Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבתא שלי נוסעת לניו-יורק בעוד שבוע, ועלתה בי ההתלבטות בין שני סטים של אוזניות:

אוזניות IN-EAR - של BOSE (כ90$)

ואוזניות ביתיות של סנהייזר HD595 (בין 180-200$)

קצת רקע על ההתלבטות:

אני מחשיב את עצמי כאודיופיל, יש לי שני סטים של אוזניות של AKG, ואני לא מסוגל לשמוע איתם יותר (K26P, ו324 IN EAR) כי הם צורמים לי.

המוזיקה שאני מקשיב הינה מגוונת ביותר (מרוק כבד, דרך ג'אז, לאלקטרוני וכו').

הבעיה הכי גדולה היא בתחום הרוק, שמעט מאוד אוזניות מצליחות לנגן אותו בצורה הולמת בלי "לנסר" לי את האוזניים.

השימוש של האוזניות יהיה אך ורק על נגן COWON A3 שלי. (בלי מגברים או מערכות ביתיות)

אני מקשיב למוזיקה רק בפורמטי LOSSLESS (כמו FLAC וAPE).

השימוש המרכזי באוזניות יהיה בנסיעות יומיומיות ארוכות באוטובוסים (צבא, מה לעשות).

שמעתי את שני הסטים של האוזניות בהזדמנויות שונות ושניהם מצויינים.

אם כי אני לא ערכתי מבחן של אחד מול השני, ואני לא יודע אם האוזניות הקטנות אכן יספקו את הסחורה כמו הגדולות.

ועכשיו אני יושב ושובר את הראש איזה אוזניות עדיף לי לקנות.

בבקשה תעזרו לי להגיע לאיזושהי החלטה חכמה!

הצעות/המלצות - או אולי מישהו שיש לו את שני הסטים יוכל להגיד לי מה עדיף לקחת (בהתחשב בקריטריונים שהעלתי).

הכל יתקבל בברכה!

תודה!

בברכה!

יונתן.

פורסם

הHD595 - אכן (גם להפתעתי) נשמע מצויין על הA3 ללא מגברים.

בדקתי GRADO, וממש לא התלהבתי (הן גם לא יושבות לי נוח על הראש).

STAX לא יצא לי לשמוע.

עוד דעות יתקבלו בברכה!

בברכה!

יונתן.

פורסם
ה HD595 מתאים ל- A3 ללא הגברה?

.

שאלה במקום!

יש לוודא שקונים אזניות שלא צריכות הגברה ייעודית או כזו שיותר טובה ממה שנגן נייד יכול לספק. אני משתמש שנים ב-Koss Porta Pro (דגם שכמעט לא התעדכן שנים. מצד שני, כל התעשייה לא חידשה כלום 30 שנה...). לאיכות של נגן נייד לטעמי הן מספקות. החיסרון העיקרי שלהן הוא שהן לא אטומות (גם לא אוטמות לך את האוזן וגם לסביבה). אםשר להשיג בארץ בסביבות ה-200+ ש"ח.

אם האוזניות של Bose נשמעות כמו הרמקולים שלהם - להתרחק...

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2108845,00.asp

http://www.goodsound.com/equipment/kossksc50_sennmx400_kossportapro.htm

http://ecoustics-cnet.com.com/headphones/koss-portapro-headphones/4505-7877_7-32897197.html?subj=Koss+PortaPro+Headphones&tag=feed&part=ecoustics-cnet

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפי המבחן בוז מול סטקס הן דווקא נשמעות טוב יותר מהרמקולים.

STAX מתמחה באוזניות אלקטרוסטטיות בעלות אסטרונומית , האזוניות שנבחנו בקישור נמכרות במחיר שפוי של 240$

אלא שהחסרון בגישה האלקטרוסטטית נשאר : חולשה בסעיף הבאסים.

פורסם

האמת שאני ניסיתי הרבה אוזניות לפני שקניתי את שלי

בדקתי גם אוזניות בטווחי מחירים של 1000+

ולדעתי האוזניות yamaha monitor rh 5ma הם אלה שמנגנות מצויין כל מוזיקה, קניתי אותם בכלי זמר והם מאוד מוצלחות

מחיר של 350 שקלים ועולות פי כמה על הרבה סוגים של אוזניות

בלי פלצנות אוזניות לאולפנים מאוד מאוזנות (מוניטור)

אוזניות בתוך האוזן אני מסתפק בסנהייזר CX300

הימאהה מאוד יפתיעו אותך

פורסם

אהלן...

לי יש סנהייזר HD497 וגם 595. (או 600, אני לא זוכר).

שתיהן עובדות מצויין ללא הגברה גם עם נגני MP3 עם בטריה אחת!

שים לב - ל-595 יש בעיה - חסר בס. אני אישית, מעדיף את ה-497 אפילו שהן יותר זולות!

אגב - האוזניות היו אחת הקניות הטובות שעשיתי. כל פעם שהייתי נוסע לבסיס - כמו ללכת להופעה! אף אחד לא הבין למה אני היחיד שלא שבוז ב-9 בבוקר ומגיע עם חיוך :lol:

• תוכן חדש...