Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לפני קניה 323f 94

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הלכתי לראות 323f שנת 94 הזרקה אוט'.

התוצאות הם:

1} בודי נקי לגמרי בלי תאונות ומכות פח.

2}סאלון במצב מעולה הכל עובד כולל חימום כיסאות ואין סדקים בדשבורד

3}אין סימני בלאי מוגברים כמו כפתורים מחוקים ועוד.

4}מנוע במצב מעולה אחרי ראש מנוע עקב נזילת משאבת מים.

5}יד שלישית 130 אלף ק''מ מאישה מבוגרת שהאוטו של בעלה.

בדקתי את הגיר ושאני מכניס לd או r האוטו מתחיל לרעוד והטורים נמוכים מאוד, לחשוש מדבר כזה? מזה אומר?

המחיר הוא כ 8 וחצי אלף.

תודה רון

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

בקשר לרעידות וטורים נמוכים, זה יכול למשל להיות מנוע צעדים. ממליץ לבדוק את הרכב לפני קנייה.

130K ק"מ לרכב בן 15 שנה ניראה לי קצת חשוד. האם יש דרך לאמת את הקילומטרז' (תיעוד טיפולים במוסך מטעם יבואן)?

בזמן אחרון שמתי לב לתופעה מעניינת. מכוניות ישנות נמכרות עם קילומטרז' נמוך ונמוך יותר. הייתכן שבעלים נוסעים כל הדרך ברוורס? :shock:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין קבלה על הראש מנוע אבל אני מכיר את המוסכניך ואת העבודה שלו ואני סומך עליו דיברתי אם המוסכניך והוא אכן מאמת את הנתונים הבאים האוטו אצל הבעלים הקודמים 9 שנים והוא מכיר את האוטו פיקס קילומטרז' אמיתי ככל הידוע לו..{גם אם זה 200 אלף זה לא נורא מבחינתי}

האוטו עבר תאונה קלה מאחורה רק פחחות אין קצה שילדה.

האוטו עם טסט עד לסוף חודש אוקטובר והוא מבקש על האוטו 9.

רון

פורסם

בדקתי את הגיר ושאני מכניס לd או r האוטו מתחיל לרעוד והטורים נמוכים מאוד, לחשוש מדבר כזה? מזה אומר?

בדר"כ, מדובר על תושבות מנוע/גיר. מחלה נפוצה. מומלץ לשים תושבות מקוריות.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אל תהיה נאיבי, כמה אנשים אני מכיר כמוך ש"סמכו" על איזה מכונאי וקיללו את היום.

תשקיע בבדיקה במקום אוביקטיבי. זה שהרכב מטופל כבר כמה שנים אצל אותו המכונאי זה לא אומר שהוא בדק את שילדת הרכב והיא נקייה. מעבר לזה - לא כל מכונאי ידע לזהות תאונה שתוקנה ו-"טופלה".

פורסם

אוקיי אקח את הערות האלו לצומת לבי.

יום רביעי בעזרת השם אני מקווה לעשות בדיקה מקיפה ולהביא את התוצאות {מי יודע אולי גם את האוטו?}

רון

• תוכן חדש...