Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני חדש בפורום ורציתי לקבל עצה בקשר לרכב חדש.

ההתלבטות היא בין המכוניות הנ"ל:

פולקסווגן פולו

סוזוקי סוויפט

סובארו B3

מאזדה 2

דייהטסו סיריון

בקיצור סופר מיני.הרכב צריך להיות אוטומט ולא ידני.

אם יש עוד רכב בסגנון הזה שמומלץ אשמח לשמוע חוות דעת.

תודה .

פורסם

B3 היא משפחתית קומפקטית בדומה למאזדה 3 ופורד פוקוס, ולא סופר מיני.

פולקסוואגן פולו עומדת להיות מוחלפת לכן כדאי להוריד אותה (או לחילופין לחכות לדגם החדש שאמור להגיע בקרוב).

סוזוקי סוויפט רכב מעולה, אבל כבר קצת מיושן ולא עומד ברף הבטיחות שמציעה המאזדה 2 למשל.

מאזדה 2 רכב טוב אך הפלסטיקה בפנים מצועצעת ולא איכותית, ובכלל הרכב עצמו קטן למדי.

דייהטסו סיריון לא עומדת כיום בתחרות עם שום רכב מלבד השברולט אוואו לדעתי.

תוסיף למשוואה את השקודה פאביה והסיאט איביזה שעדיפות לדעתי על כך הרכבים שהעלת.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

B3 אינה סופר מיני ואם אינך צריך את הגודל, הייתי מוותר.

מועמדת חשובה שאינה נמצאת ברשימת שלך - ואני חושב שהיא היתה הנבחרת שלי - סקודה פביה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם אני חשבתי בכיוון של האיביזה החדשה, ולבסוף החלטתי לרכוש מאזדה 2.

זאת לאחר שהצגתי בפני סוכני סיאט את הדילמה שלי בנוגע למכירת הרכב בעוד 3-4 שנים והם בעצמם היו כנים ואמרים "מאזדה יותר שכירה, אבל מאזדה לא נותנים לך איבזור כזה וגג פנורמי".

למרות שהסוכנת בסיאט הייתה מאוד נחמדה ואדיבה, אמרתי לה שאני מעדיף להפסיד גג פנורמי, ובתמורה להבטיח לעצמי שאמכור את הרכב במחיר מצוין וכמה שיותר מהר כשארצה. (עם הכסף שארוויח אוכל לקנות רכב קצת יותר אמין מסיאט, עם ככה קצת יותר יפה).

זו דעתי האישית בלבד.

פורסם

קח את שלושת השרשורים האלה שדנו פחות או יותר ברכבים שאתה מחפש כולם מהימים האחרונים

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=271454

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=270969

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=270003

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
גם אני חשבתי בכיוון של האיביזה החדשה, ולבסוף החלטתי לרכוש מאזדה 2.

זאת לאחר שהצגתי בפני סוכני סיאט את הדילמה שלי בנוגע למכירת הרכב בעוד 3-4 שנים והם בעצמם היו כנים ואמרים "מאזדה יותר שכירה, אבל מאזדה לא נותנים לך איבזור כזה וגג פנורמי".

למרות שהסוכנת בסיאט הייתה מאוד נחמדה ואדיבה, אמרתי לה שאני מעדיף להפסיד גג פנורמי, ובתמורה להבטיח לעצמי שאמכור את הרכב במחיר מצוין וכמה שיותר מהר כשארצה. (עם הכסף שארוויח אוכל לקנות רכב קצת יותר אמין מסיאט, עם ככה קצת יותר יפה).

זו דעתי האישית בלבד.

קצת לא קשור לדיון,

אבל יכולת לקנות גם מאזדה 323 שנת 95 והיית חוסך עוד יותר כסף.

emotion of motion

פורסם

לדעתי המשוואה האמיתית צריכה להיות בין מכוניות שנחשבות למודרניות כיום, כדי שגם אחרי חצי שנה שתקנה הן עדיין יחשבו כמודרניות\ ממוצעות ולא מיושנות... האופציות שהייתי נותן לך הן:

יונדאי I20 - שיפור גדול ביחס לגטס ומנוע חזק בגרסת 1.6 ואבזור עשיר ביותר.

סיאט איביזה - מכונית עם הרבה סטייל, תיבת DSG, אבזור רב בגרסה הבכירה אבל יותר יקרה מהסקודה פאביה עליה היא מבוססת.. עלות אחזקה יקרה.

סקודה פאביה - גם מכונית עם הרבה סטייל בעיקר עם הגג הלבן (מפתיע מסקודה), איכות בתא הנוסעים אומרים שהיא קצת ירודה, אבל האבזור בגרדסה הבכירה נדיב מאוד ואם אני לא טועה יותר זולה מהסיאט.

פורד פיאסטה - לדעתי הכי יפה מבין הסופרמיני, בטיחות כמו שאין באף קטנה אחרת בקטגוריה, לפי ביקורות המנוע המיובא קצת לא סוחב, אם חשובה לך זריזות היא לא תהיה המובילה..

מאזדה2 - כבר חרושה בכל פינה, לדעתי זה מוריד מהרצון לקנות אותה, זריזה, בטיחותית, בכללי חבילה כוללת טובה אבל לא מצאתי משהו שהיא מצטיינת בו.

הבחירה שלי מבין אלה היא בין הI20 לפיאסטה, הI20 תעניק חבילה כוללת טובה עם מנוע חזק יותר אך צריכת דלק גבוהה יותר. אם לא חשובה לך הזריזות והביצועים אז לך על הפיאסטה, אם זריזות כן חשובה אז לדעתי הI20 תעשה עבודה יפה מאוד עם מנוע 1.6 ו120 כ'ס וגם לI20 יש מרווח פנימי עדיף מהפיאסטה.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
  • תוכן חדש...