Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חציה של מדרכה זה מצב שבו אתה נוסע על הכביש ונכנס לחניה של הבית שלך, כאשר בין הכביש לחניה יש מדרכה.

במצב הזה, אתה למעשה נוסע עליה. כאמור, נסיעה על מדרכה היא אסורה, אולם אם אתה עושה זאת במטרה לחצות אותה כדי להגיע לחניה, אז לא עברת על שום חוק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני בטוח שרובכם כבר למדתם להכיר את שנאתי לרוכבי המכסחות דשא בתל אביב, אבל זה כבר שובר את כל השיאים ואין אף אחד שלא יסכים איתי הפעם.

היום, בסביבות השעה 14:25 נעמדתי ברמזור אדום ברחוב תוצרת הארץ פינת דרך השלום (איפה שמירס, מסעדת קליפורניה, מגדלי תל אביב). בזמן שאני עומד ברמזור אדום מלא, לא פחות מ-3 רוכבי קטנועים פשוט שמים ז' ופונים להם בחופשיות כאילו כלום לא קרה. ולא הכביש לא היה פנוי. אחד מהם כמעט (אני עוצר את עצמי כאן) נכנס ברכב.

איך קיבינימאט הם מרשים את זה לעצמם?!

אתם גם חותכים אותי ונכנסים לי בין הגלגלים כמעט כל הזמן, אתם גם עומדים באמצע הכביש בזמן רמזור אדום (מסתבר שצריך אשכרה להגיד תודה שאתם גם עומדים ברמזור אדום), גם נוסעים על המדרכות ומעברי חציה ועושים טרור להולכי רגל, נוסעים נגד התנועה ברחובות חד סטריים. ועכשיו נסיעה באדום מלא וברור.

יופי. דארווין יעשה את עבודתו טוב ואתם תמשיכו לבכות ש"נהגי הפחיות לא מבינים אותנו".

שרשור חסר טעם.

אתה יכול באותה מידה לפתוח שרשור שנמאס לך מהשחיתות במדינה, שחם פה מידי בקיץ, שנמאס שילדים מתים בצבא, שהמיסים גבוהים מידי ובכלל שחרא פה במדינה.

זאת המדינה שלך, מה יש להתלונן כ"כ הרבה ?

והכי חשוב, תעלה על דו"ג קצת. אלף הסברים פה לא ישכנעו אותך כמו קצת ניסיון של קטנוע בת"א.

אתה חי בתפיסה שעם דו"ג אפשר לנסוע כמו עם מכונית וכאן הטעות שלך, זה לא אפשרי.

כל פעם שאני מנסה לרכוב כמו מכונית ולהאט לקצב של הרכבים סביבי אני נקלע למצבים מסוכנים.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אני מסכים עם גרשון,

זה כמובן לא כולל נסיעה באדום אבל כל דו"ג יעדיף לעמוד בתחילת הצומת ולא בין שתי רכבים אפילו עם צריך לעמוד על מעבר החציה או לפניו.

כמו כן אסור(!) לסוע במקביל לרכב כי פשוט הנהגים לא מסתכלים לצדדים כשעוברים נתיבים.

יש עוד מלא דוגמאות אבל בסופו של דבר כל ד"וג יעשה את מירב המאמצים כדי לצאת מתנועת המכוניות ולסוע בניחותה מבלי לפחד שאיזה פחית תפגע בך

Y'all pop the trunk, I pop the hood - Ferrari

;)

פורסם

איני מסכים עם גרשון המשפר.

אתה כן יכול לפתוח שרשור ב"אוף-טופיק" על זה שנמאס לך מהשחיתות במדינה וכו', וכל זה בגבולות הטעם הטוב.

לעניין השרשור - התופעה נפוצה יותר אצל רוכבי הדו"ג (כמובן לא אצל כולם), אבל כבר ראיתי גם מכוניות שחוצות צומת באור אדום מלא (ולא "גנבו" את האור הצהוב) במין נונשלנטיות כזו, שחושבים שלא יכולים לגרום נזק, וזה כאילו ממש לא מעניינם רמזורים אדומים.

