Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב citroen C5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מעוניין לקנות רכב זה, רציתי לדעת מה דעתכם על הרכב שנת 2007 מבחינת אמינות, עלויות אחזקה וטיפולים וכן סחירות.

יש לרכב דוח בדיקה ובו הכל תקין למעט:

שלדת מרכב - תקוני מרכב, משמעות נמוכה, דלת תא מטען פגום/לא נפתח, תקוני מרכב וצבע מעיכות/מעוך-שריטות בצבע + פגמים נזק לפגושים.

האם אלו בעיות ברות תיקון או שמעידות על בעיה רצינית ורצוי שלא לקנות את הרכב?

תודה,

בועז

פורסם

קח את הרכב לבדיקה מטעמך.

הליקויים שמצאו ברי תיקון, בין מאות ש"ח לאלפיים ש"ח תלוי כמה טוב יהיה התיקון, אם הצבע יראה בסוף כמו קליפת תפוז כדי לחפף, או תיקון יסודי שרק עין מקצועית תוכל להבחין בו.

הרכב לא מי יודע מה סחיר.

עלות אחזקה שוטפת לא יקרה.

תיקוני תקלות יקרים.

אמינות המערכת ההידראולית ובעיקר הצנרת שופרה מאד בדגם הספציפי שאתה מתעניין לגביו.

אתה מוזמן לעשות חיפוש ולראות ביקורות לחיוב / שלילה לגבי הרכב

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

היי,

גם אני מתעניין ברכב הזה.

קיבלתי כמה הצעות והאמת שטיפה התאכזבתי מהמחיר...

חשבתי שבגלל שהרכב לא הכי פופולארי אני אוכל להוריד הרבה יחסית במחיר.

אשמח אם תוכל לומר לי מחיר רכישה ומצב קילומטרז'

בכל אופן שיהיה בהצלחה

פורסם

היי

מאיזה מחיר התאכזבת?

אם התאכזבת מ70-80 לשנת 2007 אז אולי תבדוק כמה עולות המתחרות,

אקורד, סונטה, B4 ודומיו מעל 100K

אז רכב כזה נוח ומפנק במחיר כזה? אין מה להתאכזב.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

• תוכן חדש...