Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

TheHunter88, נראה לי שכדאי לך למסור את הרישיון ולהסב מקצוע.

המרמור שלך על חבריך לכביש אוכל אותך מבפנים החוצה...

תודה לך על ההצעה גרשון, אבל לא ביקשתי עצות פסיכולוג בשקל. לא טוב לך אתה מוזמן לא להצטרף לדיון.

המרמור לא מוכר לי, אם אתה רואה אותו פרוש מניסיון ניתוח אנשים, כי אתה טועה.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני גם בהרבה מקרים רואה רוכבי קטנועים שעוצרים באדום, רק שהם עוצרים אחרי המעבר חציה (ואני לא מדבר על צומת, מדובר ברמזור אדום לפני מעבר חציה).

מה שכן, אי אפשר לצפות שהם ייסעו כמו רכב. אני מעדיף שיעקפו אותי ויעלמו, מאשר יתקעו מלפניי/מאחוריי/מהצדדים.

פורסם

הבעיה אינה בדו"ג - זה הרבה יותר עמוק מזה. הבעיה מתחילה בתפיסה הבסיסית שאדם לאדם זאב.

כאשר אדם לא מכבד את זולתו הוא מרשה לעצמו, בין היתר:

1) לעבור באור אדום

2) לעצור אחרי הקו

3) לחתוך את מי שעומד בפקק של נתיב פניה, בלי בכלל לחשוב פעמיים, כי תכלס מישהו בטח יאיץ לאט.

4) להרגיש טוב עם מס' 3, כי הפניה רחבה, ואם מישהו פראייר, זה בטח לא הוא

5) לחתוך בין מכוניות, כי ברור שזה עניין של החלטיות, והנהג השני יוותר כמעט תמיד.

6) לנסוע באמצע הנתיב

7) לדבר בטלפון תוך ידיעה ברורה שהכביש הוא משני לעומת הקול שמעבר לקו

8) לעצור "רק לרגע" באמצע כביש עמוס, כי צריך כספומט/ירקן/שקרכלשהו.

9) לנסוע 80 בנתיב השמאלי בזמן כתיבת SMS.

..ולא חסרות עוד דוגמאות, משלל תחומי החיים.

פורסם

אני עובד כמשלוחן בפיצריה ואף פעם לא עברתי באדום, חוץ מפעם אחת שהייתי לבד בפנייה לשמאל ולידי עוד מכוניות שרוצות לנסוע ישר להם היה ירוק והתבלבלתי וגם אני התחלתי לנסוע.

כשלפתע אני רואה מכוניות באות ממולי בלמתי ולא הבנתי למה ואז כשראיתי רמזור אדום הלב שלי דפק.

רציתי לחזור אחורה עם הקטנוע אבל נהגים שהיו אמורים להמשיך ישר מצד שמאל שלי צפרו לי ורמזו לי להמשיך לנסוך כדי שלא יתנגשו בי חלילה. זאת הייתה הפעם היחידה! בחיים לא אעבור באדום בשביל לחסוך דקה או שתיים, זה לא שווה את זה וזה מסכן אותי ואת סביבתי. מי שעושה את זה פשוט מגעיל ומגיע לו שלילה לכל חיו.

פורסם

תופעת רוכבי הקטנועים מדאיגה...

אל נא נשכח שבשנים האחרונות "ערסים ישראלים מצויים" גילו את נפלאות הקטנוע (בייחוד מאז שרשיון 50סמ"ק הפך ל-125סמ"ק)...ערסים, מסיבות כאלו ואחרות, נוהגים כמו מטורפים ועושים מה שבא להם.

הרי מי שבתוכו (והוא יודע זאת) הוא כלום - יהיה חייב להתבלט כלפי חוץ (אם זה בנהיגה הפרועה עם הקטנועים בעלי אגזוז כמה שיותר רעשני...ועוד)

אני באמת מנסה שלא להכליל...אך כתל אביבי כל מי שרוכב על קטנוע עם אגזוז רעשני ונוהג כמו ב-WILD WEST זה ב-99% ערסים! (שכמובן שהם לא מתל אביב).

פורסם

אפשר להבין על מה המהומה?!

בדיוק את אותו השרשור ניתן היה לפתוח על נהגי מכוניות.

דווקא בזמן האחרון אני עד הרבה יותר לתופעה בה נהגי מכוניות פרטיות רואים אדום, עוצרים, מחכים... נוסעים... אבל עדין יש אדום בכביש!!!!

