Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

לפני שנה נכנסתי למוסך אמפאר בנתניה, שם הוצע לי בתוקף לעשות ראש מנוע. בביקור אצל מוסך אחר הובהר לי כי אטם ראש מנוע לדגם זה אינו מחזיק מעמד ופשוט צריך לשים עין שיש מים ולמלא מדי פעם. ובכל מקרה, לא ראה בפירוט בקבלה כי הוחלפו ברגי ראש מנוע (כ-10 ברגים), שמחוייבים להחליף עפ"י הוראות יצרן- אגב, למי שלא יודע, אמפאר הינו מוסך פיג'ו סיטרואן מורשה.

היום, לאחר שנה, שוב יש קורוזיה ונזילה- כפי שנאמר, ברגי ראש המנוע שאמורים לתת חיזוק אופטימלי, לא הוחלפו (לפחות לא פורט בקבלה שהינה די ארוכה ומפורטת- ויקרה).

האם יש לי עילה כנגד המוסך שלא פעל עפ"י הוראת יצרן, או שהמליץ לי בתוקף לעשות ראש מנוע, שידע גם ידע שלא יחזיק.

אודה על כל אינפורמציה, או הצעה לדרך פעולה בנושא.

:-P

hasta la victoria- siempre

פורסם

קח בחשבון שעברה שנה,ולא ברור כמה זמן מוסך נותן אחריות לכזו עבודה.

השאלה היא, האם הנזילה היא מהברגים או ממקום אחר,מומלץ שתגש שוב למוסגך ותבקש שיבדקו מהיכן הנזילה /דליפה.

אם הנזילה מהברגים ואכן יש הוראת יצרן בעניין,המוסך לא נהג כשורה ומה שנותר לך לעשות:

א- לפנות למנהל המוסך בצרוף החשבונית ולהעמיד אותו על הטעות שנעשתה ואז לראות איך מסתדרים

ב-במידה ולא תסתדרו השלב הבא הוא לפנות במכתב תלונה לאיגוד המוסכים נגד המוסך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אתה לא ברור. האם מוסך אמפר ביצע החלפת אטם ראש (לפני שנה) בעקבות דליפה?

האם שנה לאחר התיקון הדליפה חזרה?

מדוע אינך חוזר למוסך ומברר האם הוחלפו הברגים? אם התשובה שלילית, אתה יכול לדרוש תיקון חוזר. אם הם יטענו שהברגים הוחלפו אך לא ציינו זאת בקבלה - יש עילה לתלונה..

פורסם

סליחה אם לא הייתי ברור, אנסה להבהיר.

לפני שנה מוסך אמפאר ביצע טיפול ענק לרכב שכלל טיימינג, תושבות מנוע ואטם ראש מנוע.

בטיפול האחרון במוסך אחר, התברר כי יש שוב נזילה ושזה דבר שכיח בסוג הרכב שלי.

אין בקבלה איזכור להחלפת ברגי ראש מנוע.

פורסם

לא מופיעה הוראה להחליף ברגי ראש תתיעץ עם המוסך המרכזי של רנו בכל מקרה הבעיה לא קשורה לברגים

אם הם לא היו סגורים כמו שצריך הם לא היו מחזיקים מעמד שנה הבעיה באטם ראש

פורסם

בנוגע לאטם ראש, רשומה בתחתית הקבלה שישנה אחריות על חלקים מקוריים- עד שנה או 50,000 ק"מ. אטם הראש הינו חלק מקורי, אז זה אומר שיש לי אחריות עליו?

פורסם

אם לא חלפה שנה מאז החלפת אטם הראש, והסיבה לדליפה היא כשל של האטם - האחריות אמורה להיות בתוקף. אבל ... יתכן שהדליפה נובעת מבלאי של הראש או הבלוק (אתה ציינת שיש סימני קורוזיה) ובמקרה זה האשמה אינה באטם.

בכל מקרה נראה שהרכב זקוק לשיפוץ ראש.

פורסם

שיפוץ ראש כל שנה?! אחלה של רעיון. שלמתי 3,500 ש"ח על ראש מנוע!

חברה, אני אודה לתגובת בעל מקצוע ו/או אדם שנתקל בבעיה דומה באופן אישי.

א.

לאחר טיפול אצל ניצן ממוסך שאפט, שם נאמר לי כי יש נזילה מאטם הראש. כמו כן, לא ראה בפירוט הקבלה איזכור להחלפת ברגי ראש מנוע. ניצן עצמו אמר כי עפ"י הוראת יצרן (פיג'ו)- חובה להחליף ברגי ראש מנוע כשעושים ראש מנוע על מנת לאפשר חיזוק מקסימלי. אשמח לדעת כיצד אני בודק זאת באופן חד משמעי, טרם אני הולך עם זה הלאה.

