Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חצי ליטר בירה?

כמה אתה שוקל שהגעת לרמה של 285?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מספיק עם הדממוגיה הזאת.

החוק מתיר לאנשים לשתות כמות מסוימת ולנהוג. כמו שהוא מתיר לך לנסוע במהירות מסוימת. רק מה יש הבדל קטן, את המהירות אתה יכול בקלות לדעת על ידי מבט לכיוון מד המהירות אבל, מה לעשות הטבע לא יצר אותנו עם מד אלכוהול מובנה.

לא יתכן שעל סטייה של 9% אחוז (להזכירך מהכמות שהחוק מתיר וגם מודה שהתוצאה יכולה להשתנות מאדם לאדם) פחות מ 50 מ"ל של בירה, הבן אדם יקבל את מה שיקבל בן אדם שיכור לגמרי (פי שתיים שלוש מהמותר).

עוד פעם אני רואה שהמשטרה היא גוף הדואג לקופת המדינה יותר מאשר לחיי אדם של האזרחים שלה.

זו לא דמגוגיה. אני שמח שיורד מהכביש כל מי שנתפס עם אלכוהול בדם, הכמות פה מבחינתי - לא מעניינת.

אין מחלוקת על כך שהוא שתה, נכון? כמה? הוא אומר אחת, לאלוהים הפתרונים. אני מכיר מספיק אנשים שלא הייתי נותן להם לעלות על ההגה אחרי בירה אחת, בלי קשר לתוצאות ינשוף. אני מכיר עוד כמה שיכולים לשתות 5 בירות ועדיין להתנהג כרגיל. גם הם אני מעדיף שלא יעלו על ההגה (אחד מהם נעצר לבדיקה אחרי שיצאנו יחד, אני יודע כמה שתה, לא מעט, ויצא נקי. עבר זמן עד שנהג, והוא איש גדול עם חילוף חומרים זריז כנראה).

שורה תחתונה לפותח השרשור - קח עו"ד, תעשה מניפולציות על השופט ומה לא. זה כנראה מה שאני הייתי עושה אם הייתי מספיק אדיוט להיתפס שתוי.

אבל תעשה לכולנו טובה ותלמד לקח!

רוצה לשתות - תערך בהתאם לחזרה הביתה. אין פתרון - לא שותים. כמה מסובך זה לעזאזל?

ועדיין אחרי הסופ"ש הבא יפתח כאן כנראה אשכול זהה, של מישהו אחר, כי כנראה שמי שלא חוטף - לא לומד.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
ועדיין אחרי הסופ"ש הבא יפתח כאן כנראה אשכול זהה, של מישהו אחר, כי כנראה שמי שלא חוטף - לא לומד.

דווקא יש כאלה שכן לומדים מטעויות של אחרים.

אני מכיר מישהו שנתפס על אלכוהול, לקחתי אותו לעורך דין שלי ובאותו רגע ששמעתי את הסכום שהוא צריך לשלם אמרתי לעצמי שגם חצי ליטר בירה זה יותר מדיי, מאז אני לא לוקח שום סיכון.

גם לא שליש בירה על 1.84מ' ו-75קילו של שרירים.:-D

לפותח השרשור, תפתח את הארנק ותתכונן לשלם ביוקר, מאוד ביוקר לעורך דין טוב.

לפחות תגיד תודה שאתה משלם בכסף ולא בחיים שלך או של מישהו אחר.

שבוע טוב8)

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

בקיצור לכל המתחסדים החמודים למיניהם תצאו אתם עם חברים שלכם , אל תשתו את המנה שמותרת בחוק , והנה לכם , סתם נסעתם לפאב בשביל לשתות קולה ושהחברים יהנו.

דיי כבר להתחסד!!! מספיק!!

"אם שותים, לא נוהגים" , מה אתם לא מבינים שיש גם חוק שמאפשר לשתות מנה אחת??! את המנה הזו הפכתם כבר לבן אדם שתוי?

אם אתם לא רוצים לשתות את המנה המותרת בחוק ולנהוג , זאת כבר בעיה שלכם. אבל להתחסד?! זה כבר מוגזם.

מילא היה כבר נכנס החוק החדש שאסור לשתות בכלל.

