Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לגבי סאאב 9000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

אני מעוניין לקנות רכב ועיני סטו לכיוון סאב 9000 2.3T מה דעתכם לקנות או לא, האם בתקציב של 10K אפשר לעשות יישור קו מסיבי מבחינה מכנית ?

והאם אמינות זה הבעיה של הסאבים ובגלל זה לא רואים הרבה על הכביש ?

האם השבלול המקורי שבא עם הרכב חזק וכמה כ"ס בא במקור עם הרכב ?

פורסם

המחיר הנמוך נובע מסחירות ואמינות. ראשית: הרכב אינו מבוקש בארץ. אם אתה אוהב אותו, שווה לך לרכוש אותו במחיר נמוך מאד. רק קח בחשבון, שאחזקת סאאב יקרה, וכשתרצה למכור, תתקע חודשים עם הרכב.

ועוד משהו: דגמי הטורבו בעייתיים ויקרים מאד לאחזקה ותיקון.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

יש עוד מכוניות שמבוססות על אותה פלטפורמה: אלפא 164, לנצ'יה תמה ופיאט כרומה (שמאוד נדירה כאן בארץ).

לפי טעמי, אלפא הכי יפה ולמרות שמנועים שלה לרוב ללא טוברו (יש דגמים עם, אבל ככל שידוע לי לא שווקו כאן בארץ), מדובר במנועים מצויינים. מנוע 2 ליטר TS אמין, מאוד חסכוני ולמרות משקל הרכב מושך טוב להפליא.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פותח השרשור שאל על דגם ספציפי, איך הגעת לאלפא 164 ?

הסאאב רכב למי שמבין מה הוא קונה, האחזקה תהיה יקרה אבל מדובר ברכב מצויין.

קח בחשבון שלא הרבה מוסכים מבינים בהם אבל אלו שמבינים שווים את ההשקעה.

10K יכולים להספיק, הכל תלוי במצב הרכב.

Peugeot 208GTI

פורסם

אני כבר הייתי פוזל לכיוון של ולוו,(S80) נמכר במחיר שחיטה,עלויות גבוהות,אבל בניגוד לסאאב יותר קל למצוא חלקים מפירוק ויד שניה.

• תוכן חדש...