אני כבר לא מדבר על המקרים של "גניבת" רמזור. זה משום מה הפך למשהו קבוע בזמן האחרון אצל אנשים.

אז השאלה הנשאלת היא, איך נהגי המכוניות הפרטיות מרשים את זה לעצמם???

אבל נהגי המכוניות הפרטיות הם גם אתה ואני ואתה ואני לא עושים דברים כאלה, במיוחד כשכניסה לצומת באדום עם רכב ולא קטנוע הרבה יותר מסוכנת לסביבה. רוב הסיכויים שאם זה יהיה קטנוע, אז הוא זה שיפגע.

אז אולי הרבה יותר חשוב היה לפתוח את אותו הנושא רק במקום דו"ג, לשנות למכוניות פרטיות?!

תופעת ה"לשים קצוץ על החוק" מדאיגה ולא משהו שקשור לדו"ג.

פורסם
משום מה כל התופעות הערסיות האלה מאפיינות בעיקר רוכבי קטנועים, אופנועי שטח מעוטי סמ"ק וטרקטורונים בעיר (כולל וויליז על חצי רחוב). לא ראיתי את זה מאופנועי ספורט למשל (וגם לא מקאסטומים, אם כבר) ואף אחד מהם לא הפתיע אותי בכביש. הקטנועים ושאר מרעין בישין הם סיפור אחר לגמרי.

רק חכה שאלה יקבלו רשיון..

(בתקווה שגם השכל יגיע עם הרשיון הזה..)

אני שוב אומר יש המון רוכבי קטנוע שהם דבילים מוחלטים שאני כאופנוען על אופנוע מפחד מהם. אבל יש גם המון נהגים שהם חבורת חארות חסרי התחשבות, ידע או הבנה בסיסית בנהיגה. מה שאני מנסה להסביר כל השירשור הזה זו העובדה הפשוטה שיש "דבילים" בשני הצדדים והרבה רק שעל הטעויות של שני הצדדים משלם רק צד אחד.

ובמקום לצעוק קמיקזות בכל מצב גם על הנהגים "האיכותיים" ללמוד שחלק מה"קמיקזות" האלו מקבלים את השם תואר הזה לא בגלל הרכיבה שלהם אלא בגלל חוסר הידע של הנהג.

שמע DRAT אני מבין אותך באמת. אבל ליד כל הערסים-חובשי-קסדת-חצי-עם-כובע-מצחיה-על-מובי-שליחויות אנחנו באמת קומץ.

אנשים לא מתייחסים למה שלא מפריע להם. כשאופנוע עובר לידם ברמזור ולא מפריע להם או לחלופין אופנוע שעוקף אותם משמאל במהירות מותרת הם לא מייחסים לזה חשיבות ולכן הם לא זוכרים את זה.

אבל שקטנוע חותך אותם, עוקף מימין, שובר מראה.. וכו' וכו' אתה זוכר את זה וככה נוצרת הסטיגמה על רוכבי האופנועים.

זה כמו להגיד "שוטרים כל הזמן עוצרים אותי".. יש לך מושג כמה פעמים שוטרים ראו אותך, בדקו לך את המספר וראו שכל בסדר?

אני לא מתחמק מאשמה, אני מודה שגם אני נמנה עם האנשים שלא מייחסים חשיבות לאופנועים שנוהגים כחוק. אין מה לעשות, זה טבע האדם.

I rest my case

גילוי נאות: הכותב הינו רוכב אופנוע, בין היתר.

תופעת רוכבי הקטנועים מדאיגה...

אל נא נשכח שבשנים האחרונות "ערסים ישראלים מצויים" גילו את נפלאות הקטנוע (בייחוד מאז שרשיון 50סמ"ק הפך ל-125סמ"ק)...ערסים, מסיבות כאלו ואחרות, נוהגים כמו מטורפים ועושים מה שבא להם.

כמה שאני מסכים איתך..

Opel Astra Hatcback 1.6 16v 1996

8)

פורסם

עאלק לך תדע מתי הוא יפקשש :lol::lol::lol:

אני חייב להודות שזה די מצחיק... למרות שזה מפחיד כמה שזה נכון.. :oops:

Opel Astra Hatcback 1.6 16v 1996

8)

• תוכן חדש...