Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו ג'סטי השארתי לה תרמקוליים (כלומר את הרמקולים) הקדמיים וקניתי רמקוליים אחוריים 6\9 של קנווד דגםKFC-S6962

וסאבוופר של jbl gto 1202d "12 אם יש למישהו המלצה אחרת אני אשמח לקבל אם לא אני נשאר איתו.

ומגבר אין לי ואני חייב והבעיה שלי היא שאני לא מבין כלום במגברים.

הבנתי רק שכל מגבר הוא עם מספר יציאות שונה של רמקולים אז אני צריך 4 יציאות(לרמקולים הקדמיים והאחוריים) ולסאבוופר

לפי מה שהבנתי אני צריך שהמגבר יהיה יותר מ 1200 וואט כדי שיוכל להגביר את הסאבוופר(כי הוא 1200)

סכום שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה400 שקל כי אני לא מחפש משהו ממש מקצועי.

בקשה אחרונה למקרה שאין לכם המלצות על הסאבוופר ואני ישאר איתו אז קראתי באיזה מקום שמישהו ממליץ עליו עם תיבה סגורה כי שומעים יותר טוב.

אז אם למישהו יש גם המלצות לגבי התיבה זה גם יעזור.

אני רק רוצה להגיד תודה לכם על זה שעזרתם לי אז באמת תודה רבה אתם גדולים!

נירו.

פורסם

נראה לי שאתה קצת מבולבל (או שזה אני)

מגבר 4 יציאות יוכל לתת לך מענה ל 4 רמקולים , קדמי + אחורי.

אפשרות נוספת זה לחבר זוג רמקולים קדמי או אחורי + סאב וופר.

מומלץ לחבר קדמי + סאב וופר , אחורי להשאיר בהגברה מהרדיו דיסק.

יש אפשרויות נוספות אך פחות מומלצות לדוגמה , קדמי אחד ואחורי אחד ליציא אחת , שני הנותרים באותה הדרך וגישור של שני הארוצים שנותרו לסאב.

איזה רמקולים יש לך מקדימה?

במחיר של 400 שקל נראה לי רק קרדינל V15.

אודי A4

דימה.

פורסם

רוב הסיכויים שאתה צודק ;-) אני רק יודע שיש מספר מוגבל של רמקולים שאפשר לחבר.

והרמקולים הקדמיים זה הרמקולים שבאים עם הסובארו ג'סטי.

את הסאבוופר אני חייב לחבר השאלה מה אני יחבר איתו

רמקולים אחוריים יהיו קנווד 300 ואט

פורסם

עוד לא קניתי כלום אני רק סוגר לי על מוצרים וכסף כדי ללכת לקנות.

למה יש המלצה אחרת?

את הקנווד אני מביא ב 250 שקל

פורסם

להוסיף 150 שח ולקנות קומפוננט של מורל, 420שח בזאפ.

באזור ה400 לחפש מגבר יד שניה נחמד 4 ערוצים.

התוצאה תהיה הרבה יותר טובה , אם בעתיד יהיה חסר לך סראונד תוכל להוסיף רמקולים 6.5 זולים.

של קנווד או פיונר באזור ה 150 שקל ולחבר אותם ישירות לרדיו דיסק.

אצלי ברכב יש 6X9 של פיונר , מורל פולס 5.25 מקדימה , סאב מחברה לא מוכרת , ושני מגברים , קרדינל V15 והשני לא מוכר.

את ה 6X9 אני לא מרגיש בכלל , לא באס ולא מיד סתם תופס מקום בפאנל האחורי , הבונוס היחיד זה אפקט הסראונד.

לטעמי אין לך צורך ברמקולים 6X9 ועדיף להשקיע בקומפוננט איכותי.

ממליץ בחום לחכות טיפה עם הקניה ולשמוע דעות נוספות.

אודי A4

דימה.

פורסם

אופציה נוספת.

לחפש מגבר 5 / 6 ערוצים.

זה אומר. יש לך 2 ערוצים לרמקולים הקדמיים.

עוד 2 ערוצים לרמקולים האחוריים.

ועוד ערוץ אחד או שניים. לסאב.

5 ערוצים אין הרבה בשוק. והמחיר יתחיל להערכתי בין 700-ל1,000 שקל. למגבר של חברה לא מוכרת.

ויכול להגיע בקלות ל1500 ו2000 למגבר של חברה מוכרת. ויטפס מהר למעלה למגברים חדשים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני מניח שאת הרמקולים הקדמיים של הסובארו ג'אסטי אין טעם להגביר אז לא צריך מגבר 5 ערוצים.

הכי טוב מה שאמרו לו פה קומפוננט של מורל והוא יכול לקנות מגבר יד שנייה נחמד ב400-500 שקל

פורסם

תודה על ההצעות אבל הקומפוננט קצת יקר עלי ואני לא מחפש איכות בשמיים לאוטו(אני עוד לא סגור על כמה זמן הוא יחזיק...)

ואם אני קונה את הקומפוננט לחבר אותם בתור רמקולים אחוריים או קדמיים? כי קדמיים זה סיפור לחבר והרמקולים שם די בסדר.

אני חושב שאני יקח את המגבר של הקרדינל ויחבר תרמקולים (כלומר את הרמקולים) האחוריים ותסאב.

ושוב תודה לכם!

פורסם

תודה אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית. קרא את כללי הפורום*** באמת לא סמתי לב לחוות הדעת.

אני ירד ניראה לי מהמגבר הזה,אבל המגבר שהראתה הוא רק 1000 וואט.

הסאבוופר שאני מתכנן להביא הוא 1200 אבל יש מצב אני יורד מהסאב אני עוד לא סגור עליו.

אבל תודה.

פורסם

כן באמת לא הסתכלתי על החוות דעת! אני חושב שאני ירד מהמגבר הזה אלא אם כן אני ישמע אותו באיזה מקום ואני כבר יעשה תשיקול (כלומר את השיקול) שלי,נכון לעכשיו הוא יורד מהפרק.

בקשר למגבר שהראתה באמת יש עליו ביקורות טובות אבל הוא רק 1000 וואט והסאבוופר שלי הוא 1200,למרות שכניראה אני יורד מהסאב הזה הבנתי שהוא צריך מגבר מיוחד משלו(מונו או משהו כזה)

אבל תודה.

פורסם

תבדוק גם את הפולס אודיו BA4400. נותן תמורה טובה לכסף ונראה לי שהוא בתקציב שלך (אולי טיפה מעל).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
כן באמת לא הסתכלתי על החוות דעת! אני חושב שאני ירד מהמגבר הזה אלא אם כן אני ישמע אותו באיזה מקום ואני כבר יעשה תשיקול (כלומר את השיקול) שלי,נכון לעכשיו הוא יורד מהפרק.

בקשר למגבר שהראתה באמת יש עליו ביקורות טובות אבל הוא רק 1000 וואט והסאבוופר שלי הוא 1200,למרות שכניראה אני יורד מהסאב הזה הבנתי שהוא צריך מגבר מיוחד משלו(מונו או משהו כזה)

אבל תודה.

1000 וואט 1200 וואט זה באמת ציוד מהרמה הגבוה של הSPL ?:lol:

חבר ביום טוב כשהשכינה שורה על הסאב והמגבר הזה הם לא יתנו 200 וואט RMS .

• תוכן חדש...