Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין שום פגיעה בכינרת או בכל מקור מים אחר.

אותה כמות מים מוזרמת לתוך המזרקה גם היא חצי ריקה, ואותה כמות מוזרמת מהמזרקה לביוב, גם אם היא חצי ריקה..

סרטונים משנה שעברה

פורסם

לתל אביבים כבר אין מה לעשות עם עצמם .

מלחמת מים , יסלחו לי כולם , ואני לא יפה נפש או משהו , אבל שילדים יראו את זה אותם לא מעניין אם זה יותר מים שבזבזו או פחות שבזבזו - מה שהם יראו זה שמים זה משחק ועוד משחק מגניב ולדעתי זה לא דבר חינוכי במצב המדינה שלנו ועיריה או גוף רשמי כזה או אחר לא צריכים לתת יד בזה.

הפיתרון לחיסכון מים הוא בעיקר בחינוך לטווח ארוך - אירוע כזה לדעתי מזיק למסר הזה והוא לא במקום.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בדיוק אותה הכמות אומר בדיוק אותה הכמות..

למזרקה מוזרמים באופן קבוע כמות מסוימת של מים, וגם באופן קבוע מוזרמים ממנה לביוב.

המזרקה לא שומרת על גובה מסוים של מים.

פורסם
בדיוק אותה הכמות אומר בדיוק אותה הכמות..

למזרקה מוזרמים באופן קבוע כמות מסוימת של מים, וגם באופן קבוע מוזרמים ממנה לביוב.

המזרקה לא שומרת על כמות מסוימת של מים.

ומה עם המים שיגיעו לרצפה מחוץ למזרקה?

משהו צריך לפצות עליהם בתוך המזרקה לא? כדי שכמות המים במזרקה תישאר קבועה.

אנשים לא יכולים להשקות את החצרות, לשטוף את המכוניות, ואתם זורקים מים לפח.

!AWDSOME

פורסם

Caveman, אף אחד לא צריך לפצות עליהם.

כמות המים במזרקה איננה קבועה!

אני לא רוצה להכנס לכל עניין ה"חסכון במים", אבל בגדול אני רק אומר שלהפיל על האזרח מגבלות כאלה ואחרות כאשר הבעיה נמצאת במקום הרבה יותר גבוה, איננה פתרון.

פורסם

הסיסמה הזו של אותה כמות מים עוברת במזרקה זה יפה וטוב והיה מאוד חמור אם זה לא היה המצב .

אבל , ויש פה אבל גדול -

תנסה לחשוב קצת מעבר למשקפיים של תל אביב מגניב שעושה מלחמת מים כי זה כיף והוא זורם והכל נחמד.

תנסה לחשוב קצת מלמעלה , תנסה לחשוב בתור הורה ו\או מחנך , תנסה לחשוב איך האירוע הזה נראה ואז אולי תבין שהמשמעות של האירוע היא פשוט לא במקום בסיטואציה של המדינה שלנו.

פיתרון למשבר המים הוא לא רק המשמעת מים של כל אחד מאיתנו במישור האישי שלו אלא גם ובעקיר מחייב חינוך לתרבות צריכה לדור הבא אחרת לא עשינו כלום. ובעניין החינוך , לעשות אירוע של התזות והשפרצות ולצייר אותו כדבר מגניב ושמי שמשפריץ הכי הרבה הוא מנצח זה מסר הפוך לילדים ובכלל בנוגע למים.

יותר מזה, צר לי לראות את תגובתך האחרונה :

אני לא רוצה להכנס לכל עניין ה"חסכון במים", אבל בגדול אני רק אומר שלהפיל על האזרח מגבלות כאלה ואחרות כאשר הבעיה נמצאת במקום הרבה יותר גבוה, איננה פתרון.

עם גישה כזו לא נגיע רחוק . צר לי ידידי , אבל זה תשובה של אדם לא בוגר. האם בזה שגוף כזה או אחר לא מתנהג בצורה נכונה נותן לך את הלגיטימציה לפעול בצורה שלילית גם כן ?!

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

די, תפסיקו להיות המלאך הלבן! תחסכו מים בשקט ותשלמו כנסות בשקט!

