Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברה.

אני מחפש מקום חמוד לעשות על האש שיהיה אפשר להביא את האוטו למקום(לא חניון ליד) באיזור מרכז.

אשמח לתגובות,מי שמכיר

תודה מראש!

פורסם

הייתי ביום שישי בעל האש בפארק קנדה (יער איילון) ליד מחלף לטרון. אחלה מקום וניתן להכניס את הרכב לכל מקום שתרצה.

פורסם

בן שמן

חורשים

רק שמור על היער נקי אח"כ !

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

פארק מקורות הירקון. כניסה בתשלום אבל עונה על הקריטריונים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אם תרחיק טיפה צפונה, אז יש לך את פארק השרון, פארק נחל אלכסנדר (המוצלח מבינהם, תיכף אסביר למה), ופארק נחל חדרה.

הבעיה היא שבפארק השרון ונחל חדרה בשבת אין מקום לשים גפרור. לגבי אלכסנדר - אם אתה מביא מנגל, שולחנות וכיסאות משלך, אתה יכול להתרחק יותר לכיוון היער, ואז תמצא מקומות מבודדים ושקטים. ולא, לא צריך 4X4 כדי להגיע אליהם, כמעט כולם נגישים בפרייבט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למה לא תעשה כמו תל אביבי הגון

עולה על המדרכה ועל הדשא מול תחנת רכבת ארלוזרוב:-)

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...