Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 106 205 306 וכו'.....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

306 ו-106 יש משנת 93-94. 205 יש גם משנות השמונים.

205GTI היא מכונית ספורטיבית מהנה מאוד, אבל ישנה ומתפרקת.

ל-106 ול-306 יש גם גרסאות ספורטיביות מוצלחות. השאלה היא מה אתה מחפש. 306 היא גדולה בהרבה מ-106 ויקרה יותר לתחזוקה.

את כל הגרסאות, דרך אגב, קשה מאוד למצוא למכירה במצב טוב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רוני ... חוץ מדלק וצמיגים אפשר לדעת מה יותר יקר לתחזוקה ב306 מ106?

אתה שואל ברצינות?

קודם כל, דלק זה כבר לא מעט. ההבדל משמעותי למדי, במיוחד בגרסאות הספורטיביות.

בנוסף, כמעט כל רכיב ב-306 הוא יקר יותר מב-106. כל חלק שמתקלקל יהיה יקר יותר, וגם יש יותר חלקים שיתקלקלו (הגרסאות הספורטיביות של ה-306 יותר "מסובכות" מאלו של ה-106).

כמובן שגם הוצאות הרישוי השנתי גבוהות יותר, גם ביטוחים ברוב המקרים ובכלל - כל הוצאה על הרכב גדולה יותר בהפרשים גדולים או קטנים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

א. כן אני שואל ברצינות

ב. אני מדבר על חלקים

הרי התנסית גם בזה וגם בזה ... אתה יכול לתת דוגמאות? משולשים , ציריות , מיסבים , תפוחים , רדיאטורים וכו ...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
א. כן אני שואל ברצינות

ב. אני מדבר על חלקים

הרי התנסית גם בזה וגם בזה ... אתה יכול לתת דוגמאות? משולשים , ציריות , מיסבים , תפוחים , רדיאטורים וכו ...

אמנם החלפתי הרבה חלקים ב-306, אבל לא ממש אף אחד מהחלקים האלו... :lol:

אני יכול לתת דוגמא של בולמים מקוריים - ב-306 S16 זה יקר בכמה מאות שקלים לרביעיה מאשר בסקסו. גם בלמים יקרים יותר. צינור מים מסוים עולה בלובינסקי כ-700 ש"ח ב-306, בעוד אני משוכנע שבסקסו אין ולו צינור גומי אחד שעולה ככה. ב-306 גם יש יותר דברים שיכולים להתקלקל.

אין לי הרבה דוגמאות ספציפיות כי הסקסו בינתיים אמינה למדי, אבל אם זה חשוב לך תרים טלפון למוסכים ותשאל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...