Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכרזים לקנית רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי יש נסיון של קנייה במכרז (הכוונה הוצל"פ וכד')? מה יכול להיות רע אם מדובר באוטו בן שנה,למשל? האם יש שיטה מומלצת להשתתפות?

פורסם

אני בעצמי ניסיתי לרכוש וולוו דרך המכרז, לאחר שתי נסיונות כושלים ראיתי כי במשך שלשה חודשים מנסים למכור וולוו S40 T (טורבו)

בפעם הראשונה היו להם 15 רכבים

אחרי כמה פעמים זה ירד ל12 אחר כך ל10 וכ"ו משום מה לא נראה לי שנשארו להם כל כך הרבה רכבים (לא נמכרים כל כך הרבה מרכב זה בשנה). ניתן להסיק כי הם מסננים את הצעות המחיר (בניגוד לתקנון המכרז)!!!

במקום להציע למכרז אתה יכול להתמקח בסוכנות, הורדת מחיר מהמחיר הרשמי היא מקובלת (5% בערך או יותר) לאחרונה חבר טוב שלי קיבל הנחה של 10,000 ש"ח בקניית רכב חדש ואת שני הטיפולים הראשונים חינם (15,000 ו 30,000 ק"מ) יש לציין כי מחיר הרכב הוא 160,000 בערך רכב שנת 2004.

כשנתיים לפני כן הוא קיבל הנחה של 13,000 ש"ח על רכב שמחירו היה 115,000

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
אני בעצמי ניסיתי לרכוש וולוו דרך המכרז, לאחר שתי נסיונות כושלים ראיתי כי במשך שלשה חודשים מנסים למכור וולוו S40 T (טורבו)

בפעם הראשונה היו להם 15 רכבים

אחרי כמה פעמים זה ירד ל12 אחר כך ל10 וכ"ו משום מה לא נראה לי שנשארו להם כל כך הרבה רכבים (לא נמכרים כל כך הרבה מרכב זה בשנה). ניתן להסיק כי הם מסננים את הצעות המחיר (בניגוד לתקנון המכרז)!!!

במקום להציע למכרז אתה יכול להתמקח בסוכנות, הורדת מחיר מהמחיר הרשמי היא מקובלת (5% בערך או יותר) לאחרונה חבר טוב שלי קיבל הנחה של 10,000 ש"ח בקניית רכב חדש ואת שני הטיפולים הראשונים חינם (15,000 ו 30,000 ק"מ) יש לציין כי מחיר הרכב הוא 160,000 בערך רכב שנת 2004.

כשנתיים לפני כן הוא קיבל הנחה של 13,000 ש"ח על רכב שמחירו היה 115,000

מי קובע את החוקים? עורכי הדין..

אם תשים לב הם רושמים שהם מורשים לא לקבל את ההצעה שלך..

והאמת? זה לא סביר למכור מרצדס S320 חדשה ב25 אלף שקל רק בגלל שאתה היחיד שהציע עליה.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זה לא מכרז!!! זו רמאות, בשביל מה רושמים את מחיר המינימום???!!! מה הרעיון אני אמור להציע מחיר מלא? אני הצאתי 135,000 על וולוו של 185,000 דגם של שנה קודמת (2003 לפני חדשיים).

למה להציע במכרז אם החברה גם כך החליטה שלא תמכור בהפסד! הרי כפי שכתבתי, אם הייתי הולך לסוכנות הייתי משיג לבטח הנחה של 20,000 ש"ח לפחות. דוגמא לכך ניתן לראות בהונדה סיביק טייפ R שנת 2003 שמוצעת למכירה אצל היבואן במחיר של 145,000 על הכביש, כ30-40 אלף הנחה...

מה שאמרת לא סוטר אותי אלא מחזק את דברי (אפילו אם טעיתי בפרטים הקטנים :oops: )

בברכה

פורסם

לא באתי לסתור אותך..

באתי לציין שעורכי הדין רושמים ב"הכרזה על מכרז" שהם לא מחוייבים לקבל את ההצעה הגבוהה ביותר..

רק לציין.. השבוע נמכרה אודי A6 שנת 2000 מנוע 2400 סמ"ק ב78 אלף שקל.. :roll:

פורסם

במקרה של הוצאה לפועל - עורכי הדין הם רק מתווכים של הבנק,

והבנק הוא זה שדוחה את ההצעה אם הסכום נמוך מדיי לחוב האמיתי שיש לבעל הרכב המעוקל על הרכב.

