Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרמיני יפנית ב 20K-30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה יפנית הכי מומלצת בטווח המחירים הזה ? חשוב לי שהאוטו יהיה אמין וחסכוני (מבחינת דלק ומחיר חלפים ותיקונים), עדיפות לרכב ידני.

אני יודע שהרבה ימליצו לי ללכת על פונטו או קליאו אבל אני מעדיף להתמקד כרגע על היפניות.

פורסם

בתקציב הזה יש רק כמה דגמים יפניים בקבוצת סופרמיני, סוף שנות ה 90 ותחילת שנות ה 2000 היו שנים "מתות" יחסית בתחום הזה.

1. דייהטסו שרייד 1300, משנת 1997 ועד סיום יבוא בשנת 2000 או 2001

2. דייהסטו סיריון 1.0 משנת 1999 ומעלה

3. טויוטה סטרלט, שהיא דומה לשרייד, אבל נדירה הרבה יותר.

חוץ מזה אין כלום.

אה, באיזור 35000 ש"ח אפשר אולי לקנות מאזדה דמיו שנת 2001. כולן היו רק עם מנוע 1500 וגיר אוטומטי.

פורסם

קודם כל תודה על התגובה.

אתה יכול להרחיב יותר על הסריון שנת 2000 והשרייד שנת 2000 ?

מבחינה חיצונית הסריון יותר מוצאת חן בעיני,היא נראית מודרנית לעומת השרייד שנראית כמו סתם אוטו מיושן, אבל לסריון מנוע יותר קטן וחלש, האם ההבדלים משמעותיים ?

יש איזה דגם ספציפי בשנתון הזה שעדיף להתמקד בו בשני הרכבים הנ"ל ? אין לי בעיה לנסוע ברכב עם ת.הילוכים ידנית אבל אם אין הבדל גדול מבחינת תקלות או צריכת דלק,אז אוטומטי יותר נוח.

מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהרכבים האלה מבחינת אמינות,צריכת דלק,חלקים זולים,ביצועים ונוחות ?

פורסם

יש גם סיריון 1300, הגיעה החל משנת 2001 נדמה לי. גיר רק אוטומטי, מאחר ורשמת שאתה מחפש גיר ידני, לא כללתי אותה בתגובה הקודמת.

גם בערך 80% מהשריידים הם עם גיר אוטומטי.

לגבי שאר הדברים, ששאלת - לא יודע, לא הייתה לי אף אחת מהמכוניות האלו.

תריץ חיפוש בפורום, תמצא תשובות לכל השאלות.

רק קח בחשבון, שרוב ההודעות הן שיכפולים של הודעות אחרות, ולא דברים, שנכתבו מניסיון אישי.

תנסה להתייחס רק למי שציין בפירוש, שהיה בעלים של רכב כזה.

• תוכן חדש...