Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , אני מחפש ברלינגו / פרטנר והרבה מהם במצב רע

(יש לי סטנדרטים גבוהים )

השאלה האם משתלם לי לשקול קניית רכב מליסינג , למרות שהוא נהג יחיד על הרכב.

והאם יהיה קושי למכור אותו ?

קיבלתי הצעה על ברלינגו יד 1, הבחור הוא הנהג היחיד על הרכב לפי מה שהוא טוען ,

מתחייב בבדיקה על מנוע גיר שלדה, ונסע 160 אלף ק"מ שנתון 04, ורוצה 7K מתחת למחירון, טסט עד דצמבר, נשמע ממש מפתה.

*חיפוש עשיתי ולא מצאתי מה שרציתי

Suzuki Jimny

פורסם

כמה ברלינגו ראית\בדקת\פורסם למכירה הם בבעלות פרטית?

לא ליסינג\חברה\השכרה וכדומה?

יש לי ספק שתצליח למצוא רכב מהסוג הזה, שהיה בשימוש כרכב משפחתי בלבד.

אם הנתונים שרשמת באמת נכונים ( 160 אלף ק"מ ברכב מסחרי משנת 2004), והרכב באמת במצב טוב - מדובר במשהו שלא רואים כל יום.

אחוז גדול הרכבים מהסוג הזה נוסעים 40-50 אלף ק"מ בשנה, קרועיים מהמשקלים ומצורת העבודה.

אני לפני 3 שנים חיפשתי מסחרית כזאת בת 3 במצב טוב - לא מצאתי, קניתי קנגו חדשה.

לגבי מכירה עתידית, ראית? מכונית עם נתונים לא רעים נמכרת 7 אלפים מתחת למחיר מחירון (שגם ככה די נמוך).

יש לך צורך אמיתי ברכב מסחרי? אם לא - חפש משהו אחר.

אם כן - תבדוק את הרכב שציינת, האם קילומטראז' אמיתי, בדיקה של מצב מכאני.

כאשר תצטרך למכור, יהיה לך קשה מאוד לשכנע את הקונה שהיד הראשונה היתה נהג יחיד בליסינג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נגיד, תחזיק את האוטו 3 שנים, ואחר כך תמכור, כלומר הוא יהיה בן 8-9 שנים.

תאמין לי, שאז לאף אחד מהקונים לא יהיה איכפת, אם הרכב היה בליסינג/לא ליסינג ביד הראשונה.

גם מצב של האוטו לא כ"כ יעניין אותם. (מצב חיצוני אולי כן)

מה שיעניין אותם זה אך ורק מחיר נמוך.

אם יעמדו למכירה זו לצד זו שתי ברלינגו בנות 9 שנים, אחת פרטית, סופר שמורה ומטופלת, יד נמוכה, יפהפיה והכל, במחיר X

ולידה אחת אחרת, מליסינג לשעבר, והיד השניה חברה, יד שלישית - מכולת שכונתית, ללא ספר טיפולים וללא שום דבר, אבל במחיר X פחות 40%, אנשים יעדיפו את הזולה, גם אם ההפרש הוא רק כמה אלפי שקלים.

פורסם

vladclar

קשה למצוא כאלה שהיו בשימוש משפחתי , לא כל אחד יקנה כזה רכב למשפחה

אתה קנית מסחרית חדשה, יש כאלה שאין להם מספיק כסף למסחרית חדשה.

יש לי צורך, להעביר ציוד הגברה ותאורה , אין אלטרנטיבות טובות אחרות לדעתי.

בוקי,

ברור שיחפשו את הזולה יותר אבל יעדיפו לשלם טיפה יותר ולקבל רכב מטופל ושמור ולא רכב גמור שלקראת סוף חייו.

השאלה מה יהיה במכירה, וכמה זה ישפיע (הרי ברור שלא אמכור את הרכב כמחירון )

Suzuki Jimny

פורסם
vladclar

יש לי צורך, להעביר ציוד הגברה ותאורה , אין אלטרנטיבות טובות אחרות לדעתי.

