Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים לכולם,שאלתי בכותרת אבל לפני הכל מעט פרטים.

ברצוני לרכוש רכב מנהלים,או משפחתית גדולה ומאובזרת,הרכב ישמש אותי ואת אימי,בעיקר אותי,ומדי פעם אותה בעבודה(מתווכת)

התקציב כרגע עומד על 40 45 ואולי גם 50 ואני חייב קצת ישוב דעת!

בין הדברים שבחרתי ברכב לא קומפקטי הוא המערכת שאמורה לשבת עליו(5 מגברים לא קטנים בכלל,מחשב רכב CARPC זוג סאבוופרים ועוד)

לפני כחודש,פרסמתי שרשור לגבי שברולט אלרו,הרבה חברים הצליחו בסופו של דבר להוריד אותי ממנה מכמה דברים,עיקר הוא

יושן,ומרווח פנימי שלא מאמת את גודלה החיצוני,משמע מרחב פנים לא מנוצל כלל!חלקים יקרים להחלפה,צריכה מוגזמת,ושלא נדבר על סחירות ברצפה.

לאחר מכן באה לפני בלוח יד שנייה רובר R75 כן כן היצרן הכושל שלא הצליח בארץ ובכלל פשט את רגלו,ההורים מפחדים להיכנס לכל זה

ובצדק,לאחר שיחה עם חבר פורום שנתן לי מעט מספרים לגבי חלפים,שמחירם אסטרונומי!

לדוגמא,ראש מנוע 20K חיישן דלק 9K אני מאד לא מעונין ברכב כזה,למרות שרשמית התאהבתי בו לגמרי!!

הרכב פשוט יפייפה,חזק,מאובזר כמו ב.מ.וו,נראת כמו יגואר,ומה לא,אם יש מישהו שיוכל להפריך את אותן דעות אשמח!

עכשיו לגבי הצרפתייה,ה607 לפי מיטב הבנתי מאד זולה להחזקה,כמה זולה? במספרים אני עדין לא טוב,אבל נאמר לי שהיא לא

יקרה להחזקה.

לגבי ה 406,היתה לנו בעבר אחת כזו שנתון 98 הרכב מפנק,גדול,נוח ומאד מרווח.

המחירונים והדרישה של המוכרים מ 607,מזכירים מחירים של פיאט HGT פשוט כאן התמורה היא אסטרונומית.

אשמח חוות דעת,לגבי אמינותם של הרכבים הנ'ל, ומעט מידע על פורד מונדאו,שעליה אין לי כלל פרטים! כמובן תקציבית יתאפשר לי

לרכוש שנתונים מ- 01-04 מהפיז'ו על לפורד.על ה 607 והמונדאו כמעט ואין מידע בפורום,אז זה מעט מדאיג אותי.

כמובן רציתי לדעת במה נבדלים הדגמים הכולם,מבחינת בטיחות,עמידות,חלפים,החזקה,ואת צריכת הדלק כמובן שאותה שמרתי לסוף.

לגבי אחזקה,הרגע סיימתי שיחה עם אוטוסרב,עם אישה שלא יודע כמה כוח לדבר היה לה אבל זה כבר סיפור אחר.

ביטוח תקלות ל 607:כ 600 שקלים בחודש,ל 406 כ 250 שקלים בחודש לפורד כ 150 שקלים בחודש,שכבר כאן היא עדיפה על כולם.

השאלה היא האם כדי לי בכלל להפעיל בטוח כזה,שאומר עד שנה,או 12 אלף קילומטרים.

אוקי אז חפרתי המון,מקווה שיש לכם כוח רצון לעבור את זה ! תודה מראש חברים.

רענן

ג'ובני

פורסם

קח 406 רכב פשוט מעולה שמשלב איכות נסיעה ונהיגה ברמה הגבוהה ביותר{גם לעומת רכבים חדשים}עם אמינות טובה ועלויות אחזקה די נמוכה,ה607 יקרה יותר לאחזקה תצרוך יותר דלק ואין מה לקנות רכב כזה עם מנוע קטן מv6.

המונדאו גם טוב אבל יקר יותר לאחזקה מהפיגו,ולא מפנק כמוהו.

פורסם

כרגע סיימתי שיחה עם בחור חביב שרוצה על הרנו לגונה 3 ליטר PK כ39 אלף-16 מתחת למחירון.

מישהו יודע פרטים לגבי אחזקה? טיפולים בשוטף?

ואתה צודק לגמרי לגבי הפיז'ו אני מחפש עוד חלופות.

אשמח לעוד תגובות חברים

ג'ובני

פורסם

ייתכן והתבלבלת, ואתה מתכוון אולי לפיז'ו 407 ? לדעתי אם אתה חובב נוחות, גם רכב זה יכול להתאים לך.

אני חושב שבין 406, ל-607 יש "חור "/ מרווח, יותר מדי גדול.

406 קצת מיושנת...

alfa 156 2.5.

פורסם
כרגע סיימתי שיחה עם בחור חביב שרוצה על הרנו לגונה 3 ליטר PK כ39 אלף-16 מתחת למחירון.

