Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תבדוק גם את הפולס אודיו BA4400. נותן תמורה טובה לכסף ונראה לי שהוא בתקציב שלך (אולי טיפה מעל).

כן הסתכלתי עליו אתמול ניראה באמת מגבר נחמד.

פלויד לא הבנתי ממש מה אמרתה אם תוכל להזביר יותר טוב אני אשמח.

פורסם

מה שפלויד אמר זה שאתם מסתכלים על נתונים חסרי כל משמעות, 1000 1200 וואט, זה לא אומר כלום ושום דבר על המגברים הללו !

אתם צריכים להסתכל בנתוני ה RMS של המגבר, ובמקרה של המגברים האלה לפי איזה תקן נקבעו הנתונים.

אלה חברות מדבקה שפשוט מפגיזות מספר על המגבר שאין קשר בינו לבין המציאות רק בשביל למכור, ואנשים כמוכם שפחות מבינים באמת קונים כי כתוב 1200 ולא 1000.

הקרדינל והפלטיניום אודיו שניהם מגברים גרועים שלא שווים את הכסף שלך.

הפולס אודיו אומנם גם הוא מגבר סיני פשוט אך מניסיון של כמה אנשים איתו הוא נותן את הכי הרבה תמורה ביחס לכסף, והוא גם הכי אמין מבין מגברי המדבקה למיניהם. הוא גם חולק את אותו לוח כמו מגבר של חברת מאק אודיו שהיא חברה אמיתית ולא חברת מדבקה.

בתקציב של 400 שקל ללא כל חריגה אני ממליץ לך לחפש ביד שניה מגבר כמו ה JBL 60.4CS או לגרד עוד כמה גרושים ולקנות את הפולס אודיו או את הרוקפורד שיש עכשיו ביד שניה ב- 600 ש"ח

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

זה תיארתי לעצמי שהוא לא באמת יספק 1000-1200 וואט

אתה אומר אז להתיחס רק ל rms? ואיך אני יודע אם הם לא מחרטטים ב rms?

בכל מקרה תודה על התגובה אני חושב אני ילך על הפולס אדיו ba4400

פורסם

יש אותו גם במכירה אישית בוואלה מחיר התחלתי 471.

אם לא ילך במכירה האישית נעשה טיול לתל אביב.

תודה על המידע

פורסם

מה עדיף פולס אודיו חדש. ? או פיוניר מקורי משומש ? בערך באותו מחיר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם אתה שואל אז כנראה זו שאלה רטורית :wink:

משמיעה שלי (אחרי התרד המפורסם ההוא של המאק אודיו = פולס אודיו)

המגבר נשמע 1:1 כמו המאק (שאת שניהם אני לא מחבב :-)) אבל עושה את העבודה בחצי מחיר

שווה מאוד בתקציב כזה

בתור משומש דווקא הייתי ממליץ לו מאוד על JBL 75.4

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

יש אבל את הבעיה של התקציב.

ויד שניה אני מעדיף לא לקנות...

אני לא מחפש סאונד ברמה מטורפת אז אני לא רוצה לקחת תסיכון ולהדפק עם מגבר ששחטו לו תצורה.

פורסם

לשחוט את המגבר זה כמעט בלתי אפשרי.

מגבר יש ב 2 מצבים. עובד, ולא עובד!

ובנוסף. אתה קונה מגבר של חברה טובה. שהוא גם איכותי. ובמחיר של מגבר של חברה זבל.

אגב גם הJBL מצויין.

ואני אישית ממליץ תמיד. ואתה יוכל לבדוק. לקנות משומש!

גם אני קניתי לא מעט דברים משומשים. ואני יגיד כך.

אתה מחפש מגבר ב 500 שקל.

אני מכיר אנשים שקנו מגברים משומשים ב 6000 שקל ויותר.

ולכן הסיכוי בקניית מגבר לא תקין נמוך מעוד. במיוחד עם אתה קונה מחבר פורום מוכר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...