כ"כ קיימת התופעה של דו"ג ש"לא יכולים להמתין באור אדום" ומוצאים קיצור דרך המדרכה, או משהו בסגנון.

זה מרגיז, ויותר מכך - זה מסוכן ומסכן אחרים (אם על עצמם הם לא מרחמים...?)

אני רק מקווה שייתפסו כמה שיותר עבריינים, וייענשו.

alfa 156 2.5.

פורסם

זה אולי נכון שאי אפשר לנסוע עם דו"ג כמו במכונית, אבל בין זה לבין מה שקורה בפועל יש הבדל עצום. להרבה רוכבי אופנועים/קטנועים פשוט אין פחד. אני יודע בוודאות שאם הייתי נוסע על דו"ג הייתי מפחד לעשות הרבה דברים ממה שרובם עושים.

פורסם

אני חייב לציין שבתופעה הזאת לא נתקלתי.

אבל אם להגיד את האמת, כשאני רוכב על אופניים בכביש אני לא תמיד עוצר באדום. אם הצומת פנויה אני מעדיף לנצל את זה כדי לברוח כמה שיותר קדימה, כך לנהגים יהיה זמן להתכונן כשהם מתקרבים אלי ולהאט / לקחת קצת שמאלה.

אגב על אותו משקל של השירשור הזה אני יכול לספר על חוויותי בתור רוכב אופניים:

רכבים שיוצאים בכוונה לנתיב הנגדי כשהכביש ריק לגמרי רק כדי להוריד אותי לשוליים.

רכבים שנצמדים ימינה בכוונה גם כשהנתיב ליד פנוי.

יריקות, צעקות.

זריקת חפצים - מעבר לעלבון שבדבר, פחית קולה שפוגעת לך בגב במהירות 80 קמ"ש זה כאב משתק וגב כחול לשבועיים.

אין מה לעשות, יש במדינה שלנו אנשים ויש בבונים - הם לא שווים התיחסות

פורסם

אם הם עוברים באדום מלא, זה אומר שאפשר להכנס בהם ואז לתבוע את הביטוח שלהם על להחליף את הטמבון שהיה משופשף גם ככה?

אחלה!

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

לפותח השירשור, אתה לא יכול לקבוע שכל רוכבי "מכסחות הדשא" מבצעות עברות כאלו חמורות על פי סטטיסטיקה שהגעת אליה משלושה רוכבי קטנוע ברמזור.

אם נהג נוסע ברכב כמו שלך( ניצא מנקודת הנחה שזאת מאזדה 3 לצורך העניין ) ועובר באדום וחבר אחר שלו גם עובר באדום עם מאזדה 3 אז זה אומר שגם אתה עושה זאת?

צריך להפסיק עם התפיסה הזאת על רוכבי קטנוע, בתל אביב אני יודע יש המון רוכבים כאלה אבל זה בגלל שגם יש אחוז גבוה מאוד של רוכבים בתל אביב (שד"א לא פעם ולא פעמיים ראיתי בת"א רוכב קטנוע שנוסע כחוק וכמעט מועף מהכביש על ידי ""פחית"")

את הסטטיסטיקות שלך תשמור בבקשה למינה צמח. ילד בן 16 עם עוד שתי חברים שעוברים באדום לא מייצגים את כל הרוכבים בארץ! ובטח שלא חבורה של ילדים על 50סמ"ק!(50 סמ"ק עושה באמת רעש של מכסחת דשא - סמ"ק מעל 50 לא עושה רעש כזה עם כל הכבוד לידע שלך במכונאות).

ובקשר לדעה שלך שרוכבי קטנוע הם ערסים, בתל אביב תמצא הרבה מאוד מנהלים בכל מיני עבודות שמעדיפים להתנייד באמצעות קטנוע 250 סמ"ק מאשר לעמוד ברכב כל רמזור במשך שלוש ירוקים כי מישהו/מישהי עדיין לא סגורים על איזה רמזור הם צריכים להסתכל בצומת.

