Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל בזה שהמצבר מת.

ניסיתי להניע עם כבלים הלך בסדר הופיעה אור איתותים כל החשמל עבד,

אבל כשאני מנסה להתניע אחרי 10 דקות של טעינה רכב עושה את הרעש כאילו

הוא מנסה להניע אבל לא הולך כלום. וגם כשאני מטעין וישר מנתק כבלים הכל נעלם כאילו לא הטענתי,זה אומר שהמצבר מת טטוטלית?ובקשר להנעה יש לי בעיה עם ההצתה?

ועוד משהו על הדרך כשהרכב הניע הוא רעד ממש חזק על סרק ואילו כשהייתי נוסע היה בסדר,וכשעוד פעם הייתי עומד על סרק

הוא היה מתחיל לרעוד עוד פעם,מה יכולה להיות הבעיה?

תודה לעוזרים,

פורסם

שלום רב!

נתחיל בזאת שבדוק טעינה, בסבירות רבה, שהאלטרנטור התפגר, והמצבר תקין.

אחרי שתפתור בעיית טעינה, ותבדוק את המצבר, חזור לפורום לפתרון בעיית הרעידות, שיכולה לנבוע מהקרבורטור, או מבעיית הטעינה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אבל זה רק קשור בבעיית הטעינה,

הרי אני מחבר כבלים מטעין את המבצבר (בלי להוריד את הכבלים) אבל הרכב עדיין לא מניע.

זה בעיה בהצתה?

פורסם

שלום רב !

קימים אצלך שתי בעיות שונות, שלא קשורות אחת לשנייה.

יש לך בעיית טעינה שגרמה להתרוקנות המצבר, ולכן אתה זקוק לסיוע של כבלי התנעה, וקייבת אצלך בעיית הצתה, שנגרמת בשל חוסר ניצוץ מהמפלג לפלגים, או בעיית דלק שקשורה לקרבורטור.

בדוק ניצוץ וזרימת דלק בקרבורטור.

מומלץ שתגרור את הרכב למוסך/ חשמלאי קרוב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...