Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בגיר - מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לצערי חלה תקלה בגיר האוטומט במאזדה 3 שנת 2005 שלנו, היינו צריכים לגרור את הרכב למוסך, מאחר וזה עניין של גיר החלטתי ללכת למוסך מורשה מאזדה.

המוסכניק הודיע לי כי השסתום בגיר נתקע וגרם לפיצוץ 2 צינורות שמן (בין הגיר לרדיאטור)

הוא רוצה על התיקון סכום של 2300 ש"ח וזה כולל 2 צינורות, שסתום, שמן גיר, עבודה ומע"מ.

יש לי 3 שאלות:

האם יתכן שתקלה זו תקרה ברכב די חדש ? (100K)

האם אין אחריות עדיין על הגיר?

ולבסוף... האם הסכום נראה לכם הגיוני ? (רק 2 הצינורות זה 1200 ש"ח !!!!!)

פורסם

מה שאתה מספר פה תלוש מהמציאות! מאזדה 3 לא מתקלקלת :idea:

ועכשו ברצינות, קבל חוות דעת שניה ממוסך שאתה סומך עליו, אפילו רק הצעה של מחיר החלקים ללא עבודה.

פורסם

בקשר לשאלה הראשונה שלך האם זה יכול לקרות לרכב עם 100K , אז יש לי שאלה,האם הרכב היה בבעלות ליסינג לשעבר .

ידוע כי רכב בבעלות ליסינג (תלוי מאוד איזה ליסינג ), עובר איזו התעללות מצד הבעלים הזמני ,ומי שמשלם בסופו של דבר זה הבעלים הגאה שחב' הליסינג מכרה לו את האוטו .

לדוגמא: מלחמת לבנון השניה, המקום אי שם קרוב לגבול לפני הכניסה , גדוד שיריון חונה לידינו , אספקת פגזים ,ארגזי חבלה , ארגזי כדורים ופקל"ים מובלים בפוקוסים ומאזדה 3 של חב' קל אוטו , מכוניות ליסינג ,הזוי אבל זה מה שהיה שם .

אני לא מדבר על ההיבט האסטטי ,נקרעו ריפודי דלתות , הריפוג בגג בזמן הוצאת הדברים נפגם נקרע וכו', אני מדבר על הבלאי המואץ ברכב כתוצאה מהעמת משקל לא פרופוציונאלי ונהיגה בדרכי עפר ואבנים .

פורסם

ונקנח ב...

33.jpg

ועכשיו ברצינות, לך לעוד מוסך שאתה סומך עליו (עם *הפעם* החלטת ללכת למורשה, ז"א שיש מוסך אחר שאתה מטפל בו בדר"כ) ותבקש הצעת מחיר על חלקים.

אני מהמר שיבקשו חצי מהמורשה, אני זה הימור.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אתה רציני? הצבא שלנו השתמש ברכבי ליסינג בכדי להעביר ציוד קרב? אני לא מאמין. זה לא יכול להיות.

בוודאי ,אני מאמין מי ששירת במלחמה הזו יצא לו לראות את זה , עם כל האנדרלמוסיה ששררה שם ,זה ממש לא הדבר ההזוי היחידי, היו דברים יותר הזויים (לא לפורום הזה ) רק הצחיק אותי מה יקרה למי שירכוש אחת מהמכוניות ,שוב הלוגו של קל אוטו התנוסס על הרכבים.

פורסם
ונקנח ב...

33.jpg

ועכשיו ברצינות, לך לעוד מוסך שאתה סומך עליו (עם *הפעם* החלטת ללכת למורשה, ז"א שיש מוסך אחר שאתה מטפל בו בדר"כ) ותבקש הצעת מחיר על חלקים.

אני מהמר שיבקשו חצי מהמורשה, אני זה הימור.

התמונה הזאת מוקדשת באהבה לכל רוכשי רכב יד-2 מליסינג:shock:

• תוכן חדש...