נ.ב

מקור המילה ערס הוא סרסור או "רועה זונות" בערבית, והגינונים אשר יוחסו לסרסורים התאימו לסוג מסוים של אנשים: בעלי רקע עברייני, תושבי שכונות רוויות פשע, בעלי חזות חיצונית מצועצעת, עטויים צמידי זהב ("גורמטים") ושרשראות מוזהבות, דוברים שפה עילגת, לא משכילים, ופעמים רבות נוהגים באלימות מילולית ופיזית.

קשה לי להאמין שהצלחת לנהל שיחה עם רוכבי הקטנוע שדיברת עליהם, לראות את התיק הפלילי שלהם, לדעת מה הכתובת שלהם או איזה השכלה יש להם אבל אני כן בטוח שאם היית קורא בשמות האלה אז היית מגלה רקע עברייני.

הדבקת סטראוטיפים זו גם לא תכונה "נעלה".

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

אין שום הצדקה בעולם לעבור רמזור באור אדום, ואין קשר לשאלה האם זה מעלה או מוריד את רמת הסיכון של רוכב הקטנוע (וזה בכלל מעלה אותה).

להתקדם בזהירות לראש הטור כשכל השאר עומדים - כן.

לעבור לשוליים כשהכביש עמוס - כן, ואפילו המשטרה מכירה בתועלת שבכך.

חציית צומת באור אדום - חס וחלילה!!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ובקשר לדעה שלך שרוכבי קטנוע הם ערסים, בתל אביב תמצא הרבה מאוד מנהלים בכל מיני עבודות שמעדיפים להתנייד באמצעות קטנוע 250 סמ"ק מאשר לעמוד ברכב כל רמזור במשך שלוש ירוקים כי מישהו/מישהי עדיין לא סגורים על איזה רמזור הם צריכים להסתכל בצומת.

מקור המילה ערס הוא סרסור או "רועה זונות" בערבית, והגינונים אשר יוחסו לסרסורים התאימו לסוג מסוים של אנשים: בעלי רקע עברייני, תושבי שכונות רוויות פשע, בעלי חזות חיצונית מצועצעת, עטויים צמידי זהב ("גורמטים") ושרשראות מוזהבות, דוברים שפה עילגת, לא משכילים, ופעמים רבות נוהגים באלימות מילולית ופיזית.

קשה לי להאמין שהצלחת לנהל שיחה עם רוכבי הקטנוע שדיברת עליהם, לראות את התיק הפלילי שלהם, לדעת מה הכתובת שלהם או איזה השכלה יש להם אבל אני כן בטוח שאם היית קורא בשמות האלה אז היית מגלה רקע עברייני.

הדבקת סטראוטיפים זו גם לא תכונה "נעלה".

איך נפלת עליי עם זה? אני לא קראתי לאף אחד פה ערס. ככה שלפני שאתה מתלהם, תבדוק טוב טוב למי אתה מגיב ואת מי אתה תוקף.

לפותח השירשור, אתה לא יכול לקבוע שכל רוכבי "מכסחות הדשא" מבצעות עברות כאלו חמורות על פי סטטיסטיקה שהגעת אליה משלושה רוכבי קטנוע ברמזור.

אם נהג נוסע ברכב כמו שלך( ניצא מנקודת הנחה שזאת מאזדה 3 לצורך העניין ) ועובר באדום וחבר אחר שלו גם עובר באדום עם מאזדה 3 אז זה אומר שגם אתה עושה זאת?

