Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פירקתי ברכבי את חיישן החמצן והשאלה שלי היא איזה חיישן אני יכול לקנות במקומו שיעשה את העבודה כמו שצריך אבל שלא יהיה יקר מידי?

האם חייב לקנות רק חיישן עם המק"טים שחרוטים על החיישן המקורי שהוצאתי (0258003478/479 ו032906265)?

מי שמתעניין מוזמן לקרוא את הסיבה..

יש לי "בעיה" ברכב מאז קנייתו - צריכת הדלק גבוהה מאוד, זהו רכב קטן וידני וצריכת הדלק נושקת לעיתים עד לכדי 1 ל9 וברוב הזמן מדובר בנסיעות מנהלתיות בתוך העיר, בלי עמידה מוגזמת ברמזורים או הדלקת מזגן להרבה זמן, לעתים אפילו כולל נסיעות בינעירוניות ועדיין הצריכה גבוהה.

כמו כן בטסט האחרון ניגשתי 3 פעמים ועברתי רק לאחר נסיעת התגרזנות מסביב למכון, וכשעברתי תוצאת הלמדה הייתה נמוכה.

פירקתי את החיישן חמצן והוא היה שחור (=תערובת עשירה), הוא מורכב ברכב מאז עלייתו לכביש ונראה לי שהכי טוב להחליף אותו.

פורסם

כשהתערובת עשירה, גם הפלאגים נעשים שחורים? עבר קצת פחות מ10K מאז החלפתם..

האמת שאני צריך לקנות מפתח לפלאגים כי אין לי

מצאתי באיביי חיישן אוניברסלי שצבעי החוטים ממש זהים לשלי במחיר של 130ש"ח כולל משלוח (במקום 430 למקורי של בוש)

האם כדאי לקנות חיישן אוניברסלי?

קישור

פורסם

גם אם אתה מתכוון לשים חיישן אוניברסלי, תקנה מיצרן מוכר.

מניסיוני, החיישני חמצן של DENSO וNGK היפנים טובים מאוד.

בשום מקרה, אל תשים חיישן סיני, הם על הפנים.

אבל תבדוק לפני כמה עולה המקורי (של BOSCH אני חושב).

אם תגיד לי באיזה איזור אתה נמצא, אני אמליץ לך על חנות חלקים הוגנת באיזורך.

פורסם

לפי מה שאני יודע, מקורי יעלה לך 500 שקל.

הסינים יתקלקלו אז אל תתקרב, אוניברסלי מתאים לכל רכב אתה רק צריך לדעת כמה חוטים יש אצלך בחיישן ברכב?(ניראה לי שיש לך 3 חוטים, אחד לבן ושתים שחורים) ולבקש חיישן עם אותו מספר החוטים, לחתוך עם קטר את החיישן הישן ולחבר את החדש.

אם אתה קונה מקורי זה בא לך עם צמה כזאת וזה מתחבר ישר.

בכל מקרה אל תשים משהו סיני!

ואני ממליץ לך לחכות לראות מה ימליצו לך ב"מוסך רון"

בהצלחה.

קובי

• תוכן חדש...