ב.

בתחתית הקבלה נרשם כי ישנה אחריות לשנה או 50,000 ק"מ לחלקים מקוריים- האם עפ"י ידיעתכם, במצב שהוחלף אטם ראש (מקורי) יש עדיין אחריות, אם טרם עבר הרכב 50,000 ק"מ.

אשמח מאוד! לתגובתכם המקצועית.

פורסם
שיפוץ ראש כל שנה?! אחלה של רעיון. שלמתי 3,500 ש"ח על ראש מנוע!

חברה, אני אודה לתגובת בעל מקצוע ו/או אדם שנתקל בבעיה דומה באופן אישי.

א.

לאחר טיפול אצל ניצן ממוסך שאפט, שם נאמר לי כי יש נזילה מאטם הראש. כמו כן, לא ראה בפירוט הקבלה איזכור להחלפת ברגי ראש מנוע. ניצן עצמו אמר כי עפ"י הוראת יצרן (פיג'ו)- חובה להחליף ברגי ראש מנוע כשעושים ראש מנוע על מנת לאפשר חיזוק מקסימלי. אשמח לדעת כיצד אני בודק זאת באופן חד משמעי, טרם אני הולך עם זה הלאה.

ב.

בתחתית הקבלה נרשם כי ישנה אחריות לשנה או 50,000 ק"מ לחלקים מקוריים- האם עפ"י ידיעתכם, במצב שהוחלף אטם ראש (מקורי) יש עדיין אחריות, אם טרם עבר הרכב 50,000 ק"מ.

אשמח מאוד! לתגובתכם המקצועית.

רשום לך שנה או 50,000 ק"מ זאת אומרת שיש לך אחריות עד שנה אלה אם כן עברת יותר מ50,000 אלף בפחות משנה,בכל מצב אחרי שנה האחריות פגה.

פורסם

תעקוף את המוסך הגרוע הזה {מהיכרות אישית},ותפנה ישירות למנהל השירות בלובינסקי עם טענותיך,אתה לקוח מוסך מורשה מטעם ה-י-ב-ו-א-ן.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לא הייתי בונה על אמפאר. מהניסיון שלי, הם לא לוקחים אף פעם אחריות על מה שהם עושים, זה מין שיטת ניהול כזאת שהלקוח תמיד אשם. למשל, שמתי אוטו שם לטיפול 60,000, וכשאני מוציא את האוטו שני כפתורים בשלט המקורי לא עובדים. כמובן שעד אותו רגע לא הייתה לי מעולם בעיה בשלט. הם הסכימו לתקן לי את זה "במסגרת האחריות" (מזל שהאוטו היה באחריות, אחרת הם בלי ספק היו רוצים שאני אשלם על זה), לא הראו מינימום גמישות בשעות ("מחר אנחנו עסוקים, תבוא מחרתיים ורק בבוקר, ותתכונן לחכות שעה!") וכשאמרתי בתמימות שהם יכולים להיות יותר גמישים כי זו תקלה שהם גרמו, צעקו עלי שזה בפירוש לא אחריותם וזה "היה יכול לקרות גם אצלך".

קיבינימט, כרגע שמתי לך 5000 שקל, וסוכם כבר שסיטרואן משלמים על המפתח, וזה בכל זאת קרה אצלכם (על זה לא היה ויכוח) - אז מה עולה לכם כבר להיתנצל ולקחת אחריות? פשוט שירות של שנות ה-70 באריזה יותר נוצצת. היו לי אצלם כמה וכמה מקרים כאלה, וכשאתה מתלונן, המקסימום שאומרים לך זה "טוב, זה כבר קרה, מה אתה עכשיו מבזבז את הזמן שלנו ושלך בלדבר על זה?" (וזה ציטוט, כשהתלוננתי שקראו לי לבוא לקחת את האוטו שעתיים לפני שהוא היה באמת מוכן).

אגב, לגבי ההמלצה שלהם לעשות ראש מנוע, בבוקר הטיפול הלכתי לעשות ברקסים במוסך אחר והוא אמר לי "נשאר לך 50% על הרפידות הקידמיות". באמצע הטיפול אשתי מקבלת טלפון מאמפאר ש"הרפידות הקידמיות גמורות לגמרי, מקסימום 3000 ק"מ נשאר עליהם, חייבים להחליף".....

• תוכן חדש...