צריך להפסיק עם התפיסה הזאת על רוכבי קטנוע, בתל אביב אני יודע יש המון רוכבים כאלה אבל זה בגלל שגם יש אחוז גבוה מאוד של רוכבים בתל אביב (שד"א לא פעם ולא פעמיים ראיתי בת"א רוכב קטנוע שנוסע כחוק וכמעט מועף מהכביש על ידי ""פחית"")

את הסטטיסטיקות שלך תשמור בבקשה למינה צמח. ילד בן 16 עם עוד שתי חברים שעוברים באדום לא מייצגים את כל הרוכבים בארץ! ובטח שלא חבורה של ילדים על 50סמ"ק!(50 סמ"ק עושה באמת רעש של מכסחת דשא - סמ"ק מעל 50 לא עושה רעש כזה עם כל הכבוד לידע שלך במכונאות).

אני לא מתיימר להביא פה עובדות או סטטיסטיקות, אני מביא את הדברים כמו שאני רואה אותם. וכמו שכל חבריי הנהגים בצה"ל רואים אותם (ושוב, אני מתכוון פה לנהגים שאני מכיר ודיברתי איתם על זה).

וכן, אני רואה המון, המון רוכבי דו"ג ששמים ז' על כולם, מסכנים את עצמם ואותי ונדחפים לי כל הזמן לתוך הגלגלים ומזגזגים במהירויות לא הגיוניות.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מצחיק אותי, איך הם תמיד יחתכו מכל כיוון, ישברו מראות ופנסים (של רכבים, לא של עצמם כמובן - ומייד יברחו), ימהרו להיות ראשונים ברמזור, אבל אז, אם אני חו"ח מצפצף להם כדי להזכיר להם שהרמזור ירוק ושכדאי שיסעו ויפסיקו את שיחת החברים בה פצחו - הם עוד כועסים.

אגב, היום טוסטוס נסע על המדרכה וגרם לילד שלי לנשום לרגע את האגזוז שלו. אין יותר מעצבן מזה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ל TheHunter88 מצטער על ההתלהמות, קראתי את התגובה של RK.

אבל..

איך קיבינימאט הם מרשים את זה לעצמם?!

אתם גם חותכים אותי ונכנסים לי בין הגלגלים כמעט כל הזמן, אתם גם עומדים באמצע הכביש בזמן רמזור אדום (מסתבר שצריך אשכרה להגיד תודה שאתם גם עומדים ברמזור אדום), גם נוסעים על המדרכות ומעברי חציה ועושים טרור להולכי רגל, נוסעים נגד התנועה ברחובות חד סטריים. ועכשיו נסיעה באדום מלא וברור.

יופי. דארווין יעשה את עבודתו טוב ואתם תמשיכו לבכות ש"נהגי הפחיות לא מבינים אותנו".

די הכללת בציטוט הזה.

באותה מידה יכלתי לכתוב לך על מקרה שקרה לי עם רכב ולכתוב לך שכל נהגי הרכב הפרטי הם חולי נפש.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

נתנאל, אני נוהג המון שעות וקילומטרים ברחבי תל אביב וגוש דן ביום יום, ואני יכול להגיד לך שאני עצמי אנוכי רואה יותר קטנועים מתפרעים מאשר מכוניות.

פורסם

אני מסכים איתך שאם נעשה חישוב יחסי אז אחוז המתפרעים בקרב הרוכבי דו"ג יהיה הרבה יותר גבוה אבל אתה הכללת את כולם.

גם לי יצא בזמנו לנהוג המון בת"א והאזור ומלבד הנהגי דו"ג הפרועים יש גם הרבה נהגים ברכב בפרטי שלא פעם ולא פעמיים ראיתי למול העיניים שלי מסכנים רוכבים מבלי לדעת או מבלי להתייחס בכלל.

אני אישית מאמין שכשאתה על דו"ג גלגלי עדיף או להיות מהיר יותר מהתנועה או על השוליים.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

אני אישית מאמין שכשאתה על דו"ג גלגלי עדיף או להיות מהיר יותר מהתנועה או על השוליים.

אז אח"כ אל תתבכיין שלא רואים אותך ואתה נכנס במכוניות.

• תוכן חדש...