Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן מזוכיזם קל:wink: כרגע החלטנו שאין תמורה טובה לכסף במחיר של המאזדה

וכנראה שנכניס אותה למוסך לכוון את מערכת ההזרקה לראות אם יש שיפור בצריכה..

תודה לעוזרים:-D

תמיר.

פורסם

אני לא חושב שזה מזוכיזם להתקדם 6 בשנתון באותו מחיר לרכב יותר חסכוני, הרבה יותר בטיחותי ולפי תיאוריך גם כנראה יהיה יותר אמין.

לשאלותיך מלמעלה - לי יש קליאו 1.4 16V ידנית. מעולם לא יצא לי לנהוג עם יותר מאדם אחד ברכב אז אני לא יודע לגבי הביצועים ברכב מלא, אבל ללא נוסעים נוספים הרכב הוא זריז מאוד, גם אם נדרש סל"ד לא נמוך כדי למצותו. צריכת הדלק היא 1:14 עם מזגן 80% בינעירוני (שיוט מעל 120)

מבחינת התנהגות, השלדה מגיבה בחדות לפקודות, עם TURN IN החלטי יחסית. בהתייצבות בפניה (steady state) הנטייה במצב ניטראלי הוא לתת היגוי, שנעלם בפניות במהירות בינונית ומעלה בהעברת משקל עדינה קדימה בכניסה. כפי שכבר אמרו כאן, הניהוג בתוך הפנייה הוא מאוד נשלט ועל הצד הבטיחותי. ההגה כאמור חד, אך התקשורת היא מהסוג שלוקח קצת זמן להתרגל ולקבל ביטחון.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

היה לי רנו קליאו 98 עם מנוע 1400 75 כ"ס ידנית למשך כמעט שנתיים עם אפס תקלות, הרכב נמכר לחמותי והוא אצלה עד היום ללא בעיות מיוחדות מלבד טיפולים ובלאי סביר בלבד כמו אגזוז, מצבר.

כרגע יש לי מגאן 2004 1600 ידנית, מטופלת היטב לפי "הספר", ללא בעיות מיוחדות.

והיה לי גם שתי 205 ללא בעיות מיוחדות במשך שנים ואפילו AX במשפחה שלא עשתה בעיות.

יש נטיה לאנשים לקנות רכבים צרפתיים מאנשים שלא טיפלו ברכב כמו שצריך ונתנו לכל מוסכניק שלא מבין ברכב להתעסק איתו,

ואחר כך מתלוננים בפורום שהרכב בעייתי כי הוא צרפתי.

ד"א לחבר שלי יש הונדה סיוויק 2002 שהלך הגיר האוטומט בצורה פתאומית ב 100,000 ק"מ בלבד בנסיעות רגועות בלבד.

ודוד עם קורולה 2003 שפתאום המנוע באמצע הדרך שבק חיים והרכב יד ראשונה עם 55,000 ק"מ.

אז התקלות לא רק ברכבים אירופאים אלא בכל הרכבים, ברכבים שהאם לא יפנים, יש להקפיד ולטפל לפי הוראות יצרן, עם חלקים מקוריים, ואצל מכונאים שמומחים לדגם הספציפי של הרכב, ולא חייב מוסך מורשה.

פורסם
i rest my case.

איזה קייס בדיוק ?

אחלה סטטיסטיקה לקייס הנסמך על מדגם של רכב בודד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בדיוק זה הקייס.

ההודעה של חנרו אולי טובה כהתרשמות כללית אבל לא כחוות דעת בנושא אמינות וחסכון. חודש לא אומר כלום - לטוב ולרע.

פורסם

לא מתלוננים כי הוא צרפתי. מתלוננים כי הוא בעייתי יחסית. מתלוננים כי גם מנכ"ל קרסו בכבודו ובעצמו צוטט כמי שמקווה

שאמינות המותג תשתפר מהמקום הבעייתי שלו כרגע. מתלוננים כי גם חסידי רנו שמטפלים בקרסו מתרעמים של מחירי חלפים שערורייתים ושרות גרוע, שהמנכ"ל טען כי הוא שם לעצמו כנקודה לשיפור מיידי.

אגב,אחלה דוגמא לגבי הסיויק והקורולה. אני מכיר עשרות סיביקים ומאות קורולות שהמנועים והגירים שבקו לאחר 30,000 ק"מ.