עזוב את עניין המכירה העתידית.

אתה צריך רכב לעבוד איתו, תעשה בדיקה לברלינגו שציינת.

אם הכל תקין - תיקח.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בוקי,

ברור שיחפשו את הזולה יותר אבל יעדיפו לשלם טיפה יותר ולקבל רכב מטופל ושמור ולא רכב גמור שלקראת סוף חייו.

השאלה מה יהיה במכירה, וכמה זה ישפיע (הרי ברור שלא אמכור את הרכב כמחירון )

זהו, שבמכוניות האלו ההגיון הזה לא כ"כ עובד.

יעדיפו לקנות רכב זול שמניע ונוסע, כל השאר לא מעניין.

לפני כחודשיים מכרנו קנגו שנת 00, הרכב היה יש ראשונה, עם ספר טיפולים מהיום הראשון. ק"ם היה גבוה מהממוצע.

התקשרו אלי בערך20 אנשים, 15 מהם הצעיו מחיר כלשהוא בטלפון (בערך 60-70% פחות מהמחירון), וללא הסכמה על המחיר הזה לא היו מוכנים לבוא לראות את הרכב.

בערך 5 אנשים באו לראות את האוטו. הבדיקה שלהם הסתיימה בפתיחת מכסה מנוע, ואפילו לא כולם לקחו את האוטו לסיבוב. על בדיקה במוסך אין בכלל מה לדבר. כולם רצו לסגור במקום, באותו סכום בערך, כלומר מחירון פחות 60%. בעלויות קודמות, ספר טיפולים, מספר ידיים, וכל הדברים הנוספים האלו לא ענייינו אף אחד מהם. אף אחד לא הסתכל אפילו על רישיון הרכב.

רק המחיר מדבר.

האוטו נמכר רק כשהמחיר ירד לרמה שהם היו מוכנים לשלם.

פורסם

בוקי,

הקנגו שמכרת לא היה רשום כרכב חברה?

אם כן, השילוב של רכב חברה + קילומטראז' גבוה, זה מה שגרם לבעיות במכירה.

אם יש מבחר גדול של רכבים מאותו הסוג למכירה, עם נתונים יבשים יותר טובים (הכוונה לקילומטראז' ומקוריות), הדבר היחיד שאפשר לעשות כדי למכור - לרדת למחירי הזנות.

אני מאמין, שרכב עם נתונים עדיפים, ביחס למה שמוצא למכירה, יימכר במחירים הוגנים יותר (אני מקווה גם בשבילי - אתה יודע על מה אני מדבר).

פורסם

היה רשום על שם חברה, אבל שוב, אף אחד, ממש אף אחד לא התעניין בזה.

אף אחד לא שאל אותי שאלות על זה , ואף אחד לא בדק את רישון הרכב.

אם הייתי מציג אותו כפרטי, המצב היה זהה.

וגם אם הייתי מציג אותו כליסינג לשעבר, גם כן המצב היה זהה.

אולי רק צה"ל לשעבר היה מזיז למישהו משהו.

פורסם

קצת באיחור,

הלכתי לבחור לבדוק את הרכב

חוץ מהמון סימני תאונה ומכות פח, למרות שהוא טוען שאין ומתחייב על הבדיקה,

ובנוסף טוען אם יש תאונות הוא מחזיר את הכסף של הבדיקה

האוטו נוסע טוב עבר טיפול 165 אלף.

בדקתי עוד המון רכבים כולם לא במצב טוב בכלל.

המון מכון פח , נזילות מהמנוע , קשה למצוא שמורות .

Suzuki Jimny

פורסם

אם זה המצב (שקשה למצוא רכב כזה במצב סביר), הייתי מנסה אולי לפנות לטרייד של לובינסקי, אולי ניתן למצוא שם רכב במצב סביר (עם אחריות כלשהי + התחייבות לתקן את ליקויי הבדיקה).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...