Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע נחנק!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע בערך נהגתי ברכב ולפתע הוא נחנק לי באמצע הנסיעה. מה זה נחנק, התחיל לקרטע כשלחצתי על הגז , ואז לפתע נכבה.

עצרתי את האוטו בצד, התנעתי מחדש והבעיה נעלמה.

אחרי כמה ימים , שוב אותו סיפור. נוסע.. .. מעביר הילוך , מחט הסל"ד נופלת , ואז שוב אני לוחץ על הגז הרכב מתחיל לקרטע , נחנק ונכבה.

מדבר בפונטו HGT רגילה וסטנדרטית. מה יכולה להיות הבעיה? חיישן? וסת סל"ד?

חייב עזרה..

ביי

רבים השניים מן האחד.. מה.. לא?

פורסם

יתכנו כמה סיבות לתקלה. ראשית, באם לא הוחלף מזמן מסנן דלק יש להחליפו. באם תמשך הבעיה לפרק ולבדוק מצתים או להחליפם. באם עדיין תמשך הבעיה אז יש לבדוק לחץ וספיקת משאבת הדלק. באותה הזדמנות לבדוק באם חיישן נמ"ע וסל"ד מחוזק היטב וברגיו אינם חופשיים. דרך אגב, פונטו HGT אינו רכב סטנדרטי. :idea:

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

יכול להיות שמסיבה מסויימת נקטעת אספקת הדלק...

זה בדיוק מה שקורה כשאני מתניע את האוטו שלי בלי ללחוץ על הקודן... זה מתניע ואחרי כמה שניות זה מנתק את אספקת הדלק, יש נפילת סל"ד והמנוע נכבה.

באמת הייתי בודק משאבת דלק ופילטר דלק כמו שאמר רפי.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

לגבי טיפולים, הרכב עובר טיפול כל 5000 ק"מ, החלפת פילטרים והכול. ככה שזה אמור להיות בסדר.

לגבי הקוד של המכונית, הרי אם ישנה בעיה כזו-חשמלית לכל הפחות, הרכב אמור לנסוע כמה שניות ואז להיתקע.

לגבי שאר הרכב הוא במצב טיפ-טופ. ממש. מה לגבי המחשב של המכונית? יכול להיות שיש בעיה שם?

פורסם

דיברו פה על הקוד. נזכרתי שאכן לפני כמה שנים שנהגתי ברכב , הופיע הסימן של הקוד בתצוגה [בפיאט זה בתצורת מפתח צהוב כזה] והרכב פשוט נכבה לגמרי. אני מציין זאת כי אני מכיר בעיות אחרות [לא עם הרכב הזה] כמו בעיות בהצתה וכו. אבל משהו פה לא נראה לי..

יכול להיות פלאג דפוק?

פורסם

אני מניח שכל דבר אפשרי בייחוד ברכבים עם הזרקה וכו. אבל אל תשכח שזה קורה לאחר זמן מסוים-בצורה פתאומית , נפסקת הזרימה של הדלק , והרכב כבה.

מעבר לעניין הקודן..ייתכן ומדובר בבעיה חשמלית גדולה יותר?

מה עוד יכול להיות??

פורסם

לצרכי בדיקה מעמיקה של מע' ההזרקה/הצתה על חיישניה ומחשב נהול המנוע יש להכנס למוסך מורשה היבואן שלו יש את מחשב האבחון של פיאט ("אקזמינר"), ידע, שרטוטי המערכות וספרות טכנית מתאימה.

אם תרצה הכוונה למוסכים המרכז אוכל להפנותך.

בברכה - רפי לין :idea:

• תוכן חדש...