Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

היום בתחנת דלק דפקו לאחי את האוטו שלי, אחי תדלק את האוטו וטנדר עשה רברס ופגע בכנף הימנית של הרכב.

אחי לא צילם כלום ולקח רק את הפרטים הבאים:

- שם בעל הרכב

- תעודת זהות

- מס' פוליסה

- מספר רכב

האם כל הפרטים האלה מספיקים? יש מצלמות בתחנה ככה שכל המקרה ניתן להוכחה.

בכל אופן, לפי דבריו של אחי בעל הרכב הפוגע היה נחמד וישר נתן לו את כל הפרטים,

אבל במקום שאחי יכתוב הכל, בעל הרכב הפוגע רשם לו את כל הפרטים על חתיכה של דף - התעצבנתי קצת על אחי שלא צילם או כתב בעצמו את הפרטים.

בנוסף לזה, הוא לא לקח את המס' טלפון של בעל הרכב הפוגע :\

זאת הפגיעה בכנף הימנית, מה בערך עלות התיקון של פגיעה כזאת?

(ד"א, הרכב הוא סיאט איביזה 2000)

תודה לכם :-(

resized_21082009667.jpg

resized_21082009668.jpg

פורסם

מה העלות של דלת חדשה? ומאיפה אפשר למצוא דלת בצבע של הרכב שלי?

אני מניח שאת הטיפול/החלפה של דלת חדשה יהיה חובה לעשות במוסך מורשה לפיכך, אני צודק?

עוד משהו, הפרטים שאחי לקח מספיקים?

תודה לך.

פורסם

דלת מפירוק? צביעה מחדש? למה לא דלת חדשה עם צבע מקורי? זאת לא אשמתי שדפקו לי את הרכב,

אני מניח שאם אני אקח דלת מפירוק ועוד אצבע אותה בצבע אחר תהיה ירידת ערך משמעותית, לא?

פורסם
שלום לכם,

היום בתחנת דלק דפקו לאחי את האוטו שלי, אחי תדלק את האוטו וטנדר עשה רברס ופגע בכנף הימנית של הרכב.

אחי לא צילם כלום ולקח רק את הפרטים הבאים:

- שם בעל הרכב

- תעודת זהות

- מס' פוליסה

- מספר רכב

האם כל הפרטים האלה מספיקים? יש מצלמות בתחנה ככה שכל המקרה ניתן להוכחה.

בכל אופן, לפי דבריו של אחי בעל הרכב הפוגע היה נחמד וישר נתן לו את כל הפרטים,

אבל במקום שאחי יכתוב הכל, בעל הרכב הפוגע רשם לו את כל הפרטים על חתיכה של דף - התעצבנתי קצת על אחי שלא צילם או כתב בעצמו את הפרטים.

בנוסף לזה, הוא לא לקח את המס' טלפון של בעל הרכב הפוגע :\

זאת הפגיעה בכנף הימנית, מה בערך עלות התיקון של פגיעה כזאת?

(ד"א, הרכב הוא סיאט איביזה 2000)

תודה לכם :-(

בגדול תיקון דלת וצבע יעלה לך בסביבות ה400-600 ש"ח, אין צורך בהחלפת דלת.

בכל אופן אם הנהג הפוגע מודה והכל תקין אז אתה לא צריך לדאוג, אתה תצטרך רק שמאי טוב שימציא דו"ח שמאות לגבי התיקון.

לאחר שיש לך דו"ח שמאות אתה תובע את הכסף מהביטוח של הפוגע.

במידה והנהג הפוגע לא מודה אתה תצטרך לקחת את דו"ח השמאות ולארגן את כל ההוכחות לכך שהוא נכנס בך(אמרת שיש בתחנת דלק מצלמות),

ולאחר מכן להגיש תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות.

במקביל אתה תוכל להפעיל את פוליסת הביטוח מקיף שברשותך וכך תוכל לתקן את הרכב,

במידה ואתה לא רוצה לצבור פרמיות לשנה הבאה במקיף ו\או אין לך מקיף אז תצטרך לתקן זאת בכספך עד שתזכה בתביעה(זה לוקח בסביבות חצי שנה במקרה הטוב ועד שנה במקרה הרע).

לגבי זה שאחיך לא רשם את הפרטים ומי שרשם זה הנהג הפוגע אז זה פסול לחלוטין!!

לך תדע אם הפרטים הם נכונים, אולי הוא רעה שהוא נפל על קורבן תמים שלא מבין שמאל ימין וחירבש פרטים שיקריים ונעלם משם... ועכשיו לך תמצא אותו.