מזכיר לי גם את הסיפור פה של מישהו שאמר שהוא שתה כוס יין בארוחת שישי, ואז אחריי 6 שעות עצרו אותו ועשו לו בדיקה ומצאו אצל אלכוהול בדם. אוייש הבן אדם היה שיכור מת! איך כל המתחסדים קפצו באותו השרשור זה היה פשוט לא ייאמן.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

ועכשיו ברצינות - החוק מאפשר 240, השוטרים אוכפים את החוק רק מ260. אתה מחכה 20 דקות אחרי הבדיקה הראשונה לבדיקה שבאמת קובעת כמה אחוז אלכוהול יש לך - מה שאמור להוריד משמעותית את אחוז האלכוהול בדם אם שתית משהו קל (נועד לאנשים שהקיאו - כי אז כשהם שואפים הבדיקה מזייפת לגמרי וה20 דקות זה זמן שהשוטר עד שלא הקאת והבדיקה מדוייקת).

אין שום מצב ששתית רק בירה אחת והיה לך כל כך הרבה אלכוהול בדם. אלא אם הבירה האחת הזאת הייתה ליטר לקראת היציאה מהפאב. אני שתיתי יותר מבירה (בירה חזקה+וויסקי), שוטר עצר אותי והיה לי 200 בדיוק.

כל המתחסדים יכולים לחשוב מה שהם רוצים. החוק צודק פה והמשטרה תשחרר אותך עד 260 למרות שהחוק אומר 240.

אני מציע שתלמד את הלקח ותיקח עורך דין. ותהנה להיות נהג חדש לשנתיים נוספות.

פורסם

באמת מתחסדים. ואם הבן אדם רזה מאוד (כמוני לדוגמא) ?

הפכתם אותו לנהג שיכור ולרוצח בפוטנציה , באמת מטומטם מאוד.

במקרה הזה לדעתי היחידים שיכולים לא לדאוג גם אחרי בירה אחת במדינה

אלא החברה בעלי הלוחית הלבנה שמתחילה בצירוף CC או CD. רק הם לא יכולים להיות

קורבנות של המשטרע הזאת ולהראות להם אצבע משולשת .

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

חברה שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

אני לא הייתי שותה ונוהג נקודה, אתה רוצה להנות ולשתות בפאב קח מונית, בתכלס יצא הרבה יורת זול במיוחד אם אתה נתפס בכמות מעל המותר, אחרי זה לך תוכיח שאתה לא חמור

פורסם

גם אם מותר לשתות מנה אחת - חצי ליטר בירה זה יותר מאחת.

אם הוא היה שותה שליש, לא היה עובר את הרמה המותרת בחוק.

עריכה - פותח השרשור לא ציין את הכמות של הייניקן ששתה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ואילו מבחינתי, מה לעשות, אין שחור ולבן בחיים. החיים, ברובם המכריע, מורכבים משטח אפור עצום שבין השחור והלבן ומי שלא מבין זאת או מתחסד או מצטדק, או פשוט עיוור ועוד מבחירה.

והמחוקק הגדיר בדיוק את האפור עד 240. באה המשטרה שטענה שהשוטרים שלה קצת עוורי צבעים ורפי שכל וקשה להם להבדיל בין אפור כהה לשחור אז קבעו תחילת אכיפה מ 260.

פותח השרשור היה גם מעל לזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בקיצור לכל המתחסדים החמודים למיניהם תצאו אתם עם חברים שלכם , אל תשתו את המנה שמותרת בחוק , והנה לכם , סתם נסעתם לפאב בשביל לשתות קולה ושהחברים יהנו.

אתה לא יכול לצאת עם החברים שלך ולהנות בפאב מהחברה, האוירה והמוזיקה בלי אלכוהול או שאתה חייב את השופוני והפוזה של הערס עם הבירה ?

הרי הכמות שמותרת בחוק ממילא לא משפיעה עליך פרט לפוזה ואם היא כן משפיעה אז צריך לשנות את החוק כי מטרתו היא שלא תשתה ברמה כזו שזה ישפיע עליך.

לי אין בעייה לצאת עם חברים/המשפחה ולא לשתות. ביום חמישי האחרון חרגתי ממנהגי ושתיתי בערך רבע בקבוק להרמת לחיים אבל לא יותר מזה. אם אתה רוצה לשתות אל תבוא עם אוטו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה אותו ד"ר איליה פוליצ'וק מהכתבה?

אם כן נראה שעשית קריירה מלהתנגד לינשוף וגם הטיעונים שלך לא תמיד ישרים ומלאים.

