Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום חמישי האחרון תפסו אותי במחסום של משטרה ומצאו לי רמת אלכוהול של 285 [בירה של הייניקן].. שהמותר לפי הבנתי הוא 260..

היום הייתי אצל קצין משטרה שבדק את התיק והוא התחליט לא להחרים את האוטו[שהוא של ההורים שלי] בעקבות זה שהרמה של הבדיקה לא הייתה מעל 300..

קיבלתי שלילה ל30 יום ומשפט עוד שלושה חודשים אני נהג חדש ואני מתכוון לשכור עורך דין,

יש מישהו כאן שעבר את העניין הזה?

אני אשמח אם עזרתי לכם ..

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עזרת מאוד!!

(נתפסת וירדת מהכביש, לי לפחות זה מאוד עוזר, תודה).

עכשיו תעזור לעצמך ותלמד לקח.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

זה ששתית ונהגת זה כבר לא טוב... והנה התוצאות.

בכל מקרה לפני בערך שנה חבר שלי גם נסע למועדון עם כמה חברים

הנהג היה שתוי עלה על ההגה נתפס בדיוק ביציאה מהמועדון.

שללו את הרשיון ל 30 יום

את הרכב לא החרימו כי זה היה רכב חברה ומזל

ומשפט תוך 3 חודשים

מה שהוא קיבל זה שהוא היה צריך לנהוג כמו נהג חדש עוד פעם במשך חצי שנה

וזה מבאס תחת.

היום כנראה שיש חוקים אחרים לגבי זה כבר.

הייתי מציע לך לבדוק כמה שיותר מהר מה אתה עושה עם הנושא הזה.

פורסם

לא חושב שכדאי לקחת עורך דין.

שלילה ל-30 יום יצאת במזל,הרבה פעמים שוללים ל60 יום.

רוב הסיכויים שלא יהיה לך טסט חוזר כי הבנתי שזה מ-60 יום טסט חוזר.

תתאפק חודש בלי ההגה,במשפט תבכה-תגיד שאתה מתחרט,שאתה ילד טוב,שפעם ראשונה שאתה מסתבך,שחברים אמרו שרק בירה אחת זה לא משפיע בבדיקה,שלא תחזור על זה וזהו ירחמו עליך.

ואני חושב שהשנתיים של הנהג חדש יתחילו לך מחדש.

פורסם
עונש מינימום לנהיגה תחת השפעת אלכוהול היא שנתיים פסילה.

המלצה שלי תיקח עורך דין ויפה שעה אחת קודם

באמת?

לא ידעתי,אז איך שללו לו ל-30 יום והמשפט חודש אח"כ?

פורסם

זאת שלילה מנהלתית שהיא לא חובה והיא שיקול דעת של הקצין בשימוע.

יש רשימת עבירות שבגינן ניתנת הזמנה לדין והזמנה לשימוע בפני קצין משטרה שמחליט אם לשלול את הרישיון מנהלתית ל 30 יום.

הזימון למשפט נשאר בעינו.

שלילות ל 60 יום הם בעקבות תאונת דרכים וניתנות ע"י בוחן או מפקד לשכת תנוע בדרך כלל.

קח עורך דין זאת ההמלצה החמה שלי.

פורסם
עזרת מאוד!!

(נתפסת וירדת מהכביש, לי לפחות זה מאוד עוזר, תודה).

עכשיו תעזור לעצמך ותלמד לקח.

מספיק עם הדממוגיה הזאת.

החוק מתיר לאנשים לשתות כמות מסוימת ולנהוג. כמו שהוא מתיר לך לנסוע במהירות מסוימת. רק מה יש הבדל קטן, את המהירות אתה יכול בקלות לדעת על ידי מבט לכיוון מד המהירות אבל, מה לעשות הטבע לא יצר אותנו עם מד אלכוהול מובנה.

לא יתכן שעל סטייה של 9% אחוז (להזכירך מהכמות שהחוק מתיר וגם מודה שהתוצאה יכולה להשתנות מאדם לאדם) פחות מ 50 מ"ל של בירה, הבן אדם יקבל את מה שיקבל בן אדם שיכור לגמרי (פי שתיים שלוש מהמותר).

עוד פעם אני רואה שהמשטרה היא גוף הדואג לקופת המדינה יותר מאשר לחיי אדם של האזרחים שלה.

פורסם

הכמות המותרת היא 240 ולא 260 כך שיוצא שהסטייה היא לא 9% אלא 18%. אני לא מאחל לך לפגוש נהג שכזה.

זה שהמשטרה מתחילה לאכוף החל מ- 260, לא אומר שמותר ליסוע עם 240.

והמשטרה ממש לא דואגת לקופת המדינה אלא דואגת שאנשים נורמטיבים ששומרים על החוק לא יפגשו על הכביש עם עברייני תנועה.

פורסם

Borka,

9 אחוז זה ענין פעוט בעיניך אז אולי כדאי שהמחוקק יאמץ את בקשתך ויקטין את הערך המותר ב-9 אחוז וכך נעמוד על 235-240.

היית מוכן שיזריקו לתינוק שלך תרופה במינון גבוה ב- 9 אחוז ?