בכל אופן אני מקווה שהפרטים אכן הם של אדם הגון וישר שרשם את פרטיו שלו, בכל אופן תנסה לבדוק אולי תוכל להגיע איתו להסדר שאתה לא תערב את הביטוח והוא ישלם לך על הנזק.

בקשר לפרטים שנרשמו-זה מספיק.

פורסם

אם יש לך או לאחד שאתה מכיר תוכנת אגרון או רישומון , תבדוק את מס' תעודת הזהות בתוכנה , יופיעו לך כל הפרטים ,מאיפה הוא ואיפה גר ולפעמים גם מס' טלפון, אם לא תסתדר תשלח לי בה"פ את מס' תעודת הזהות ואני ינסה לעזור לך.

אגב ,ניתן לתקן את הדלת ,הפגיעה לא גדולה במיוחד , פחח מקצועי יחזיר אותה למצב נורמלי ואתה לא תרגיש הבדל.

בברכה

שוקי,

HONDA CIVIC LS

פורסם

תודה רבה על העצות החכמות =]

אני מודע לזה שאחי תמים, ואתה צודק שזה פסול מאוד שהוא לא לקח בעצמו את הפרטים, אבל אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה וכרגע אני מקווה שהבנאדם יצא אמין כפי שאחי מתאר אותו.

נורא עיצבן אותי שהוא אפילו לא לקח מס' טלפון - אין פרט יותר בסיסי מזה (לעזעזל!) :cry:..

ביום ראשון לפנות לחברת הביטוח שלי ולתת להם את הפרטים של בעל הרכב הפוגע, או שאני צריך לקחת שמאי מבלי לידע את החברת ביטוח?

אני גם לא יכול ליצור איתו קשר כי אין לי מושג מה המס' טלפון שלו :\

יש לכם המלצה לשמאי רכב?

אלפי תודות,

שיהיה סופ"ש נעים ושקט.

פורסם

דבר ראשון תיידע את חברת הביטוח שלך!(הם יעדכנו אותך מה לעשות).

הם יפנו לחברת הביטוח של הפוגע לשם המשך טיפול.

ככל הנראה הם יפנו אותך למוסך בהסדר, מה שלא תמיד מומלץ, יש מוסכי הסדר לא ממש איכותיים.

בכל אופן אתה תצטרך להביא הצעת מחיר מהמוסך על התיקון ולהביא את ההצעה לחברת הביטוח שלך.

לגבי המלצה לשמאי-מאיפה אתה?

פורסם

אי אפשר לעשות את הטיפול במוסך שאני אבחר..? אני אשמח לקבל עצות למוסכי פחחות וצבע מומלצים.

אני מאזור השרון (נתניה).

תודה מראש!

פורסם

הפחח מספר 1 באיזור - רפי ובניו באזור התעשיה הישן של נתניה.

זה מאוד חשוב ללכת למקצוענים כשצריך התאמת צבע לא סטנדרטי שגם השתזף 10 שנים בשמש הישראלית.

אל תתפתה למוסכי הסדר אלא אם כן ממש במקרה מדובר במוסך מורשה או פחח מומלץ במיוחד כמו זה שאני ציינתי.

אתה לא אשם והפוגע (או יותר נכון הביטוח שלו, כרגע לא חשוב) צריך לשאת בהשתתפות העצמית המוגדלת אז אין סיבה לעשות לו חיים קלים וללכת למוסך הסדר שם לא בטוח שידעו להחזיר את המצב לקדמותו.

בקשר לסוגיית החלפת הדלת, אם היו נותנים לי לבחור הייתי מעדיף לתקן נקודתית את הדלת ולצבוע רק האיזור הפגוע + ביצוע טשטוש עם האיזורים התקינים.

להביא דלת חדשה ולצבוע את כולה יבטיח הבדל צבעים שמאוד יעצבן את העין אלא אם כן הלכת באמת למומחה בעל ידי (ועיני) זהב שיצליח לרקוח את הצבע המושלם שיתאים לשאר הרכב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אל תתפשר. דפקו לך את הרכב תבקש מה שמגיע לך. אני הייתי מחליף דלת חדשה במוסך מורשה. זה לא אשמתך שדפקו לך את הרכב, אותו אחד שעשה את זה צריך לקחת אחריות(או חברת הביטוח שלו) ולשלם על הנזק.

פורסם

תודה לכם על העזרה!

מחר אני אתקשר לחברת הבטוח.

אייל אתה בטוח לגבי המוסך שהצעת? יש המון מוסכי פחחות בנתניה והשיקול היחידי שלי כרגע זאת ההמלצה שלך.

אני אעדכן,

שיהיה שבוע טוב.

• תוכן חדש...