המדינה מז**נת אותנו בכנסות, מסימים ואנחנו אוכלים הכל! תראה מה הולך בראשון לציון מערב בשעות הצהריים, הדשא נשרף מרוב המים בשמש! מישהו אומר משהו, לא! מישהו משלם על זה? כן, אנחנו! וכולנו שותקים כי כולם יודעים שכלום לא ישתנה. המושחטים יעשו מה שטוב להם ומה שטוב לכיס של הדוד והבן דוד שלהם! :|

פורסם

אנשים! לא צריך להגזים! זה לא מה שישנה את רמת המים בכינרת!

ממשלת ישראל פתחה קומפיין הסברתי על חיסכון במים-כלומר הסברה לתושבים שצריך לחסוך במים.

אבל כולם שוכחים,שכל התושבים בישראל צורכים רק 30% מכל המים!

רוב המים הולכים למשק,מפעלים,חקלאות,צה"ל וכו'.

ואני לא צריך להסביר לכם האם איפשהו בצה"ל או במפעלים חוסכים במים.

וד"א אני לא תומך של האירוע הזה,פשות צריך לקחת דברים בפרופורציה!

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

המדינה מז**נת אותנו בכנסות, מסימים ואנחנו אוכלים הכל! תראה מה הולך בראשון לציון מערב בשעות הצהריים, הדשא נשרף מרוב המים בשמש! מישהו אומר משהו, לא! מישהו משלם על זה? כן, אנחנו! וכולנו שותקים כי כולם יודעים שכלום לא ישתנה. המושחטים יעשו מה שטוב להם ומה שטוב לכיס של הדוד והבן דוד שלהם! :|

זה שלא כולם מתנהגים כראוי נותן לך פטור מאחריות על מעשיך ?

השינוי צריך להגיע גם מהדרגים הגבוהים שהם רחוקים שנות אור מלהיות צדיקים אבל גם מכל אחד מאיתנו , לצערי קיום מלחמת השפרצות במרכז העיר הוא אירוע שלטעמי לא צריך להתקיים .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

באותה מידה אפשר לדון גם בנחיצות הבריכות העירוניות שמבזבזות הרבה יותר מים בכל שנה או בעצם הפעלתן של מזרקות נוי בשנים יבשות אלו.

השבוע קראתי בעיתון שמשאית פגעה בברז כיבוי אש בבני-ברק וגרמה לגייזר מלאכותי. לקח לעובדי העירייה משהו כמו חצי שעה להגיע למקום ולסגור את הברז ואת כמות המים שבוזבזה שם אף אחד לא יחזיר (כולל נהג המשאית שכנראה ישלם על הנזק+עלות המים).

כמות המים שתבוזבז במלחמת מים כזאת זניחה לעומת כמויות המים שמתבזבזות על כלום בכל יום. זה לא מה שיגרום למצוקת מים. זיהום מי התהום, אי פיתוח מקורות מים אלטרנטיביים וניהול לקוי של משק המים - דווקא כן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
Caveman, אף אחד לא צריך לפצות עליהם.

כמות המים במזרקה איננה קבועה!

אני אסביר את עצמי בצורה מפורטת יותר.

במזרקה יש X כמות מים. הכמות הזו נשמרת כל הזמן על ידי המשאבות. המזרקה מאבדת מים בד"כ כי זו לא מערכת סגורה. למשל, חום יאדה חלק מהמים. באופן כללי השאיפה היא שכמות המים במזרקה תמיד תהיה שווה לX.

כאמור, כל איבוד מים, צריך להיות מפוצה על ידי המשאבות שיכניסו מים למזרקה.

אם אתה תבוא לשם, עם חבר, ודלי מים, ותהנו לכם בכיף, המים שישפכו מחוץ למזרקה (וישפכו מים החוצה), יובילו לחוסר איזון במערכת. מה שאומר שהמשאבות ישאבו עוד מים כדי לפצות על זה.

שורה תחתונה, בזבזתם מים סתם.

אני גם נגד המיסים והקנסות, ודוגל בבניית מתקני התפלה נוספים, אבל האירוע המטופש הזה הוא ביזיון ותו לא.

!AWDSOME

• תוכן חדש...