ד"ר פוליצ’וק בחר שלא להסביר לבית המשפט, כי מדובר בהמלצה בלבד ולא הנחיה מחייבת

כמו כן, לא ברור מדוע העד, ד"ר איליה פוליצ’וק, שניסה להצטייר כאיש מדע החוקר את נושא מכשירי הנשיפה לגילוי אלכוהול, בחר באופן מופגן להתעלם מהגרסה החדשה (ת/121 נספח 4 עמ’ 50), עליה עובדים בימים אלה מיטב המומחים בארגון ה- OIML, ואשר מפרטת בנספח A מגוון אמצעים לגילוי או מניעת השפעת תופעת המצאות אלכוהול במערכת הנשימה העליונה.

נראה לי שמסתדר לך יופי טופי כל הויכוחים החסרי כל תועלת האלו על מכשיר הינשוף.

מומחים ברמה העולמית הכי גבוהה עושים מעל ומעבר למנוע טעויות, וכל מיני אוכלי פגרים עטים על ההזדמנות להרוויח מזה כמה גרושים על ידי העלאת כל מיני ספוקלציות שלא שוות הרבה.

והם גם מוצאים גושפנקה בדמות שופט אחד שאיבד את הצפון ומחפש ליצור פרובוקציות וכותרות.

לפחות תרשום גילוי נאות שאתה כותב תגובות בנושא הינשוף שאתה מרוויח המון כסף על כל עדות בבית משפט בה אתה טוען שהוא לא אמין/לא תקין למרות שהשכם וערב נקבע שאין איתו שום בעיה.

פורסם

אין כל צורך ללכלך על ד"ר פוליצ'וק אך לדעתי יש צורך לגלות את כל האמת.

ד"ר פוליצ'וק הוא דוקטור לכימיה שהנושא קרוב לליבו והוא החל לחקור את הנושא לאחר שהוא עצמו נתפס כנוהג בשיכרות.

אני לא זוכר כמה הראה המכשיר אך התוצאה לא היתה גבוהה במיוחד.

אאל"ט המשפט שלו כבר הסתיים ממזמן, והוא חבר לעו"ד קולקר במאבקו כנגד חוקיות המכשיר.

הועלו טענות רבות בחלקן צודקות לדעתי, כמו למשל שהתקנות לא אושרו ע"י שר התחבורה לשעבר מופז.

ד"ר פוליצ'וק ככימאי מביא את נסיונו הרב לעזרת ההגנה במשפט הינשוף ואני לא חושב שהוא מקבל על כך דבר.

ד"ר פוליצ'וק מעולם לא יצא כנגד האכיפה כנגד נהיגה בשיכרות אלא אך ורק כנגד חוקיותו ומידת אמינותו של מכשיר הינשוף.

אני כאיש אכיפת החוק, גם היום מסתייג מבדיקות הינשוף וחושב שהמשטרה צריכה לאכוף נהיגה בשיכרות במלוא הכוח אך בכלים חוקיים למהדרין.

פורסם
אתה אותו ד"ר איליה פוליצ'וק מהכתבה?

אם כן נראה שעשית קריירה מלהתנגד לינשוף וגם הטיעונים שלך לא תמיד ישרים ומלאים.

נראה לי שמסתדר לך יופי טופי כל הויכוחים החסרי כל תועלת האלו על מכשיר הינשוף.

מומחים ברמה העולמית הכי גבוהה עושים מעל ומעבר למנוע טעויות, וכל מיני אוכלי פגרים עטים על ההזדמנות להרוויח מזה כמה גרושים על ידי העלאת כל מיני ספוקלציות שלא שוות הרבה.

והם גם מוצאים גושפנקה בדמות שופט אחד שאיבד את הצפון ומחפש ליצור פרובוקציות וכותרות.

לפחות תרשום גילוי נאות שאתה כותב תגובות בנושא הינשוף שאתה מרוויח המון כסף על כל עדות בבית משפט בה אתה טוען שהוא לא אמין/לא תקין למרות שהשכם וערב נקבע שאין איתו שום בעיה.

אל תשכח שמדובר בסיכומי התביעה ולא מה שהשופט חושב.

התביעה כל הזמן ניסתה לערער את אמינותו של ד"ר פוליצ'וק ועדים אחרים ולהראות שיש להם אינטרס בעניין.

צריך לחכות בסובלנות שהמשפט יסתיים ולדעתי זה יהיה גזר דין שיזעזע את המשטרה.

הבעיה היא שמדובר בבית משפט לתעבורה והמדינה בוודאות תערער על ההחלטה שתתקבל שלא תהיה לרוחה.

• תוכן חדש...