במקרה כזה הרכב עובר למכרז חוזר..

פורסם

לפי מה שאתה אומר על האאודי שנמכרה, זה תלויי בחברה שמוציאה את האוטו למכרז... יכול להיות שרק וולוו ורנו רמאים (קרה דבר דומה עם רנו), שוב למה שמים מחיר מינימום אם לא מקיימים אותו?

פורסם
לפי מה שאתה אומר על האאודי שנמכרה, זה תלויי בחברה שמוציאה את האוטו למכרז... יכול להיות שרק וולוו ורנו רמאים (קרה דבר דומה עם רנו), שוב למה שמים מחיר מינימום אם לא מקיימים אותו?

אני חושב שרק אתה מדבר על המכרז של המדינה. אחרים מדברים על מכרזים של ההוצאה לפועל, עורכי דין שמוכרים רכבים מועכלים וכו'. אין קשר בין זה (ועל זה לפחות דיבר פותח השירשור) ולמכרז של המדינה.

גיא.

פורסם
למי יש נסיון של קנייה במכרז (הכוונה הוצל"פ וכד')? מה יכול להיות רע אם מדובר באוטו בן שנה,למשל? האם יש שיטה מומלצת להשתתפות?

זה מה שהוא כתב... וזה הנושא המקורי של ההודעה.

לגבי השאלה של DaviX המכרזים האלה נמכרים בתשלום דרך האינטרנט, וזאת מכיוון שמאחורייהם יש תעשיה שלמה של סוחרים שזאת הפרנסה שלהם.

זאת גם אחת השיטות למנוע מכל אחד שבא לו לעשות עסקים מהצד מסחר במכוניות לעשות אותם בצורה קלה מאד.

תתפלא כמה תשלום מנוי של משהו כמו 100 שקל משפיע על ישראלים..

דרך אגב, עד כמה שאני יודע זאת לא הדרך היחידה לדעתי להשיג את המכרזים האלה, יש גם פרסומים בעיתונים או מעורכי דין, אבל זאת השיטה הכי נוחה.

פורסם
לא באתי לסתור אותך..

באתי לציין שעורכי הדין רושמים ב"הכרזה על מכרז" שהם לא מחוייבים לקבל את ההצעה הגבוהה ביותר..

באיזה מכרז בדיוק?

איזה שנה?

נשמע מופרך..

פורסם

בשביל למצוא מכרזים בלי לקנות מנויים למיניהם:

בעיתון גלובס.. כל ערב יש פרסומים על מכרזי מכוניות..

לא באתי לסתור אותך..

באיזה מכרז בדיוק?

איזה שנה?

נשמע מופרך..

מכרז של הוצאה להפועל.. הבעלים של הרכב היה המנכ"ל או היו"ר של המשביר לצרכן (הישן)

המכרז התקיים השבוע או שבוע שעבר.. הרכב היה שנת 2000 (כמו שכבר רשמתי..)

והמכרז נסגר על 78 אלף שקל.. וזה פורסם בעיתון ידיעות אחרונות או ביום שלישי או רביעי..

פורסם

זה מה שהוא כתב... וזה הנושא המקורי של ההודעה.

לגבי השאלה של DaviX המכרזים האלה נמכרים בתשלום דרך האינטרנט, וזאת מכיוון שמאחורייהם יש תעשיה שלמה של סוחרים שזאת הפרנסה שלהם.

זאת גם אחת השיטות למנוע מכל אחד שבא לו לעשות עסקים מהצד מסחר במכוניות לעשות אותם בצורה קלה מאד.

תתפלא כמה תשלום מנוי של משהו כמו 100 שקל משפיע על ישראלים..

דרך אגב, עד כמה שאני יודע זאת לא הדרך היחידה לדעתי להשיג את המכרזים האלה, יש גם פרסומים בעיתונים או מעורכי דין, אבל זאת השיטה הכי נוחה.

באיזה אתר זה נמצא?

האם הוא מרכז את כל המכרזים?

פורסם

נסה פה:

http://www.ifat.com/ynet/enterCar.asp

וכמו כן השירות הזה ניתן גם בלוח העיר:

https://www.6382020.co.il/cars/kinus/index.asp

נסה לחפש יותר בפורטלים, אני זוכר שיש עוד כמה אתרים הנותנים את השירות הזה.

לגבי השאלה אם הוא מרכז את כל המכרזים... קשה לי להגיד שכן אני לא מומחה בנושא.

• תוכן חדש...