Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונית חמה, מעניינת ורלבנטית מאד לישראל היא המגאן RS החדשה, שתושק במהלך הקיץ הזה. עד כה נחשפו רק מספר מוגבל של צילומי עיתונות וצילומים מהצגתה בתערוכת ז'נבה האחרונה - וכולם מציגים את המכונית בצבע אחד בלבד, צהוב.

 

בקישור הבא, מפורום בריטי, ניתן לראות מספר צבעים - וכן כיצד נראית המכונית באור יום, טבעית, מחוץ לזרקורי התערוכה או לסביבת צילום מבוימת. לדעתי היא מרשימה ומיוחדת - מתחרה פאנקית משהו לשירוקו - מבחינה עיצובית.

 

התמונות בעמודים 1,8

 

http://www.meganesport.net/community/showthread.php?t=31020

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

היא נראת מדהים.

לא חשבתי שתקום לשירוקו מתחרה מבחינה עיצובית כל כך מהר.

התלבטות קשה, עכשיו רק צריך כ200K ש"ח מיותרים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא ייאמן - פשוט מדהימה..

מגאן הפעם התעלו על עצמם עם העיצובים המגושמים שהיו להם לפני כן.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

ראיתי בספרד כמה מגאן קופה (לא RS) והרכב נראה מעולה. עיצוב מושך עין, פרופורציות נכונות ולא מנסה למשוך תשומת לב בכח (ע"ע פיג'ו והגריל המכוער שלהם). גם המגאן III הרגילה נראית טוב למרות שלא ייחודית כמו שהמגאן II היתה.

פורסם

חזית- יפה מאוד

פרופיל- נראית מעולה!

מאחור- אוי ואבוי

 

למרות שצריך לקבל החלטה סופית אחרי שרואים את הרכב המציאות, אני חושב שהשירוקו יפה יותר.

גם מהתמונות של השירוקו לא מאוד התלהבתי, אבל במציאות היא מוצלחת הרבה יותר...העיצוב שלה זורם יותר מהעיצוב של המגאן.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

 

 

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני דווקא חושב שמאחור היא נראית מעולה.

בגדול היא באמת נראית מעולה, אבל אני לא חושב שמגיעה לרמת השירוקו, שהוא בהחלט אחד הרכבים העממיים היותר יפים שעלו לכביש בזמן האחרון.

172

פורסם
חזית- יפה מאוד

פרופיל- נראית מעולה!

מאחור- אוי ואבוי

 

למרות שצריך לקבל החלטה סופית אחרי שרואים את הרכב המציאות, אני חושב שהשירוקו יפה יותר.

גם מהתמונות של השירוקו לא מאוד התלהבתי, אבל במציאות היא מוצלחת הרבה יותר...העיצוב שלה זורם יותר מהעיצוב של המגאן.

 

אני חושב בדיוק הפוך.

מקדימה - אוי ואבוי.

מאחור - יפה מאוד.

emotion of motion

פורסם

אתה איש של תחת, כספר הוא איש של ציצים :)

אכן מבחן המציאות יהיה המילה האחרונה.

גם האיביזה שנראתה לי מכוערת בתמונות, התגלתה להיות פנינה אמיתית בגרסת השלוש דלתות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ מחדש את הנושא. המכונית תושק לעתונות הבינלאומית באוקטובר, מעט מאוחר מהמתוכנן והמכירה באירופה תתחיל במקביל.

 

בינתיים, הוזמנו מספר עתונאים צרפתיים להתרשם מהמכוניות על מסלול. לפניכם התמונות והוידאו מעוררי התיאבון. למכונית האדומה חבילת המתלים הסטנדרטית ל-RS, לכסופה מתלי CUP עם דיפ' מוגבל החלקה.

 

http://www.leblogauto.com/2009/07/nous-avons-roule-dans-la-nouvelle-renault-megane-rs.html

עם רגל בחוץ... :beerchug:

×
×
  • תוכן חדש...