מישהו יודע פרטים לגבי אחזקה? טיפולים בשוטף?

ואתה צודק לגמרי לגבי הפיז'ו אני מחפש עוד חלופות.

אשמח לעוד תגובות חברים

עלות טיפול שוטף בלגונה 3 ליטר יקרות להחריד בארץ.

בדוק אם בוצע טיפול טיימינג לרכב, באם לא כיוון שמדובר על מנוע ייחודי שחייבים לטפל בו בקראסו שמעתי על מחיר שמתקרב ל 10K לטיפול טיימינג..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני יודע,דיברתי עם מוסך מורשה שכנראה ויקח מחירים הרבה יותר עממיים.

אבל השאלה שלי לגבי האמינות,ואחזקה שלו.מה אומרים?

ג'ובני

פורסם

ממה שידוע לי וקראתי (לא מנסיון אישי !) - הלגונה , כולל בדור האחרון שיובא, היתה רכב ממש לא מוצלח (הרבה תקלות חשמל בעיקר) והמחירון בריצפה מספר את כל הסיפור , כמו גם הייבוא שהופסק. וקח בחשבון גם, שהדגם נמכר במספרים קטנים ככה, שהשגת חלקי חילוף תהיה עסק ממש לא זול.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

תודה חיים.

חבר'ה מאד יעבוזר לי הניסיון האישי שלכם עם הלגונה,אני הולך לראות אוטו היום יותר מאוחר,ורוצה לשמוע רשמים,וחוויות,ואם נכון בקשר לבעיות החשמל ברכב,וחוסר אמינות וממה להיזהר.

כאמור,הרכב שאני הולך לראות:

שנת 2002 3:ל,V6 עברה 112000 עברה טיימינג ב 70 אלף,טיימינג הבא לפי מיטב ידיעתי כל מאה אלף משמע ב 170000.

מחירון 50 ומשו,הבחור רוצה 39 כיד ראשונה הרכב היה אצל שרה קרסו,ממי שמכיר קבוצת קרסו,הרכב טופל לפני הזמן נאמר לי מהמוסך שלו,ועל הכל יש קבלות ורישומים.

בנוסף כולל מערכת מולטימדיה,חיישני רוורס ניווט,מצלמת רוורס.

מה אתם אומרים?

ג'ובני

פורסם

אם עליות אחזקה ותיקונים יהיו ברמות סבירות - הייתי מתרחק כמו מאש מכל אותן מכוניות שבקושי נמכרו בארץ (כול לגונה).

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

יש חידוש חברים,ואולי כבר צריך לשנות את הכותרת,אם אוכל.

יועץ קניית הרכב שלי מחברת המימון,מצא לי פסאט שמורה,1800 טורבו,שגמעה רק 77 אלף,המוכר דורש,64 לפני מיקוח.

מה אתם להגיד? זה לגבי הפולקסווגן.

היתי היום באלדן פתח תקווה,וראיתי מונדאו יפה,שבכיף עברה השבחה של כמה אלפים,גולת הכותרת היא שהרכב היה מהשכרה.

מעט נתונים,עברה 51 אלף דורשים עליה 71,אבל פה אני כבר קופץ מעל הפופיק בהרבה מהמימון שכבר ניתן לי.שנתון כאמור 07

יש תגובות לגבי הפסאט? אני די מיושב בדעתי עליה,היתי מעונין לשמוע על חלקים וחלפים,למרות שיש לי חבר טוב מוסכניק במקצועו ומאוד מקצועי,אז כך שאולי לגבי עבודה יהיה לי מעט יותר זול,אבל השאלה היא לחלפים ואמינות לגבי הדגם עם הטורבו.רציתי לדעת מעט הבדלים במחירי חלקים חלפים,לגבי שני הדגמים הנל,עד כאן לגבי דגמים

תודה מראש חברים.

ג'ובני

פורסם

ואחרי עוד חיפוש בפורום הזה,מצאתי גם את מה שאמרת ואני מסכים איתך לגבי שניהם.

ממש ברגע זה אני יוצא לראות את הפסאט,ובמקרה שוב קפצה לעיני איביזה FR עם מנוע בעצם זהה לפסאט,באותו המחיר,עם אותו קילומטראז מאותה שנה.

אני יודע שאני מאד מאד קופצני אבל פשוט החלטתי להתמקד כרגע לגבי הקונצרן הגרמני,אני מאד אשמח לתגובות מבעלי סיאט איביזה FR

תודה לכולם והמשך יום נפלא

ג'ובני

פורסם

בקשר ל75, אני לא יודע מאיפה הקריצו את זה אבל החלקים לא יקרים ואם יש בעיה ספציפית תמיד יש את איביי אנגליה שבו החלקים זולים בהרבה מהחלקים שנמכרים בארץ.

אמרת BMW לא הלכת רחוק המנוע שם הוא מתיכנון שלהם, הפלטפורמה של הרכב הזאת מעולה והוא מפנק ונראה מצוין יש אפשרות לשקול גם את ה MG ZT שהגיעו בודדות לארץ בעלות מראה קרבי ונדיר.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...