היית מוכן שלקרוב שלך יזליפו כימותרפיה במינון מופחת של 9 אחוז ?

מה היה קורה אילו חברות הסלולר היו טועות רק ב- 9 אחוז ?

מי קובע מתי 9 אחוז הם זניחים ומתי לא ומה השפעתן ?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר, כמו שנאמר לך - אתה משווה משהו מדויק עם משהו לא מדויק.

במקרה של שתייה, עבר נקי ובנאדם פיקח, בהחלט יכולים להביא לכך ש9% זה זניח.

רק מה, בשביל השמטרה זה 1000 ש"ח פחות ודו"ח אחד פחות ב"מלחמה נגד הקטל בכבישים".

פורסם
אמיר, כמו שנאמר לך - אתה משווה משהו מדויק עם משהו לא מדויק.

במקרה של שתייה, עבר נקי ובנאדם פיקח, בהחלט יכולים להביא לכך ש9% זה זניח.

רק מה, בשביל השמטרה זה 1000 ש"ח פחות ודו"ח אחד פחות ב"מלחמה נגד הקטל בכבישים".

עבר נקי :x

על איזה עבר נקי אתה מדבר, בנאדם שהוא נהג חדש וקושי נוהג במקרה הטוב שנה.

אולי אם זה היה בנאדם עם 10-20 שנה על הכביש... אולי היה מקום להתחשבות

ובלי להתחסד, אני לא מבין איך לנוער לא נופל האסימון שאם שותים לא נוהגים. נקודה.

לא קצת, לא בערך, פשוט לא! כי זה יכול להגמר רע מאוד לכולם.

בצבא למדתי שמי שלא מבין דרך הראש מבין דרך הרגלים.

אני מאוד מקווה שיזמברו אותו כדי שפעם הבאה יכנס לו למוח שאם שותים לא נוהגים. נקודה ואין פשרות בעניין הזה.

אבי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אצלך אין פשרות, אצל החוק יש. מה לעשות ולא אתה קובע, אלא החוק. על פי החוק מותרת לאדם מנה מסויימת של אלכוהול ועדיין לא ייחשב הוא לעבריין אם ינהג לאחר שצרך אותה.

למרות שהמגמה של החמרה עם נהגים שיכורים היא ברוכה, לדעתי יש מקום להתחשב במקרי קצה ובמקרה הזה זה בהחלט מקרה קצה, באם נאמין לפותח השרשור.

הרי יש הסתמכות על ידיעת הגבול המותר ועל הטבלאות (גם אם מקורבות) שאומרות לך כמה מנות אלכוהול מותר לך לשתות. אם פותח השרשור שתה מנת אלכוהול אחת, המותרת לו על פי משקלו (בהסתמכו על הטבלאות) וחריגתו מהמנה המותרת אכן קטנה - מדוע לא להתחשב בו? זה לא אותו מקרה של אדם שלא יכול להבדיל בין הגה לדוושות מרוב שהוא מסטול. כל עוד ישנו גבול שהוא לא אפס - יש לבחון מקרי קצה ואת דרך הטיפול בהם בגישה שפויה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כשמישהו מהיקרים לך (חלילה) יהרג לך כי איזה נהג שיכור נכנס בו אני בטוח שגם אתה תחשוב כמוני.

שתיה ונהיגה הם מתכון לאסון ורק החמרה בענישה תעזור.

מבחינתי (גם אם התגובה הזו תמחק בגלל שפה לא נאותה) מצידי שיתלו אותו מהביצים בכיכר מלכי ישראל למען יראו ויראו.

אם שותים לא נוהגים.

ואגב...אחרי שיעשו זאת לראשון אתה תראה ירידה דרמטית בהיקף השתיה והנהיגה.

אני מוכן להתערב על בירה :beerchug:

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ואילו מבחינתי, מה לעשות, אין שחור ולבן בחיים. החיים, ברובם המכריע, מורכבים משטח אפור עצום שבין השחור והלבן ומי שלא מבין זאת או מתחסד או מצטדק, או פשוט עיוור ועוד מבחירה.

גם טיעונים כמו "כשמישהו מהיקרים לך (חלילה) יהרג לך כי איזה נהג שיכור נכנס בו אני בטוח שגם אתה תחשוב כמוני" לא עושים עלי רושם ותאמין לי, אני מודע היטב לסכנות שבנהיגה תחת השפעת אלכוהול ואני הראשון שמעביר מפתחות לאשתי (גם אם לא בא לה באותו רגע) אם אני מרגיש שאני לא כשיר לנהוג.

אתה מוכן, בשם אותה ראיה פשטנית של הדברים, לתלות מהאשכים אדם שכולה שתה כוס בירה. רוב הסיכויים שזה גם לא השפיע עליו ברמה משמעותית וסביר להניח שהוא לא סיכן את משתמשי הכביש יותר מנהג שישן שעה פחות בלילה ממה שהוא רגיל. אבל זה נורא סקסי להיות צדקן, במיוחד בפורום הזה. חבל.

לגבי הענישה - אתה יכול כבר לשלוח לי את הבירה. רצוי ארגז. כבר יותר משנה אחת אנחנו רואים שאין כל קורלציה בין ענישה לרמת תאונות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...