Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הדו"ג מרשים את זה לעצמם?! (נסיעה באדום מלא וזריקת ז' על כולם)

TheHunter88
שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני בטוח שרובכם כבר למדתם להכיר את שנאתי לרוכבי המכסחות דשא בתל אביב, אבל זה כבר שובר את כל השיאים ואין אף אחד שלא יסכים איתי הפעם.

היום, בסביבות השעה 14:25 נעמדתי ברמזור אדום ברחוב תוצרת הארץ פינת דרך השלום (איפה שמירס, מסעדת קליפורניה, מגדלי תל אביב). בזמן שאני עומד ברמזור אדום מלא, לא פחות מ-3 רוכבי קטנועים פשוט שמים ז' ופונים להם בחופשיות כאילו כלום לא קרה. ולא הכביש לא היה פנוי. אחד מהם כמעט (אני עוצר את עצמי כאן) נכנס ברכב.

איך קיבינימאט הם מרשים את זה לעצמם?!

אתם גם חותכים אותי ונכנסים לי בין הגלגלים כמעט כל הזמן, אתם גם עומדים באמצע הכביש בזמן רמזור אדום (מסתבר שצריך אשכרה להגיד תודה שאתם גם עומדים ברמזור אדום), גם נוסעים על המדרכות ומעברי חציה ועושים טרור להולכי רגל, נוסעים נגד התנועה ברחובות חד סטריים. ועכשיו נסיעה באדום מלא וברור.

יופי. דארווין יעשה את עבודתו טוב ואתם תמשיכו לבכות ש"נהגי הפחיות לא מבינים אותנו".

I Ride Because I Really Like Dessert

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אם פחיות היו יכולות לזגזג ככה בתנועה ולעלות על המדרכה גם 50% מהנהגים היו עושים את זה.

ככה נוהגים בארץ ולא שווה להתעצבן על זה.

Y'all pop the trunk, I pop the hood - Ferrari

;)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מרבית הקטנועים על הכביש היום ננהגים ע"י שליחים, הקטנוע נבחר על מנת לקזז בזמן של המשלוח וגם בדלק, בעיקר בזמן.

יש כאלה שקצת מגזימים לגבי עניין הזמן ולוחצים באדומים.

אני די בטוח שהקטנועיסטים שראית לא היו רוכבים על הקטנוע הפרטי שלהם אלה שליחים מכל סוג שהוא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יופי. דארווין יעשה את עבודתו טוב ואתם תמשיכו לבכות ש"נהגי הפחיות לא מבינים אותנו".

שאלה לי אלייך, יש לך רישיון לקטנוע?

עריכה:

dj dani אני שליח על קטנוע ואף פעם לא עברתי באדום, שום טיפ לא שווה את החיים שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מרבית הקטנועים על הכביש היום ננהגים ע"י שליחים, הקטנוע נבחר על מנת לקזז בזמן של המשלוח וגם בדלק, בעיקר בזמן.

יש כאלה שקצת מגזימים לגבי עניין הזמן ולוחצים באדומים.

אני די בטוח שהקטנועיסטים שראית לא היו רוכבים על הקטנוע הפרטי שלהם אלה שליחים מכל סוג שהוא.

תתפלא. דווקא רק אחד מהם היה עם ארגז מאחורה ונראה כמו קטנוע שליחויות.

אלי - לא אין לי. ואל תתחיל להטיף לי שאם אין לי אז אין לי זכות דיבור בנושא. כי תקנות התעבורה חלות גם על רוכבי מכסחות הדשא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

TheHunter88 צודק לי יש אופנוע 500 סמ"ק אני לא חושב שאף פעם ביצעתי עבירת תנועה שכזאת ובכמויות כאלה,כשאני נוסע עם הרכב והם עוקפים אותי מימין בפול גז אני חושב בלב "חבל שאני לא נוהג עם טרקטור",ממש חוצפה וחוסר אחריות מה שהם עושים.

ALFA ROMEO MITO 1.4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כרוכב קטנוע , התחלתי לשים לב באמת לתופעה הזו של הקטנועיסטים שעוברים באדום אומנם ספורים ביינתים אבל לעיתים קרובות יותר בזמן האחרון, פשוט ערסיאדה בהתהוותה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מצדיק את זה שהם עוברים באדום ממש לא, או כל עבירת תנועה כלשהי.

לגבי עלייה למדרכה אני לא חושב שיש ממש חוק ברור בנושא אשמח לקבל הארה בנושא, מה כן שלא פעם ולא פעמיים נסעתי על המדרכה (חשוב לציין שבמהירות מזערית ובזהירות יתר) ועברתי על יד פקחים ושוטרים שלא אמרו לי מילה, ולא זה לא היה בשביל להחנות את הקטנוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משום מה כל התופעות הערסיות האלה מאפיינות בעיקר רוכבי קטנועים, אופנועי שטח מעוטי סמ"ק וטרקטורונים בעיר (כולל וויליז על חצי רחוב). לא ראיתי את זה מאופנועי ספורט למשל (וגם לא מקאסטומים, אם כבר) ואף אחד מהם לא הפתיע אותי בכביש. הקטנועים ושאר מרעין בישין הם סיפור אחר לגמרי.

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי עלייה למדרכה אני לא חושב שיש ממש חוק ברור בנושא אשמח לקבל הארה בנושא, מה כן שלא פעם ולא פעמיים נסעתי על המדרכה (חשוב לציין שבמהירות מזערית ובזהירות יתר) ועברתי על יד פקחים ושוטרים שלא אמרו לי מילה, ולא זה לא היה בשביל להחנות את הקטנוע.

נהיגה על מדרכה (שלא לשם חצייתה)

נהגת ברכב הנ"ל על המדרכה, שלא לשם חצייתה

כדי להכנס לחצרים או לצאת מהם,

בניגוד לתקנה 38 (א) לתקנות התעבורה.

סמל הסעיף 5443

קנס 250 ש"ח.

נקודות 2.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הכוונה בחצייתה?

עליתי על המדרכה בתור קיצור דרך, אבל לא היה שלט שמורה שהמעבר הוא רק להולכי רגל עדיין אני אמור לקבל קנס?

ואיך את מסבירה שעברתי על יד כמה פקחים והם לא אמרו לי מילה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הכוונה בחצייתה?

עליתי על המדרכה בתור קיצור דרך, אבל לא היה שלט שמורה שהמעבר הוא רק להולכי רגל עדיין אני אמור לקבל קנס?

ואיך את מסבירה שעברתי על יד כמה פקחים והם לא אמרו לי מילה?

אין שלטים בארץ שאסור לרצוח אנשים. אולי אני אלך לרצוח מישהו ואגיד שמותר כי אין שלט? נו באמת.

אני מסביר את זה בקלות: לא היה להם כוח אליך באותו רגע. או שהם ניסו פעם על כמה כמוך שברחו להם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...