Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בחודשיים האחרונים אני מרגיש שהרכב זולל דלק בצורה לא הגיונית,

אני יכול לשער שהרכב צורך ליטר ל-7 ק"מ בנסיעה משולבת (רוב הנסיעות הן בדרכים עירוניות בלי הרבה פקקים).

בנוסף לזה.. אני חושב שהטורים די גבוהים, בהאצה אני מרגיש שהאוטו מושך יותר מדי את הטורים עד שהוא מעביר הילוך.

הרכב צריך לעבור טיפול שנתי בקרוב, וחשוב לי לדעת איפה להשים דגש כדי להגיע למקור התקלה שגורמת לצריכת הדלק הגבוהה.

סיאט איביזה שנת 2000 1.6, גיר אוטו'.

תודה לכם,

סופ"ש נעים.

פורסם

כיוון שיש המון גורמים לכך אתה חייב לגשת לאיש מקצוע מיומן ברכבך שמכיר את מערכת ניהול המנוע חפש בפורום מוסך רון בתל אביב אחד התותחים ברכב שלך הוא יפתור לך את התקלה ביעילות ודיוק ללא ניחושי החלפת חלקים שתספוג אם תכניס את הרכב לאנשים שלא מכירים את הרכב ולא יכולים לבצע סריקת תקלות.

פורסם

לא נראה לי שתצרוכת הדלק ממש מוגזמת בהתחשב בימי הקייץ החמים ושימוש רב במזגן.

אנא ציין מהו הסל"ד הסרק לאחר שהרכב התחמם ללא הפעלת מזגן ואני אומר לך האם זה תקין.

כיצד ביצעת את הבדיקה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

nisanhazazi - עשיתי כבר מספר טיפולים במוסך רון, ובאמת יכול להיות שאת הטיפול המרכזי שאני צריך לעשות אני אעשה אצלו,

אבל בנתיים אני אשמח לקבל המלצה למוסך קרוב באזור השרון בשביל הבעיה הספציפית הזאת.

מרק10 - כשאני מתניע את הרכב בבוקר/צהוריים הסל"ד עומד על 1000-1100,

אחרי שהרכב כבר התחמם והמזגן מכובה הסל"ד עומד על 800-950.

ד"א, גם המנוע די מרעיש וכמו שציינתי מקודם - בזמן האצה אפשר להרגיש ולראות בשעון את המשיכה של הטורים לפני מעבר להילוך גבוה יותר, משהו לא נראה לי תקין :\

פורסם

כשאני עומד בפקקים הצריכה לפי ההיגיון לא צריכה לפחות?

הרי אני בקושי לוחץ על הגז, המהירות של הנסיעה נעה בין 10-30 קמ"ש, כל הגורמים האלו לא אמורים להפחית לי את כמות הדלק שהרכב שורף?

מרק10 - אם הסל"ד תקין יכול להיות שמשהו אחר גורם לתצרוכת הגבוהה?

תודה לכם!

פורסם

כול הגורמים שציינת רק מעלים את צריכת הדלק.

כנס לנוסך המתמחה לרכב בכדי לבדוק בעזרת סורק תקלות האם קיימת תקלה כולשהי ברכב וגם לבצע ניקוי מצערת+כיוון בסיסי בעלות של 200 שקלים.

במידה ואין שום תקלה ובוצע ניקוי מצערת לא הייתי ממשיך לחפש בעיות.

כמו שציינתי צריכת הדלק היא נורמלית או גבולית לרכב זה.

איזה כייף לי :)

פורסם

בפקק הצריכה נעה בין 50 ליטר ל 0 ק"מ לבין 15ק"מ לליטר תלוי ברכב ובפקק.

לרוב מצב נסיעה הכי חסכוני כ90 קמש במישור , תלוי ברכב כמובן.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...