Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לעבודה מועדפת :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייל משוחרר כמעט שנה וכרגע אני מועסק בעסק של אבא שלי שהוא חשמלאי מוסמך ותכנאי מזגנים אנו עובדים בעיקר בתחומים של מפעלים דרך קבלן ראשי או בלעדיו.

קראתי את ההגדרות של עבודה מועדפת וראיתי שעבודות במפעלים ובתי מלאכה נחשבות למועדפות גם בתחום החשמל אך אני לא עובד ישיר של המפעל זה משנה משהו? או שעדיין זה נחשב לעבודה מועדפת.

דרך אגב יש לי תלושי משכורת והכל וגם העסק מוכר במס אז אין אם זה בעייה שזה אצל אבא שלי בדוק.

מצטער שאני משגע אתכם פשוט אף מקום לא הצליח לענות לי על זה גם ביטוח לאומי! וזה ממש דחוף לי תודה רבה :)

פורסם

קרא את המצ"ב ותשגע את עצמך לבד. בכל מקרה צריך למצוא את הפקיד המטפל בכך ולקבל ממנו תשובה מוסמכת, אם היא לטובתך תבקש זאת בכתב.

סעיף 4. 4 מראה כי עבודה בעסק של אביך סיכויה לזכות במענק לא משופרים

http://www.btl.gov.il/SiteCollectionDocuments/btl/Publications/%d7%97%d7%95%d7%91%d7%a8%d7%95%d7%aa%20%d7%94%d7%a1%d7%91%d7%a8%d7%94/hayal_int%20.pdf

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה לא משנה יש לי מסמכים שמראים שאני מקבל את אותם תנאים של מועסק כמו כל אחד אחר שעובד איתו.

בקיצור זה לא אמור להפריע נראה לי שאני פשוט אגש כבר לסניף הקרוב של ביטוח לאומי זה בטח הפיתרון היחידי אם בכלל

כי בטלפון הם לא כל כך עזרו לי

פורסם

ראשית לך לביטוח לאומי מהם תקבל בתקווה תשובה מוסמכת.

לא הבנת את ההגבלה.

כיוון שאנו במדינה בה השלטון חושד באזרח, אלא אם הוא מצליח באותות ובמופתים להוכיח שהוא לא פושע /רמאי/ נצלן וכו' ,הוא שם מגבלות.

המגבלה באה כדי למנוע רישומך כעובד כאשר אתה לא עובד בכלל. קפיש !!

ניירת אפשר לייצר ב20 שניות.

אני מאחל לך שתזכה במענק, בכל מקרה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שאלה:

אמרו לי שגם הימי חופשה בתשלום וחגים נחשבים כימים וניספרים כמו כל יום עבודה בפועל,האם הטענה הזו מוצדקת?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...