Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הונדה סיוויק EX93 אוטומט הבאתי עם הרכב קיק ל120קמ''ש עצרתי ברמזור והרכב התכבה נדלקה מנורת טעינה בדקתי את כול הרצועות שמן מים הכול תקין הנעתי תרכב נכבתה המנורה שהנעתי אני שומע רעשים מהמנוע ''טק ''טק'טק '' עד 20 קמ''ש יש רעשים אחרי 20קמ''ש הכול כרגיל לא נידלקת שום מנורה ולא עולה החום בקיצור מיתחת ל20 קמש המנוע דופק והטורים יורדים לאפס ממש הרכב כמעט ונכבה מה הבעיה יכולה להייות??? תגידו חופשי גם עם זה מנוע יש לציין שליפני חודשיים עשיתי ראש מנוע ונאמר לי שהמנוע במצב מצויין מה דעתיכם תודה רבה....

פורסם

סיבובי מנוע על סרק נמוכים? יכול להיות מנוע צעדים. בכל מקרה, כדאי לגשת למוסך שיאבחן את הבעייה.

דרך פורום כימעט בלתי אפשרי לאבחן את הרעש שיש לך מכיוון המנוע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לגבי הרעש, בדקת שלא חסר שמן?

פנה למוסך לגבי הבעיה שהמנוע התכבה.

אתה כותב ממש לא מובן, בלי סימני פיסוק וקשה ליקרוא ככה.

פורסם

דפיקות מהמנוע: לחץ שמן נמוך מידי,יוניט פגומה/מיסבי קראנק דופקים/רשת משאבת שמן /משאבת שמן דפוקות.

ספק גדול אם תוכל להציל את המנוע או שיש להחליפו למשומש מייבוא.

גרור את הרכב למוסך ותתפלל שלא הלך כל המנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אמרו לי שזה קרנק החלפתי שמן +תוסף שמן +פילטר אמרו לי אוליי יעזור קצת אך לא עוזר יש רעשים מהמנוע אני נוסע עד שהוא ילך אכלתי אותה חזק עשיתי לחינם ראש מנוע 2500ש''''ח לחינם

תאמת אני לא מבין גדול ברכבים מה זה קרנק? הסבירו לי בערך מנוע עם קרנק ימיו ספורים....???? או שיכול להחזיק מעמד לטווח ארוך???

תודה רבה על עזרתיכם אשמח לשמוע את דעתיכם

פורסם

אמרו לי שזה קרנק החלפתי שמן +תוסף שמן +פילטר אמרו לי אוליי יעזור קצת אך לא עוזר יש רעשים מהמנוע אני נוסע עד שהוא ילך אכלתי אותה חזק עשיתי לחינם ראש מנוע 2500ש''''ח לחינם

תאמת אני לא מבין גדול ברכבים מה זה קרנק? הסבירו לי בערך מנוע עם קרנק ימיו ספורים....???? או שיכול להחזיק מעמד לטווח ארוך???

תודה רבה על עזרתיכם אשמח לשמוע את דעתיכם

פורסם

איזה שמן שמת? שמן בצמיגות גדולה יותר יכול להפחית רעשים. שמת 20W50?

ד"א, עשית ראש מנוע בגלל התחממות? יכול להיות שמקור הרעש בוכנה/בוכנות שבזמן התחממות התרחבו יתר על המידה. במאמץ יש גם רעש הזה או רק על סיבובים נמוכים וסרק?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כשמנוע עובר התחממות יתר לא תמיד מספיק רק לשפץ ראש מנוע, אלא לפעמים צריך להחליף גם את הבוכנות.

אני לא הייתי נכנס לסרט הזה ומחליף מנוע משומש במצב טוב

• ספונסר פורום
פורסם

מניסיוני הרב במנועי סיוויק,לאחר השחזת ראש מנוע,יחס הדחיסה גדל והקרנק מתחיל לדפוק,ראיתי את זה קורה עשרות פעמים,המלצתי לפותח השרשור,תחליף מנוע למנוע יבוא,המנועים הנ"ל לא יקרים מאוד וזה הפתרון הכי טוב שיש.

אורן

• תוכן חדש...