לעומת זאת המגאנים מכסות לפחות חצי מליון ק"מ לפני שנסתם המתז לחלונות וצריך לפתוח אותו עם מחט...

אין לי, ולא תהיה לי מגאן. אני לא מדבר מנסיון אישי. אני בטוח שהאוטו נוח מאד. הוא גם נראה מרווח יחסית ומעוצב לא רע.

בנושא האמינות הכללית, אל תזכיר טויוטה והונדה עם רנו באוטו משפט.

כן שחכתי, חוות דעת אישיות של מנהלי ציי רכב לא נחשבות. מה הם מבינים. גם הישראלים הם עדר שלא מבין כלום. זה מקרה קלאסי של "יש עשן בלי אש". גם זה שקורולות נחטפות ישר מהמוביליות שמביאות אותן למגרשי הליס בסיום חוזה, בלי אפילו שעברו השבחה כלשהי (מידיעה!) בעוד שמגאנים נחתכות במחירים רק שיקנו - גם זה אגדה אורבנית.

בקיצור, חבריקו, אתה מחליף מאזדה ישנה במגאן ישנה? שיהיה בהצלחה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
בדיוק זה הקייס.

ההודעה של חנרו אולי טובה כהתרשמות כללית אבל לא כחוות דעת בנושא אמינות וחסכון. חודש לא אומר כלום - לטוב ולרע.

אם היית יודע לקרוא בלי ניקוד, היית רואה שבהודעתי לא התייחסתי כלל לנושא האמינות. התייחסתי להתנהגות וחסכון בדלק - שני נושאים שחודש הוא די והותר כדי להעריכם.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

לא מתלוננים כי הוא צרפתי. מתלוננים כי הוא בעייתי יחסית. מתלוננים כי גם מנכ"ל קרסו בכבודו ובעצמו צוטט כמי שמקווה

שאמינות המותג תשתפר מהמקום הבעייתי שלו כרגע. מתלוננים כי גם חסידי רנו שמטפלים בקרסו מתרעמים של מחירי חלפים שערורייתים ושרות גרוע, שהמנכ"ל טען כי הוא שם לעצמו כנקודה לשיפור מיידי.

אגב,אחלה דוגמא לגבי הסיויק והקורולה. אני מכיר עשרות סיביקים ומאות קורולות שהמנועים והגירים שבקו לאחר 30,000 ק"מ.

לעומת זאת המגאנים מכסות לפחות חצי מליון ק"מ לפני שנסתם המתז לחלונות וצריך לפתוח אותו עם מחט...

אין לי, ולא תהיה לי מגאן. אני לא מדבר מנסיון אישי. אני בטוח שהאוטו נוח מאד. הוא גם נראה מרווח יחסית ומעוצב לא רע.

בנושא האמינות הכללית, אל תזכיר טויוטה והונדה עם רנו באוטו משפט.

כן שחכתי, חוות דעת אישיות של מנהלי ציי רכב לא נחשבות. מה הם מבינים. גם הישראלים הם עדר שלא מבין כלום. זה מקרה קלאסי של "יש עשן בלי אש". גם זה שקורולות נחטפות ישר מהמוביליות שמביאות אותן למגרשי הליס בסיום חוזה, בלי אפילו שעברו השבחה כלשהי (מידיעה!) בעוד שמגאנים נחתכות במחירים רק שיקנו - גם זה אגדה אורבנית.

בקיצור, חבריקו, אתה מחליף מאזדה ישנה במגאן ישנה? שיהיה בהצלחה.

אתה צודק לגמרי לגבי הרכבים הישנים של רנו, אין מה לדבר סטיגמות לא באות סתם היה להם רכבים בעיתים, אבל כיום אין הרבה תקלות ברנו ואפשר לקנות רנו בלי לפחד יכול מאוד להיות שזה בא בעקבות האיחוד עם ניסאן. רנו לקחה המון מניסאן ועל ניסאן אין חולקים, רכבים מצוינים (אולי חוץ מהמתלים של הטרנו שהיו דפוקים). בשורה התחתונה היום רנו רכב מעולה ולא כמו בעבר.

פורסם

מאזדה רכב פנתר, סוס עבודה.

אוכל בלי מלח פלפל וצ'ילי כל קליאו שתביא לו.

אל תחליף, האמינות פשוט מופלאה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

• תוכן חדש...