה,

נתן.

פורסם

דרך אגב,

זה כבר כמה שנים טובות שלא קניתי מערכות לרכב אז אני לא מיושר על המונחים,סליחה על הבורות.

מה הכוונה ה HU? אני מניח שהכוונה למערכת המקורית...

בכל מקרה, אני מבין שאני כנראה לא מספיק רציני בכוונת ההשקעה הכספית שלי יחסית לפורום, יש לכם בכל זאת המלצה למקום טוב עם מגוון רחב של מוצרים איכותיים שאפשר לשמוע לקנות בו?

אני לא מתכוון להפוך את זה לפרויקט, סכ"ה רוצה לשדרג רמקולים חשבתי שיש לכם המלצות.

תודה,

נתן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איש באמונתו יחיה, כל אחד והשריטה שלו, גם 1000 שקל על רמקולים זה סכום לא מבוטל.

לגביי רמקולים, הייתי הולך על מורל אבל כל אחד והטעם שלו אתה צריך לשמוע, בסביבות ה500 יש את הPULSE, מעליהם בסביבות ה1000 יש את ה DOTECH MKII, רק שים לב שאצלנו ברכב הרמקולים הם 5.25 אינץ קוטר.

ולגביי אחוריים יש לי הצעה, לי יש במגש האחורי רמקולים של רוקפורד, כרגע מנותקים כי אני לא משתמש בהם, אם אתה רוצה להחליף מגשים ראש בראש (אם אין לך חורים במגש) אתה מוזמן.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

היי,

תודה על התשובות.

למה אתה מתכוון במונח HU?

בגדול אני מעדיף לא להתקין על המגש האחורי, זאת בדיוק הנקודה שאני מנסה לברר אם אפשר להוציא סאונד טוב בלי התקנה כזאת.

הסיבה היא פחות כלכלית, אין לי כח שוב לתא מטען מלא חוטים, קבלים, פילטרים ובעיות חשמל עקב התקנה בינונית, לדעתי יש לי אפילו מגבר לא רע בבית שאפשר להתקין (צריך למצא - בזמנו הוא היה די יקר).

אפשר לשאול מה מותקן אצלך ברכב?

האם שמרת על יכולת השליטה מההגה?

איפה אפשר למקם מגבר ברכב זה בהנחה שאני לא רוצה רמקולים על המגש האחורי?

האם דעתך שלא שווה להשקיע מבלי החלפת ה HU (מה שזה לא יהיה) והתקנת מגבר מבוססת על ניסיון\הכרות עם המערכת המקורית?

יש לך המלצה לחנות טובה כדי לשמוע בה ולקנות באזור המרכז?

האם יש המלצה למקין מיקצועי, מקצוען אמיתי (בלי איזולירבנד, בלי קומבינות) לך תדע אולי בכל זאת אתפתה למשהוא קצת יותר רציני...

תודה,

נתן.

• תוכן חדש...