Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חזרתי משבוע בגרמניה-חוויה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגתי סה"כ כ-1600 ק"מ.מקלן שבמערב אמצע גרמניה לכיוון דרום.

כבישים בעלי 3 נתיבים לרוב,שלטי המהירות=130 קמש,כמובן שנוהגים מהר יותר,לפני כשחודשיים גם הייתי עם רכב בגרמניה אבל נהגתי לפולין אז הנוף היה קצת שונה.ישנם תחנות עצירה והתרעננות כמעט כל 2 ק"מ. קורסה חדשה ידנית 3 דלתות עם נפח זעום של 1200 סמ"ק.עגלה שאין לתאר(ולא שיש לי משהו מיוחד פה-כולה סיויק 2004).

לא! נוהגים שם בשמאלי אלא רק לצורכי עקיפה.משאיות תמיד! בימין.

חווית נהיגה חוץ מהרכב.טיפ לשוכרי רכב :למרות שהרכבים הקטנים הם חסכוניים וזולים עדיף(רק אם יש הרבה לנהוג)לקחת רכב גדול יותר(שלי פשוט סירב לעקוף).הייתי גם בשטרסבורג(הגבול פתוח כמובן,אבל ברגע שרואים כ"כ הרבה לוחיות זיהוי עם האות אף שמורכבות על כ"כ הרבה פיז'ו ורנו כבר מבינים איפה אתם.סה"כ חוויה!

!

• תוכן חדש...