Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עדיין לא מבין מה המשטרה אשמה בכל הסיפור שכל הטענות מופנות כלפיה , המחוקק קבע שהרמה המותרת בחוק היא 243(יכול להיות שאני טועה קצת) הבן אדם נתפס ברמה של 285 , לא יודע איך הרמה הזו משפיעה עליו כנהג אבל אלו החוקים שקבעה המדינה ושכנראה נקבעו מסיבה כלשהיא על243 ולא על 285 .. למה לא בואו נעגל פינות שזה מתאים לנו, כל כך ישראלי.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רון, זה שיש ערכים מסוימים עלפיהם נהוג להמר על שיכרות אין זה אומר שהדבר "כשר למהדרין". תקרא את חלקו של ד"ר פוליצ'וק ואת הפרוטקולים אשר העלה לדפי הפורום ותיכווח לדעת עד כמה המצב לא בהיר בימינו בכל הנוגע לבדיקת נשיפה וביסוסם בתור שיכרות.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
הויכוחים החסרי כל תועלת האלו על מכשיר הינשוף... וכל מיני אוכלי פגרים ...

האמת שלא ציפיתי למתקפה כזאת. בסך הכל רציתי להציג את מה שפורסם כי סיכומי התביעה ע"מ להראות כי עמדת פרופ' שנער, המדען הראשי של הרשות לבטיחות בדרכים (אשר העיד מטעם בית המשפט/התביעה) היא שיש לבצע אכיפה החל מ-290 מיקרוגרם לליטר (לפותח השרשור כאמור מיחסים 285). מכך אני מסיק שיתכן ובטיפול הנכון של עו"ד מומחה כתב האישום לא יוגש כלל. ואם כבר ירדנו לפסים האישיים - לפני שנתיים יחסו לי 280 מיקרוגרם לליטר, התיק הסתיים בהסדר טיעון של 89 ימי פסילה. ולנושא ה"חם" האחרון: אינני מתפרנס מעדויות בבתי המשפט, יש לי ב"ה עבודה מסודרת. נושא זה מעיניין אותי מבחינה מחקרית.

פורסם

ד"ר פוליצ'וק:

1. אולי אתה לא מתפרנס מזה, אבל כל עדות של עד מומחה בביהמ"ש עולה מאות ובד"כ אלפי שקלים.

2. לאחר שנתפסת על ידי הינשוף שהינך נוהג בשכרות וביחד עם סעיף א' אני הייתי מצפה שתגיד את זה בסעיף הגילוי הנאות. זה כמו שאני עכשיו מתווכח איתך ו"יישכח" להגיד שאני בעצם היבואן של המכשיר (אני לא).

3. אתה מומחה לכימיה. סבבה. אבל מאיפה אתה יודע אם הבן כשיר ב-240? או ב-280?

פורסם
אתה לא יכול לצאת עם החברים שלך ולהנות בפאב מהחברה, האוירה והמוזיקה בלי אלכוהול או שאתה חייב את השופוני והפוזה של הערס עם הבירה ?

הרי הכמות שמותרת בחוק ממילא לא משפיעה עליך פרט לפוזה ואם היא כן משפיעה אז צריך לשנות את החוק כי מטרתו היא שלא תשתה ברמה כזו שזה ישפיע עליך.

לי אין בעייה לצאת עם חברים/המשפחה ולא לשתות. ביום חמישי האחרון חרגתי ממנהגי ושתיתי בערך רבע בקבוק להרמת לחיים אבל לא יותר מזה. אם אתה רוצה לשתות אל תבוא עם אוטו.

תקשיב אבאל'ה אני נוסע לפאב כדיי לשתות בירה. נקודה. אני לא נוסע לפאב בשביל לבהות בקירות . אם זה מה שאתה עושה אז בבקשה.

לשבת עם חברים אני יכול לעשות גם במנטה בתחנת דלק ולשתות קולה בכמה שקלים .

אני שותה בירה כי אני אוהב בירה. לא כדיי לדפוק את הראש. לא שופוני ולא נעליים. אין לי מה לעשות בכלל פוזה עם בירה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

Nakamichi:

לדעתי אין זה הולם מבחינתי להיכנס לנושאים האישיים כאלה ואחרים, כאשר אני מזדהה בשמי ואילו אתה מסתתר מאחרי שם בדוי, וזאת עוד בפומבי. כך שארשה לעצמי שלא להגיב לסעיפים 1 ו-2.

ולגבי סעיף 3... אינני הוגה דעות, משפטן, מומחה לבטיחות בדרכים וכו'. לכן אין לי שיקול דעת בנושאים כגון מה צריך להיות החוק, מי כשיר לנהוג ומי לא, מה צריכה להיות הרמה המותרת לנהיגה וכו'. יש לי שיקול דעת בנושא אחד בלבד: איך צריך לתעפל את את מכשיר הינשוף ע"מ שהתוצאה 285 אכן תהיה 285 בוודאות של כמעט 100% הנדרשת לצורך המשפטי.

ניתן לאומר כי השתתפות מומחי ההגנה במשפט אפילו בשלב זה הניבה תוצאות חיוביות, ובין היתר ניתן להצביע על עצם ההתכנסות של ועדת אלמוג. אגב, כך פחות או יותר סיכם אחד משופטי ההרכב את הישיבה האחרונה. הוא אמר כי לא משנה מה תהיה בסוף הכרעת הדין, כל מה עלה במשפט יהיה לתועלת החברה והמדינה.

• תוכן חדש...