Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תתפשר. דפקו לך את הרכב תבקש מה שמגיע לך. אני הייתי מחליף דלת חדשה במוסך מורשה. זה לא אשמתך שדפקו לך את הרכב, אותו אחד שעשה את זה צריך לקחת אחריות(או חברת הביטוח שלו) ולשלם על הנזק.

חברות הביטוח מחליפים חלקים חדשים רק כאשר הרכב חדש.

במידה והרכב מעל שנתיים(אם אני לא טועה) יאשרו לתקן או להחליף בדלת מפירוק.

בלי שום קשר עדיף להשאיר את דלת המקור, זה לא נזק כך כך רציני שהתרחש שם עיוות במבנה.

פורסם

התקשרו אלי מחברת הביטוח, אני צריך עכשיו שמאי כדי שיעריך את הנזק של הפגיעה.

כדאי לקחת שמאי שהחברת ביטוח מציעה? אני פשוט לא מכיר שמאים.. יש לכם המלצה על שמאי מסויים? או שבאופן כללי זה לא כ"כ משנה איזה שמאי לוקחים?

בנוסף לזה, הם נתנו לי מידע לגבי המוסכי הסדר ושמתי-לב שאחד מהם היה "אוטו-פיקס" בהרצליה, זה מוסך מומלץ אם זכרוני אינו מטעה אותי, נכון?

שוב, תודה לכם.

שבוע טוב.

פורסם
התקשרו אלי מחברת הביטוח, אני צריך עכשיו שמאי כדי שיעריך את הנזק של הפגיעה.

כדאי לקחת שמאי שהחברת ביטוח מציעה? אני פשוט לא מכיר שמאים.. יש לכם המלצה על שמאי מסויים? או שבאופן כללי זה לא כ"כ משנה איזה שמאי לוקחים?

בנוסף לזה, הם נתנו לי מידע לגבי המוסכי הסדר ושמתי-לב שאחד מהם היה "אוטו-פיקס" בהרצליה, זה מוסך מומלץ אם זכרוני אינו מטעה אותי, נכון?

שוב, תודה לכם.

שבוע טוב.

לגבי השמאי אז זה לא כל כך משנה, אתה יכול ללכת על השמאי שחברת הביטוח עובדת איתו.

שמאי אמור להעריך נזק לפי שיקלול עבודה וחלקים, יש מחירון קבוע והשמאי מעלה דו"ח עם נתוני תיקון\החלפה\צבע\וכו'...

קח בחשבון שאתה תצטרך לשלם לו על הבדיקה והכסף יחזור אליך מתביעת הנזק מהנהג הפוגע.

פורסם

הבדיקה הראשונה של השמאי דווקא על חשבון החברת ביטוח.

אני לא רוצה עדיין לתבוע את בעל הרכב הפוגע, אני מעדיף לפנות אליו ולשאול אותו אם הוא מוכן לשלם לי על העלות של הנזק לפי החוות דעת של השמאי.

הדרך הטובה ביותר היא להסדיר את התשלום בינינו לפני שאני מערב את הביטוח, לא?

תודה לך!

פורסם
הבדיקה הראשונה של השמאי דווקא על חשבון החברת ביטוח.

אני לא רוצה עדיין לתבוע את בעל הרכב הפוגע, אני מעדיף לפנות אליו ולשאול אותו אם הוא מוכן לשלם לי על העלות של הנזק לפי החוות דעת של השמאי.

הדרך הטובה ביותר היא להסדיר את התשלום בינינו לפני שאני מערב את הביטוח, לא?

תודה לך!

אם עלות התיקון היא פחות מההשתתפות עצמית של הפוגע אז עדיף לו לא לערב את הביטוח ולהסדיר איתך את הנושא ישירות.

מה גם שאם הוא מפעיל את הביטוח הוא ניזוק בפרמיה לשנים הבאות.

מבחינתך זה לא משנה כי אתה זה שנפגעת, המצב היחיד שלך זה ישנה זה במידה והוא לא מודה ואתה מגיש נגדו תביעה ואז בכדי לתקן את הרכב אתה מפעיל את הביטוח מקיף שלך, ואז הפרמיה שלך נפגעת.

לכן גם אם אתה מגיע לחוסר הבנה עם הפוגע ואתה מגיש נגדו תביעה, עדיף לך לתקן את הנזק מבלי לערב את המקיף(בגלל עלות התיקון הנמוכה).

ותבין זה לא רוצה או כן רוצה לתבוע,

מניסיון יש הרבה נהגים שבזמן שהם פגעו בך הם מצטערים ומנסים להראות לך שהם מבינים שהם אשמים והם יתמכו בכל דרך שהי על מנת לעזור לך,

אבל לאחר שהם מגיעים לסוכן ביטוח\חבר\ההוא מהפיצוציה\הדוואר\המוכר מהסופר, נעשה סוויץ ואז פתאום הוא לא אשם והוא זה שנפגע, בקיצור הם נעזרים בחבר טלפוני ואז הוא מסביר שאסור לו לאודות!

לכן אל תיהיה תמים, תן כמובן לבחור צ'אנס(אולי הוא באמת יסתדר איתך על הצד הטוב ביותר), אבל אל תגרר יותר מדי.

פורסם

שוב, תודה לכם!

ד"א, תזכרו שהפגיעה אירעה בתחנת דלק ויש בידי צילום וידאו שמוכיח את האשמה של הנהג הפוגע.

עוד שבוע אני אמור לחדש את הביטוח, ובשנה האחרונה שילמתי כל חודש די הרבה לחברת ביטוח שאני נמצא בה כרגע,

ואני יודע שאני אוכל למצוא חברת ביטוח אחרת שתקזז לי משמעותית את ההוצאה החודשית.

- אם אני עוזב את החברת ביטוח שלי בסוף החודש, ואני מחליט להפעיל את המקיף, מה קורה עם הפרמיה?

הרי אני עוזב לחברה אחרת, או שע"י מימוש התביעה אני מתחייב מחדש?

- אם אני עובר לחברת ביטוח אחרת בזמן שהטיפול בתביעה עדיין לא הסתיים, מה הן ההשלכות לכך?

את הטיפול אני ככל הנראה אבחר לעשות באוטו-פיקס - תודה רפי.

פורסם

הפרמיה לא קשורה לחברת הביטוח שבה אתה כרגע מבוטח.

יש גליון היסטורית תאונות, כשאתה הולך לבטח את הרכב בחברת ביטוח חדשה הם ישאלו אותך אם היו לך תאונות בשנתיים האחרונות ובמקביל תצטרך להביא גליון תביעות מחברת הביטוח הקודמת.

לא יהיו שום השלכות על התביעה אם תעבור ביטוח.

פורסם

wolf107 - הבנתי, תודה לך!

ד"א, איך קוראים לך? :x

היום הייתי אצל שמאי שהעריך את הנזק ב-1600 ש"ח, זה מחיר הוגן?

פורסם
wolf107 - הבנתי, תודה לך!

ד"א, איך קוראים לך? :x

היום הייתי אצל שמאי שהעריך את הנזק ב-1600 ש"ח, זה מחיר הוגן?

wolf=זאב.

107 זה כמו 007 אבל משודרג :wink:

בקשר להערכת השמאי, להערכתי זה הוגן.

• תוכן חדש...